Zlobí HDMI výstup

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
mir77
Začátečník
Začátečník

Zlobí HDMI výstup

Příspěvek od mir77 »

Ahoj, doufám, že mi někdo poradí. Měl jsem už problémy s rozběháním zvuku přes HDMI, což jsem nakonec vyřešil, přiznám se ani nevím jak. Více ve vlákně zde (5. příspěvek):
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=19&t=178858
Každopádně teď se začalo stávat, že když připojím TV a pustím film, tak se po čase stane, že začne blikat obraz, střídavě přestane jít zvuk a poté TV napíše No signal a je konec. Vůbec netuším, jak je to možné. Mám to propojené 10ti metrovým HDMI kabelem. Chtěl jsem koupit něco lepšího, ale bylo to buď kabel za cca 500 Kč nebo za dva a půl tisíce. To si pak člověk rozmyslí :)
Sestava je následující:
MSI H67MS-E33 (B3) - Intel H67 + Intel Core i3-2100, Win7 64-bit.
Dell Inspiron 7720, HP Compaq 6530b
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Re: Zlobí HDMI výstup

Příspěvek od oneill_sx1 »

Pro přenos na větší vzdálenost, což je 10 metrů je, je potřeba kvalitnější. Zkus si alespoň půjčit kvalitnější kabel.
mir77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mir77 »

Já si samozřejmě nedělám iluze, akorát cenový rozdíl byl markantní. Pochopil bych duchy v obraze, že se to vůbec nespojí atd. Ale že to ve zcela náhodných časových intervalech vypadne? Navíc co jsem koukal na CzC nebo Alzu, tak nějaký kvalitnější kabely ani nevedli. A nemám tuchu, kde bych si mohl na vyzkoušení půjčit.
mlrs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mlrs »

Ja i kamos mame 10m kabely za 300Kč a vše jede úplně v pohodě - tolik k levným kabelům. "Nezlomils" ten kabel nějak? Jinak výstup z grafiky bych tipl, že špatný snad nebude - ale kdybys měl možnost zapojit normální monitor přes HDMI, tak bych to určitě vyzkoušel...
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
mir77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mir77 »

Ten kabel jsem se snažil všude natáhnout jak jen to šlo. Mám to tedy zapojený přes Receiver. Ale nevidím důvod, jak ten by to mohl ovlivňovat.
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“