Ahoj,
jestli to tu už někde bylo, tak se omlouvám, ale já to nenašel. Zajímal by mě váš názor na chiclet (island, flat) klávesnice.
Já osobně jsem zvyklý na klasické klávesnice a ta ThinkPadová mi při psaní přináší mnohanásobná potěšení a když jsem párkrát zkoušel na "placatých" klávesnicích psát, připadalo mi to divné. Proto se ptám tady, chci vědět, zda je to jen můj názor, nebo zda je to jen další z (promiňte to slovo) "homosexuálních" technologií ala Apple.
Nejraději bych slyšel názor někoho, kdo píše hodně a všemi desíti, vyťukávat všechno ukazováčkem jde na jakékoliv klávesnici,
Ono bohuzel uz i ty notebookove dneska sidej kdyz trochu odbocim od tematu.
Behem jednoho mesice jsme reklamovali dva Edge E420 kvuli urvane klavese, nebyla to chyba uzivatele, delaji to hrozne forove ty malinkate plastove vystupky co drzi samotnou klavesu. Edge neboli na hrane mezi fungovanim a rozpadnutim. Taky nam zaruku uznali...
Taky se mi skvele pise na Thinkpad klaveskach i na mac booku white co v praci pouzivam.
Jedinne co se s tim kvalitove dalo srovnat a s cim mam zkusenost je mini podsvicena klavesnice od Umaxu.
Ta vydrzela fakt hodne dokud jsem ji nepolil.
Mozna delaji i nizkoprofilove v klasickych velikostech. Dalsi moznost je sehnat starou Logitech Dinovo.
Ty flat klavesky rozhodne nebrat ty pokusy od Geniusu, jsou silene hlucne a nekvalitni.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06