internet
Moderátor: Loki5567
- heroik
- Začátečník

internet
Mám takový problém, a to ten že nefunguje skoro nic v žádném prolížeči . Rád bych se někdě přihlásil, třeba na gmail nebo facebook, ale nejdřív tam skáčou nějaké kraviny o tom že certifikát je prošlý , a pak když se tam dostanu a chci se jen přihlásit stránky se vždycky jen jakoby refreshuje, na gmailu mi najede tabulka že stránky byla přesměrována na nějaký odkaz a když na něj kliknu, nic se neděje. Nevíte někdo co stím? Mluvím o dementním prohlížeči Opera, ale nejde mi to v žádném prohlížeči, btw. od doby kdy za provozu PC vypadl proud 
- PeITeeR
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: internet
Mas dobre nastavenej cas, resp datum, rok ?
- heroik
- Začátečník

Nevim jak to stím souvisí, ale ano, mám.
- heroik
- Začátečník

abych trochu upřesnil problém - jedná se o to, že se mi na spoustě stránkách objevuje hlášení o chybném certifikátu, což je nemožné když mi to na jiných PC funguje a dělá to ve všech prohlížečích.
Jedná se o stránky jako facebook, gmail, paypal atd.
Jedná se o stránky jako facebook, gmail, paypal atd.
- killerek
- Začátečník

-
Pravdepodobne budes mit ve Win nejakou nekalou havet a pravdepodobne s keylogerem. Nebo druha moznost je, ze se ti neco stalo se systemovym ulozistem certifikatu (netusim, jestli ksychtkniha nejaky pouziva).
- Maranov
- Mírně pokročilý

Pokud je čas OK, tak bych to nejlépe reinstaloval celé. Těžko říct, co se ti všechno rozsypalo a hlavně proč.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
- heroik
- Začátečník

to uz jsem udelal, nastesti to pomohlo. diky