přepínání Nvidia a int .
Moderátoři: morke, Walker1134
- wendycz
- Začátečník

-
přepínání Nvidia a int .
Hledám manuální přemínač mezi Nvidia optimus a int. grafickou kartou . nelíbí se mi to automatické přepínaní a někdy to pak i nejde.
- yur1
- Nováček

-
Re: přepínání Nvidia a int .
presne taketo nieco hladam aj ja. nasiel som len v ovladacoch grafiky vynutenie v istych aplikaciach ale nejako mi to v matlabe nefunguje (potrebujem vyuzivat CUDA vypocty a nevie mi to inicializovat grafiku)
dokonca by som bral keby sa nejako dalo vypnut uplne intel grafiku mozno by to pomohlo.
nevie niekto poradit ako prinutit nvidia grafiku pracovat?
dokonca by som bral keby sa nejako dalo vypnut uplne intel grafiku mozno by to pomohlo.
nevie niekto poradit ako prinutit nvidia grafiku pracovat?
- killerek
- Začátečník

-
Zalezi na NTB, ale pravdepodobne v BIOSu musis prepnout jen na jednu z tech grafik na stalo a vypnout ten Optimus.
Ja ted byl nucen resit nefunkcnost duplikace displeju na VGA portu pri zapnutem Optimusu a jedine funkcni reseni se jevi prepnuti v BIOSu jen na NVidia grafiku. Spojeni Lenovo+Intel+Nvidia to za rok jeste nevyresilo.
Ja ted byl nucen resit nefunkcnost duplikace displeju na VGA portu pri zapnutem Optimusu a jedine funkcni reseni se jevi prepnuti v BIOSu jen na NVidia grafiku. Spojeni Lenovo+Intel+Nvidia to za rok jeste nevyresilo.
- yur1
- Nováček

-
hm tak ja som svoj problem s CUDA v matlabe vyriesil novymi nvidia ovladacmi.
ale napr v biose nemam ziadnu moznost prepntia grafiky natvrdo aj tak by som bral niekedy vediet ktora grafika mi vobec bezi pretoze napr ked pustim dear esther v konzoli mi ukazuje intel kniznice tak ani sam neviem na ktorej grafike bezim
ale napr skusal som si crysis a tam je dost jasne ze ide NV karta
ale napr v biose nemam ziadnu moznost prepntia grafiky natvrdo aj tak by som bral niekedy vediet ktora grafika mi vobec bezi pretoze napr ked pustim dear esther v konzoli mi ukazuje intel kniznice tak ani sam neviem na ktorej grafike bezim