Creative Tactic 3D Omega wireless vs Creative T. 3D Alpha

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
ondatra123
Začátečník
Začátečník

Creative Tactic 3D Omega wireless vs Creative T. 3D Alpha

Příspěvek od ondatra123 »

Zdravím,
už nějakou dobů přemýšlím o koupi nových sluchátek, jelikože staré Steely 5hv2 už dosloužily.
Hodně uvažuju o http://sluchatka.heureka.cz/creative-ta ... a/recenze/ a http://sluchatka.heureka.cz/creative-ta ... -wireless/.
Možná si řeknete, proč takový cenový rozdíl, je to proto, že zvažuju i wireless sluchátka. Byl bych schopen dát tuhle cenu za bezdrátové sluchátka, ale co mě trochu trápí a u čeho si nejsem jist je váha sluchátek a výdrž baterie. Rád bych získal názor někoho kdo s těmahle sluchátkama má zkušenosti.
Sluchátka bych využil zhruba ze 60% na hry, 30% filmy a 10% hudba.
Nemám tedy problém sedět u počítače více jak 4 hodiny v kuse. Proto chci vědět jestli třeba C.T. 3D bezdrátová sluchátka nejsou při delším použití nepříjemné, zda z nich nebolí hlava, krk a podobně.
No a nakonec bych rád věděl, jestli nebude lepší pořídit i nějakou lepší zvukovou kartu, jelikož momentálně mám integrovanou na desce Asus P7P55D http://www.asus.cz/Motherboards/Intel_S ... 56/P7P55D/ .
Uvítám jakékoliv názory a nebráním se i jiným značkám.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Creative Tactic 3D Omega wireless vs Creative T. 3D Alpha

Příspěvek od Alfajk »

ruce pryc od cehokoliv wireless,at je to mys,tiskarna nebo sluchatka,dalsi pozirac baterii uplne k nicemu,osobne bych si nikdy nekoupil nic bezdratovyho

alfy taky ne,praska jim to co je drzi po hromade,ten "most" mezi muslema...ja si pristi tyden budu kupovat http://www.czc.cz/creative-tactic3d-sigma/85219/produkt ,maj ten most kovovej,sice trosku vetsi vaha (kolem 1kg) ale prej je to polstrovani dobry a pohodlny i pri dlouhodobym noseni,na hry jsou prej suprovy,3d efekt jde i vypnout,kdyby se to nekomu nelibilo

mame dokonce i stejnou desku,takze...nic horsiho nez ten zvukovej via chipset uz neni,takze usb zvukovka bude taky dobra
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jo ta zvukovka u toho je dobrá, měl sem právě ty alphy než se zlomily a zamítli mi reklamaci

kdybych koupil ty sigma tak je mam doteď
ondatra123
Začátečník
Začátečník

Dám tedy na vaše rady a taky si pořídím ty Sigmy. Škoda akorát, pokud váží opravdu 1kg.
... no, aspoň na krku nebudu mít ochablé svalvstvo:)
ondatra123
Začátečník
Začátečník

Tak Sigmy už mám doma, zvuk je nádherný a bassy ještě více:) ale co mi trochu vrtá hlavou je, že ačkoliv mám v programu od výrobce (Sound Blaster Tactic3D Control Panel) vypnutý Voice FX, tak když si nahraju stopu svého hlasu, neslyším hlas svůj, ale upravený programem. Koukal jsem na nastavení ve windowsech a u mikrofonu je záložka Sound Blaster, kde je možnost - Disable Sound Blaster enhacements: Voice FX. I přesto že mám tuto možnost zaškrtnutou, hlas je stále upravený.
Nevěděl by někdo co s tím?
Jinak zkoušel jsem Counter-Strike s nastavením světově známého hráče a vůbec se nedokážu zorientovat podle zvuků nepřítele, kde se nachází, tak nevím jestli to nedělá ten systémový prostorový zvuk..
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

me prijdou v pondeli,tak uvidim jak budou hrat
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

prostorovej zvuk je u nich povedenej, já žádný profi nastavení nikde nepotřeboval a slyšel jsem všechny všude, používám tu zvukovku se svýma SteelSeries siberia v2 a ještě lepší.

jinak nezdá se ti to s tim hlasem ? to jak se slyšíš mluvit je dost jiný od toho jak to slyší ostatní
ondatra123
Začátečník
Začátečník

Popravdě jsem ještě nezkoušel s nikým komunikovat, tak nevím jaký hlas se ozve na druhé straně.
Zkusím asi taky použít USB zvukovku od starých Steelu. Zatím díky za pomoc:)
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

tak uz je mam,jelikoz nemam moc casu,shrnu to znamkou jako ve skole ... 1

/edit> nevi nahodou nekdo jak muzu prepinat mezi sluchatkama a repro ? doted jsem na to neprisel a ladim to uz hodinu...

repro je na integrovany zvukovce a sluchatka na ty THX
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“