Asus P5E3 Premium (775, X48 + ICH9R)

Základní desky firmy Asus.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Freeze1983
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Asus P5E3 Premium (775, X48 + ICH9R)

Příspěvek od Freeze1983 »

ahoj mam desku ASUS P5E3 Premium WiFi AP @n a nevim proc mi nefunguje zapinani PC dalkou. Vzhledem k tomu ze mam case bez power buttonu a klavesnici pres USB je to pro me docela problem. Predtim jsem mel ASUS P5E3 Deluxe WiFi AP @n u ktere mi vse fungovalo bez problemu (i bez nastavovani biosu atp...). Nesetkal jste se nekdo s necim podobnym ??? Diq za vsechny rady a napady.

Freeze
Mario91
Nováček
Nováček

Asus P5E3 Premium problem pri postu

Příspěvek od Mario91 »

Zdravim, dostal jsem zminenou desku a nemuzu se dostat pres post...Klavesnice a mys (USB) jsou pripojene, deska je zdetekuje, ale pak vypise Pres F1 to continue, pres F2 to load default...bla, bla...problem je, ze klavesnice vubec nereaguje...jak to fixnout?
Lokomotiva
Začátečník
Začátečník

Re: Asus P5E3 Premium problem pri postu

Příspěvek od Lokomotiva »

Půjč si PS/2 klávesnici a podívej se, jestli není v BIOSu vypnutá podpora USB klávesnice.
A vůbec na nastavení USB-ček.
Mario91
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mario91 »

Tak tohle uz je ok, te klavesnici se zaply F klavesy az po stisknuti specialniho tlacitka, ted ale novy problem pri instalaci Win 7 se mi zobrazi jen ta modra obrazovka pred volbou parametru a dal nic... Co s tim ? :/
Lokomotiva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lokomotiva »

Asi bude dobře začít od začátku.
Napiš jaké jsou komponenty toho PC
a jaký OS instaluješ (32-nebo 64-bit, ne Home nebo Ultimate), originální nebo ne.
Odpovědět

Zpět na „Asus“