Zdravím, dovolte mi představit tříčlenný tým 2009. Jedná se o tým, který si dává za hlavní cíl zlepšit hru Mafia II. Nebudu chodit kolem horké kaše a rovnou říkám, že česká (americká) hra Mafia II byla pro mnohé spíše zklamání.. Někteří dokonce odvážně tvrdí, že Mafia II nikdy nevyšla... A proč sem vlastně píšu o nedokonalosti této hry v souvislosti s nějakým tříčlenným týmem?? Je nás málo a potřebujeme pomoc.. Velkou pomoc.. Hledáme tedy schopné lidi, kteří by byli chtěli s námi spolupracovat.
Naše požadavky by vypadaly takto:
-Schopnost aktivně se účastnit a včas plnit zadanou práci (tolerujeme odklad týden nebo dva)
-Schopnost učit se novým věcem
-Znalost hry Mafia II (je tam zahrnuto i to, že ji máte stále nainstalovanou)
-Znalost skriptování a zkušenost s modifikováním je jen plus!! Ale není to stěžejní a bohatě si vystačíte pokud splňujete druhý bod (Schopnost učit se novým věcem)
To by bylo vše k požadavkům. Jen malé upozornění, lidi pouze na okrasu prostě neberem.. Prostě ti, kteří se přihlásí do skupiny a pak půl roku o nich nevíme u nás nemají žádné místo. Zvláště JÁ jsem na takové typy patřičně alergický.
Něco o nás:
Jak už jsem psal výše, jsme tříčlenný tým. 2009 se jmenujeme kvůli symbolizaci určitého roku. Logicky roku 2009 – byl to rok, kdy byla Mafia II tou dokonalostí a skvostem, který se k nám už nedostal.. A teď něco o členech. S dovolením začnu sebou samotným. Říkají mi Majkl, ve skupině zastávám pozici takového univerzálního pomocníka, zkrátka – je něco potřeba?? Řekni Majklovi, on se na to mrkne.. Také jsem ten na koho se všichni obrátí, když je třeba něco někam napsat. Dále je v naší skupině Ewo. Původní přezdívka 8ewo8, ale řikáme mu Ewo. Ten zastává podobnou pozici jako já, s tím rozdílem, že nepíše dopisy.. A právě Ewo je perfektním příkladem druhého bodu v požadavcích. Když dostal za úkol ve Photoshopu vylepšit mapu, jen jsem zíral. Tenkrát to byla jeho vůbec první zkušenost s Photoshopem. Asi není třeba zdůrazňovat, že výsledek se povedl. Tak a teď asi ten nejdůležitejší na konec. Metalcat, říkáme mu zkratkou MC. Je to ten, co nám rozdává úkoly a ten, bez kterýho by tohle vůbec nebylo. Neni to žádnej amatér. Jen tak například – úzce spolupracuje ještě s dalšími moddery na sprovoznění chladných zbraní, které jsou tak moc požadované. Plus udělal několik jiných modifikací, které můžete vidět i na některých webech. Můžu tedy tvrdit, že jsme rozhodně nadějná skupina. Ne jen nějaký výstřelek do prázdna.. No a to by bylo snad vše, doufám, že jsem na nic nezapomněl... Snad jedině, že pokud se k nám doopravdy chcete připojit, kontaktujte nás na e-mailu 2009email@email.cz. Napište i něco o sobě třeba v čem vynikáte, zkrátka cokoliv, co by se nám mohlo hodit - ale jak jsem psal výše - schopnost učit se novým věcem je pro nás poklad.
S pozdravem Majkl a 2009....
2009
Moderátor: Baneshee
- kotas
- Středně pokročilý

Re: 2009
Mafii 1 jsem dohrál jen kůli příběhu=byl to brak, na dvojku nemám ani odvahu zkoušet....
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- mlrs
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2009
Tak jeste nam zakaz ty internety a bude
Michalkkk: drzim pesti, prace mi bohuzel nedovoli se aktivne ucastnit.
Michalkkk: drzim pesti, prace mi bohuzel nedovoli se aktivne ucastnit.
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD