Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 3

Příspěvek od Nerboard »

xtron píše:M26 teď používá každej noob a malý mapy ala metro, bazaar, seina jsou teď nehratelný
Tie mapy boli niekedy hratelne? 8-)
GaGy píše:Lidi kolik přidávají cca procent Specializace ??? A vždy stačí jen jedna v teamu že ?

a u koho co používáte ?
Kolko % neviem a ano staci vzdy 1 v tymu. Bonusy sa nescitavaju. Pouzivam podla toho co chyba lebo vela ludi ma 4x explosive perk tak si najdem squad kde maju rozne bonusy a vyberiem si iny tiez podla toho co potrebujem/ako idem hrat.

Ak hrajem s kamosom alebo sam tak vacsinou beriem potlacovaciu a kamos anti suppress.
mouldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mouldy »

Tak ja na BF3 uz asi nadobro seru. Uz toho mam fakt plny zuby.

Po poslednim patchi je hra slusne receno lehce rozhozena. Mapy s vehiklama nejdou hrat vubec, kdyz TV raketa ma dmg jak atomovka a u stihacek nefachaj rakety. Suppressive je taky nevyvazenej, na takovym Metru za kulometcika se neda vubec trefit, kdyz kolem lita milion kulek a obraz je nonstop rozmazanej, sranda je, ze to dela i na nozickach. Dalsi paradni bug, kterej je ted hojne vyuzavenej je dmg M26, jsem zvedavej jak to ty zamestnany vopice v DICE vyresi a co udelaj se statistikama, ktery jsou po tomhle zcela mimo. Kdyz nad tim tak prejemslim, tak je to s patchema horsi a horsi... Vse co slibili, ze opravili je tam porad, pro priklad: preskakovani plotu-animace neni plynula, hrac je videt jako, ze se na chvili sekne a objevi se o kus dal a hromada dalsich veci jako nemoznost pripojit se na server (dnes jsem se pripojoval asi 5x na jeden, nez se mi hra spustila)
Ale co me nejvic depta, je ta posrana hit detekce!!
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Ja jsem taky BF3 odlozil k ledu, resp. hraju sporadicky, dokud neopravi TV missile bug s autodestrukci, nemoznost trefit navadenou raketou letadlo, atd.,atd...

Jinak TV missile je v realu jako "atomovka", to je spise nelogicnost 100% damage RPG nebo tanku proti heline, ze nemas sanci ani vyskocit.

Ale nekde jsem cetl, ze TV opravi, 100% damage je bug a posileni nebylo zamysleno, neni to ani v release note

U stihacek nejdou Air-to-ground nebo AA? Zda se mi ,ze nekolik krat me po patchi letadlo raketou dostalo...
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ToxicTears »

Také jsem se toho nechal. Hra absolutně nehratelná, nemá vůbec smysl se pojit na jakýkoliv server. Všechny bugy zůstaly a přidali se docela nové a hodně podstatné. Hratelnost této hry je snad ještě horší než když důchodce si pustí The Sims. Zbytečnost to hrát. Suppres šílený, laguje to víc než předtím, vypadávají textury a to nemluvím o celkovém propadu FPS.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

durod píše:Ja jsem taky BF3 odlozil k ledu, resp. hraju sporadicky, dokud neopravi TV missile bug s autodestrukci, nemoznost trefit navadenou raketou letadlo, atd.,atd...

Jinak TV missile je v realu jako "atomovka", to je spise nelogicnost 100% damage RPG nebo tanku proti heline, ze nemas sanci ani vyskocit.

Ale nekde jsem cetl, ze TV opravi, 100% damage je bug a posileni nebylo zamysleno, neni to ani v release note

U stihacek nejdou Air-to-ground nebo AA? Zda se mi ,ze nekolik krat me po patchi letadlo raketou dostalo...
Na stihacky nejdu ziadne auto lock on rakety. Maju god mode. Inac sa tiez k vam pridavam ze to momentalne nehrajem. Po patchi som to celkom dost hral lebo som bol zvedavy co opravili/pridali atd ale fakt nic neopravili, zmenili vsetky zbrane, pridali milion novych bugov, pokazili potlacovaciu palbu(somarina na entu) atd atd.. a samozrejme ani nespominam ze k BF2 to ma daleko jak..
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

no igla porad funguje :)
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Hele stává se vám taky že se poslední dobou nemůžete přihlásit do hry. Jako myslím zahrát si že je status nedostupný. Mě to ukáže rank 0 a když se chci přihlásit tak mi to napíše že to teď nejde ať to zkusím později. Už se mi to stalo cca 3x. Za tu chvíli to jako zas naskočí a zas to jde ,ale ta chvíle je klidně i hodinu no.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Lavak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lavak »

Nerboard píše:
durod píše:Na stihacky nejdu ziadne auto lock on rakety. Maju god mode.
No ani by som nepovedal co som nedavno hral zostrelili ma zo zeme aj zo vzduchu a aj mne sa stihackov podarilo dat nejednu stihacku
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

ty voe už mě to ser* taky, nic tam nefunguje pořádně, vypustím na helině ten EMC shit ten kouř někdo vypustí rakety obě mě hitnout a zabijou, co to sakra je, já je vždycky vypustím, hodí koř a vyhnout se....
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Lavak píše:zo zeme aj zo vzduchu a aj mne sa stihackov podarilo dat nejednu stihacku
Ano raz za uhorsky rok ta trafi raketa. Sanca je 0,5%. To nic nemeni na tom ze 99,5% AA rakiet vybuchne za stihackou a nic sa nestahe.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Cajk pánové dnes nás čeká opravný patch :)
http://www.battlefield-3.cz/patch-r21-p ... 19-4-2012/
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ToxicTears »

Takže po patchi už nebude fungovat ani lítání obecně či kulomety z helin.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

icebosss píše:ty voe už mě to ser* taky, nic tam nefunguje pořádně, vypustím na helině ten EMC shit ten kouř někdo vypustí rakety obě mě hitnout a zabijou, co to sakra je, já je vždycky vypustím, hodí koř a vyhnout se....

ECm funguje spolehlive, ale kdyz nevis odkud leti strela a spustis ECM brzi, tak te rakety zasahnou po skonceni ucinku.
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

durod píše:
icebosss píše:ty voe už mě to ser* taky, nic tam nefunguje pořádně, vypustím na helině ten EMC shit ten kouř někdo vypustí rakety obě mě hitnout a zabijou, co to sakra je, já je vždycky vypustím, hodí koř a vyhnout se....

ECm funguje spolehlive, ale kdyz nevis odkud leti strela a spustis ECM brzi, tak te rakety zasahnou po skonceni ucinku.
ECM funguje len u helikopterach. Na stihackach to nefunguje a niekedy sa to ani nespusti a nereaguje na X.

A stale nefixuju M26 bug + M320 low damage bug a TV missile kde vybuchne helikoptera bug, bug kde sa TV raketa odrazi alebo preleti cez tank do zeme. Bug kde TV raketa zasiahne/vybuchne a nic sa nestane. Bug kde...
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

alespon, ze na Mass mi nebudou sahat. nevim proc kvuli nemu porad brecite. me zase kazdej dava na jednu ranu M16kou... ktera ma ted extremni presnost a velkou damage...
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Flegy píše:alespon, ze na Mass mi nebudou sahat. nevim proc kvuli nemu porad brecite. me zase kazdej dava na jednu ranu M16kou... ktera ma ted extremni presnost a velkou damage...
Lenze mass respektive vsetko s podhlavnovou listou je bugnute. Mass ma s podhlavnovou puskou damage 400+. Kazdy brok ma damage ako gulka z pusky a M320 granatomet ma mensi splash a damage s podhlavnovou listou.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to je mozny, ale prijde mi, ze stejne bugli M16ku, protoze kam vlezu, vsichni ji pouzivaj a davaj me pokazdy na jeden naboj. proto uz nepouzivam nic jinyho nez Mass.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

haha tohle je moc
http://www.youtube.com/watch?v=K2QjpLmO ... T4_f8wAQAA

s tou potlačovací by fakt mohli něco dělat, tohle je totálně nereálný, někde jdeš a 90% času rozestřený vidění a kule lítají jinam, tomu říkám realita...proti maníkovi s 200 nábojema nemá šanci :D
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Jsem netusil, ze Serious Sam ma taky MP. Kdyz uz ne Bugfield 3, ale Samfield :lol:
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

To je fakt hrozný s tím kulaskem .. jinak souhlasím že ta m16 je fakt nějaká šíleně silná..
9800X3D - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │Lian Li LANCOOL 217 │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“