Zdravím,
tak jsem zakoupil IP kameru od TP-Link, konkrétně model TL-SC3171 na sledování dvorku, kde stojím s autem, abych měl přehled, co se tam děje
Každopádně se seznamuji s nastavováním různých featurek kamery a softwaru, kterým disponuje. Jenže jsem se zasekl u zasílání záznamu na FTP server a mail. Ani jedno z těchto možností mi nefunguje, přičemž pokud zkusím test u FTP nastavování, tak ten proběhne v pořádku a napíše mi, že soubor byl úspěšně odeslán na serve (free hosting od ic.cz). Každopádně soubor, co měl 0kb tam opravdu došel, ale už nechodí další soubory, když si nastavím Periodical sending po jedné minutě, tak mi nic na FTP prostě nepřijde.
A co se týče toho posílání na mejl, tak jsem zde do SMTP nastavil server gmailu i port který je také pro gmail, co jsem našel v manuálu ke kameře.
Každopádně po vyplnění dalších kolonek kdy zkouším vyplnit pro testování můj mejl na gmailu, mi to stejně vůbec nefrčí.. žádnej test file.. :/
Tak bych se rád zeptal, zda někdo neví, jak to nastavit?
Jinak kamera je zapojená přes kabel do wifi routeru ASUS WL600 a je nastavený jako Access point, který je napojený taky kabelem do hlavního routeru, kde je i internet (Comtrend od O2 na VDLS).
EDIT: ještě přikládám screen logu, co mi to hodí
A ještě jsem zkoušel mail od seznamu a výsledek stejný..
EDIT:
Tak mejl mi už přičel, musel jsem zaškrtnout v Authentication On a SMTP a vyplnit login na mejl, teďka test jede dobře, tak uvidíme, jestli to půjde i s tím Periodical sending
TP-Link TL-SC3171 -> zasílání záznamů na FTP a mail
- mir3kj
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
TP-Link TL-SC3171 -> zasílání záznamů na FTP a mail
Asus P8Z68-V/Gen3 ||| I7 2600k ||| Asus HD4870x2 + Accelero Xtreme ||| Kingston 2x4Gb HyperX 1333Mhz ||| WD 640Gb + WD 500Gb + WD 300GB + SG 300GB ||| Corsair WX550 550W
Dell Vostro 3450 + Fujitsu Siemens Lifebook E4010D
- mir3kj
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: TP-Link TL-SC3171 -> zasílání záznamů na FTP a mail
Tak víceméně vyřešeno. Problém byl asi mezi monitorem a žídlí, nebo fakt netuším.
Asus P8Z68-V/Gen3 ||| I7 2600k ||| Asus HD4870x2 + Accelero Xtreme ||| Kingston 2x4Gb HyperX 1333Mhz ||| WD 640Gb + WD 500Gb + WD 300GB + SG 300GB ||| Corsair WX550 550W
- mir3kj
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: TP-Link TL-SC3171 -> zasílání záznamů na FTP a mail
Tak už nahrávání funguje, jen jsem zjistil dost nemilou věc, a to že kamera mi dělá 5-ti vteřinový záznam za 1 MINUTU.. takže dalších 55 vteřin v minutě nemám tušení, co se dělo. Pokud si já sám dám nahrávat záznam, přes internetový prohlížeč, tak má záznam 20 vteřin, ale hned co záznam skončí, se začne nahrávat další, takže takhle to funguje hezky, jen je potřeba pak mít zapnutý PC pořád... a to fajn teda není..
A co se týče jednotlivých snímků - ty jsou maximálně 1 snímek za 1 minutu.. a to je taky docela děsné..
Nemá někdo zkušenosti s jinými výrobci IP kamer, kde by se dal záznam nahrávat pořád?
Předem díky za pomoc.
A co se týče jednotlivých snímků - ty jsou maximálně 1 snímek za 1 minutu.. a to je taky docela děsné..
Nemá někdo zkušenosti s jinými výrobci IP kamer, kde by se dal záznam nahrávat pořád?
Předem díky za pomoc.