Problém s grafikou

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
Vilakus
Nováček
Nováček

Problém s grafikou

Příspěvek od Vilakus »

Chtěl jsem si po delší době zahrát nějakou gamesu a kupodivu mi žádná nejede. Windows jede v pohodě, na netu taky vše v pohodě, prostě práce na PC ok, ale z ničeho nic mi nejde spustit žádná hra. Po spuštění hry se objeví kostičkované čáry, začne blikat obrazovka, objevovují se jednoduché textury... Prostě ani jedna hra nejede. Ovladače jsem přeinstaloval i DirectX. Viděl bych problém v grafické kartě? Co s tím mám dělat dík? Nespustím ani jednu hru, nechápu :/
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s grafikou

Příspěvek od Alfajk »

na 99% je po smrti
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
CZECHBorek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZECHBorek »

no asi je kaput grafika ale napiš sestavu jen tak ti nikdo neřekne mě to tž dělalo na reklamaci mi to nevzali tak hned letěla na aukro jako poškozena

http://tinypic.com/usermedia.php?uo=JDd ... h4l5k2TGxc

Něco takového??
Vilakus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vilakus »

Windows 7 Ultimate 32bit
Direct 9.0c
Deska Gigabyte GA-P35-DS3
Intel core duo 2,66 MHz
Paměť Kingston DDR2 3,5GB
Grafika Ati Radeon HD 2900 XT 512 MB
HDD 250GB Samsung 7200 ot
Zdroj Chieftec 620W
Monitor Samsung SyncMaster 931C

Mě to tu hru vůbec ani nespustí. Už v menu, kde si vybírám Nová hra, Načíst hru... to začne blikat, házet kostičkované čáry a pak to celý spadne do windows nebo musím restart. Prostě nerozjedu nic
CZECHBorek
Začátečník
Začátečník

no bohužel asi kaput grafika ale skus ji u někoho v počítači jestli to bude dělat taky jinak asi novou
Matite
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matite »

No grafika je skoro určite poškodená. Mne to robilo na HD 2600 XT keď odišiel vetrák a teplom sa poškodil čip. Obraz bol rozmazaný a neišla žiadna hra.

@CZECHBorek
To video- Mne to robilo tiež. Stačilo iba preinštalovať OS a ovládače. Grafika funguje bez problémov dodnes.
PC: i7 930 D0@3,8GHz HT off, ASUS P6X58D-E, GTX 480@800MHz, TX850 V2 PC2: AMD Sempron@2GHz, Asrock K8upgradeNF3, FX5200
CZECHBorek
Začátečník
Začátečník

Matite--to jsi měl štěstí mě to udělalo samo od sebe a nešlo to opravit :( a dělalo to ve všech počitačích i u kámoše :(
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“