Saitek Cyborg F.L.Y. 5

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Rasio
Začátečník
Začátečník

Saitek Cyborg F.L.Y. 5

Příspěvek od Rasio »

Ahoj,

nějakou chvíli jsem se rozhodoval, jestli vůbec koupit pro Battlefield 3 joystick. Nakonec jsem se rozhodnul pro tenhle http://www.alza.cz/saitek-cyborg-f-l-y- ... 261086.htm

První iluze zmizely při nástupu do heliny. Tragédie. Asi jde o zvyk, ale naučil jsem se na klávesnici ovládat heli, a s joystickem to prostě nešlo. Nedokázal jsem ji udržet na místě. Ve stíhačce to bylo naopak. Takže jsem si říkal fajn, nevyhodil jsem prachy zbytečně. Ale. Se stíhačkou nelítám, a s heli na klávesnici. Takže jsem ho vzal a odnesl kamarádovi.

Problém: u něj jsme jej připojili, ve hře nastavili, a stále byla aktivovaná osa x takže hned po startu to táhlo stále vpravo. Nechápal jsem kde je problém. V softwaru pro nastavení profilu a kalibraci joysticku si osa x dělala co chtěla. Vpravo byla stále naplno, a vlevo šla jen zpola. Takže jsem jej vzal, a zkusil opět doma. Jenže. Doma mě jej PC vůbec nenašlo. Napřed to házelo chybu 10. Ale potom už ani tu ne. Prostě jej připojím a mrtvo. Nic. Zkusil jsem stáhnout ovladače přímo z www.cyborggaming.com a to nepomohlo. Při spuštění instalačky to píše prosím zapojte zařízení které chcete updatovat. Ale připojím a dál se nehnu protože ho to nenajde. Takže jsem zkusil nainstalovat software pro kalibrování joysticku. Ten jede do chvíle, kdy se automaticky nezačnou instalovat ovladače pro joystick. Zamrzne komplet PC a nejde dělat nic jen tvrdej restart !!!!! Když v tu chvíli mám joystick připojenej, PC nechce naběhnout. Trvá asi tak 30 vteřin až minutu, než přeskočí logo základní desky. Když jej odpojím, PC startuje normálně. Vzhledem k tomu, že joystick před vypojením fungoval, zkusil jsem i přeinstalovat systém. Když byl čistej jak novorozeně, zkusil jsem opět připojit joystick. Nic. Prostě nemaká.

PC: Asus P5KC
Core 2 Quad 6600 (3,2GHz)
Geil 2x 2GB ( 800MHz )
Zotac 260 GTX
Windows 7 Ultimate 64 bit

Za pomoc předem dík
MB Asus Maximus V Formula, CPU Intel i7 3770K 4000MHz, Chlazení Cooler Master V6GT, RAM Corsair Dominator 2133MHz DDR3 8GB, Case Corsair Obsidan 650D, VGA Gigabyte 670 GTX, Roccat Valo, A4Tech 750, Benq E2220HD, Logitech sound system
Hladis
Moderátor
Moderátor

Re: Saitek Cyborg F.L.Y. 5

Příspěvek od Hladis »

Prvni rada.....nekupuj produkty Saitek.
Druha rada......reklamuj.
Rasio
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rasio »

K první radě - proč ? Co je za problém - kromě mého. Dle čeho zkrátka soudíš. Rád bych se dozvěděl víc.

K druhé radě - reklamace je samozřejmostí.

Edit: jaký by jste doporučili jiný joystick v podobné cenové relaci ?
MB Asus Maximus V Formula, CPU Intel i7 3770K 4000MHz, Chlazení Cooler Master V6GT, RAM Corsair Dominator 2133MHz DDR3 8GB, Case Corsair Obsidan 650D, VGA Gigabyte 670 GTX, Roccat Valo, A4Tech 750, Benq E2220HD, Logitech sound system
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Saitek zrovna kvalitni vyrobce neni a s podporou na tom taky neklip neni.

Ja beru veci od Logitechu. Podpora dobra a kvalita urcite lepsi nez Saitek.
Rasio
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rasio »

Takže třeba tenhle bude myslíš ok? http://www.alza.cz/logitech-cordless-fr ... 138110.htm
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Pokud ti vyhovuje parametrove tak ho klidne vem.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“