Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Battlefield 3

Příspěvek od Flegy »

icebosss: bohuzel PB stoji uz od sveho zacatku za ho*** a norecoil nedetekuje. :(

nejak nechapu, proc ho vubec pouzivaj. a hlavne, proc hru nepisou tak, aby takovym cheatum zabranili :evil:
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Tak som sa prave docital ze ked mate na podhlavnovej liste aj M320 tak je to tiez zabugovane ako M26 a je to ovela slabsie. Takze pre tych co pouzivaju M320 tak si nedavajte podhlavnovu listu lebo to ma ovela mensi damage a splash.
pekelnik
Nováček
Nováček

Příspěvek od pekelnik »

Potvrzeno - M16A4 s podhlavňovou lištou + M320 je nepoužitelné. Bez lišty - třeba s foregripem je to už mnohem lepší. M320 jakoby s podhlavňovkou ztratila všechny svoje výhody.
Nerboard píše:Tak som sa prave docital ze ked mate na podhlavnovej liste aj M320 tak je to tiez zabugovane ako M26 a je to ovela slabsie. Takze pre tych co pouzivaju M320 tak si nedavajte podhlavnovu listu lebo to ma ovela mensi damage a splash.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

xtron : sniper nemá v BF3 žádnou výhodu oproti ostatnim krom toho ,že mu teda potlačovací efekt nic nedělá, toho že se může vybugovat s MAVem někam vysoko nebo si umístit maják na spawnování, mě sere to že to hází prasátka do všech stran a že to na kilometr svítí jak světla na stadionu ve tmě
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

to víš že mu potlačovací efekt něco dělá, jak ji mám střílím upe mimo i když střílím na tělo
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

no to je teda zajímavý když střílím proti reconovi tak mi obvykle dá hlavu i přes potlačovačku
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

to těžko, tak asi nemá potlačovací.. já kdykoli ji mám, tak rány jdou cca 2 metry vedle něj... jednou se mě stala i taková haluz, že skrz potlačovací efekt sem střelil vedle týpka tak 5 metrů a díky potlačovacímu efektu ta kulka letěla jinam a dala mu hlavu :)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

u ty snipy je ale kravina, kdyz cumite skrz optiku, nekdo po vas vystreli a vidite, jak ten vas posleze vystrelenej naboj leti nad x-ovou rovinu zamerneho krize nahoru... trochu to popira fyziku :lol:
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

Ma tady taky nekdo takovou "SMULA" jako ja? :? bezim,najednou upadnu,SMULA,sednu do stihacky,startuju v tom se predemnou objevi druha,prask,SMULA atd atd.to bych nejradci neco rozstriskal :twisted:
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

H2SO4: Prostě pešek no :lol:
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

ne pešek, ale prostě smůla :D po updatu mě to smůlu píše nějak moc často
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

JJ smula je ted hrozna,nebo jeste lepe "Spachal jste sebevrazdu" to kdyz treba vyskocim z rozjeteho dzipu.....
A posledni dobou casto helly pouziva TV missile,ktere nic nehlasi a tank nevydrzi ani jednu ranu :(
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

H2SO4 píše:JJ smula je ted hrozna,nebo jeste lepe "Spachal jste sebevrazdu" to kdyz treba vyskocim z rozjeteho dzipu.....
A posledni dobou casto helly pouziva TV missile,ktere nic nehlasi a tank nevydrzi ani jednu ranu :(
Podívej se na YT jakou paseku udělá třeba AGM-65 Maverick, vyděl to dvěma a stejně dáš tank na jeden zásah :) Ty střely jsou samy o sobě obrovský + až 130kg trhaviny udělá s obrněncem svoje.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

jj teď s tím lítam na caspianu s 10k ticketama, tanky ani vrtulníky nemaj šanci, pořád je jedu TV raketama, zachrání tě jen armor na tanku, druhou TV raketu musíš dát do toho místa, kde už ten štít nemá... jinak se mě občas stane, že když vypustím TV raketu tak mě to zabije helinu a napíše sebevražda...

teďka sem dohrál caspian s 10k ticketama, nebyl sem tam od začátku, tak od 6 nebo 7 tisíc ticketů...

jen heli ;)

http://img109.imageshack.us/img109/4242 ... 373345.jpg
http://img717.imageshack.us/img717/7927 ... 372784.jpg
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Hrát tyto High ticket servri je dost riziko, jelikož nikdy nevíš kdy ti BF3 vypíše, Herní relace byla odstraněna a v 90% případů ti to pak nepřipíše skóre :?
Stalo se mi to párkrát a od té doby si dávám max tisíc až 1500 ticketové servry :oops:
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

nebo jsi moc dobrej a dostaneš ban od admina kterej neumí chcípat :D
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Jop to se mi včera stalo dvakrát, když jsem kosil metro s M26 Dart :lol:
Uznávám, že skóre 67:0 je podezřelé, ale hrál jsem to s kámošem, který mně neustále oživoval....
Ale už se mi to stalo i při lítaní v heli s kámošem na TS-ku....
Admini asi nepochopí, že stačí dva, tři lidi na TS-ku a vydrtí jim celej ten nekooperujíci noobsky tým, kde každý jede sám za sebe 8-)
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

Lidi kolik přidávají cca procent Specializace ??? A vždy stačí jen jedna v teamu že ?

a u koho co používáte ?
9800X3D - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │Lian Li LANCOOL 217 │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

M26 teď používá každej noob a malý mapy ala metro, bazaar, seina jsou teď nehratelný
tnt_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tnt_ »

Na víkend hlásia škaredé počasie, dáme nejaký teamwork?
Som skôr na techniku ale kľudne by som si dal aj antivehicle squad.
Nick "BadoSVK"
Naposledy upravil(a) tnt_ dne úte 17. dub 2012, 14:59, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“