MSI GTX 460 sa prehrieva pri surfovani

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

van Bellen
Začátečník
Začátečník

Re: MSI GTX 460 sa prehrieva pri surfovani

Příspěvek od van Bellen »

tiez mam R3 akurat som vzduch zveril do ruk chlapcom od noiseblocker :) vsetko ide krasne ticho ale ten chladic na grafike mi robi vrasky no...ano cena je vysoka ale do buducna je mozne ho pouzit aj na vyssie modely grafik.preco myslis overkill vykonovo?
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kyselinka »

Mam na mysli to, ze +- rovnako ti to schladi aj napr Accelero Twin Turbo II (popripade Gelid ICY VISION), ktore uz ma na sebe fany a je to velmi tiche riesenie. Co sa tyka tej kompatibility, tak aj na Accelero Xtreme Plus II vyrobca sluboval kompatibilitu novych grafik a aha, na taku HD7XXX a GTX6XX uz vobec nepasuje a ani pasovat nebude. Cize sa samozrejme robi nova revizia. Chcem tym povedat to, ze ked budes kupovat chladic na sucastnu kartu, tak moc nepozeraj do buducna a hlavne na sluby od vyrobcu, pretoze sa nevie ake budu nove jadra na novych grafikach a tym padom je kompatibilita zakladni chladicov v oblakoch :x
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

v petrovi vidim vyhodu v tom,ze uz teraz je kompatibilny s nv560/570/580.cize v buducnosti by som len vymenil grafiku za nv580 dajme tomu a spoko.oproti acceleru ma vyhodu v tom,ze staci pouzit jeden fan na nizke otacky a bude to v pohode zvladat.niekde na pc.sk som videl aj recenziu...
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kyselinka »

Ano ale rovnaku kompatibilitu ma aj TTII: GTX 580,570,560Ti,560,550Ti,550,480,470,465,460 SE,460
Snad nemyslis vazne, ze budes upgradovat na tu pazravu Fermi...v buducnosti budu lepsie a menej zrave grafiky. Kepler pride este s niecim dobrym, len treba pockat :)
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“