ahoj mam desku ASUS P5E3 Premium WiFi AP @n a nevim proc mi nefunguje zapinani PC dalkou. Vzhledem k tomu ze mam case bez power buttonu a klavesnici pres USB je to pro me docela problem. Predtim jsem mel ASUS P5E3 Deluxe WiFi AP @n u ktere mi vse fungovalo bez problemu (i bez nastavovani biosu atp...). Nesetkal jste se nekdo s necim podobnym ??? Diq za vsechny rady a napady.
Freeze
Asus P5E3 Premium (775, X48 + ICH9R)
Moderátor: Eddward
- Freeze1983
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- Mario91
- Nováček
-
Asus P5E3 Premium problem pri postu
Zdravim, dostal jsem zminenou desku a nemuzu se dostat pres post...Klavesnice a mys (USB) jsou pripojene, deska je zdetekuje, ale pak vypise Pres F1 to continue, pres F2 to load default...bla, bla...problem je, ze klavesnice vubec nereaguje...jak to fixnout?
- Lokomotiva
- Začátečník
Re: Asus P5E3 Premium problem pri postu
Půjč si PS/2 klávesnici a podívej se, jestli není v BIOSu vypnutá podpora USB klávesnice.
A vůbec na nastavení USB-ček.
A vůbec na nastavení USB-ček.
- Mario91
- Nováček
-
Tak tohle uz je ok, te klavesnici se zaply F klavesy az po stisknuti specialniho tlacitka, ted ale novy problem pri instalaci Win 7 se mi zobrazi jen ta modra obrazovka pred volbou parametru a dal nic... Co s tim ? :/
- Lokomotiva
- Začátečník
Asi bude dobře začít od začátku.
Napiš jaké jsou komponenty toho PC
a jaký OS instaluješ (32-nebo 64-bit, ne Home nebo Ultimate), originální nebo ne.
Napiš jaké jsou komponenty toho PC
a jaký OS instaluješ (32-nebo 64-bit, ne Home nebo Ultimate), originální nebo ne.