Sekání videa a hry

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
acerr
Začátečník
Začátečník

Sekání videa a hry

Příspěvek od acerr »

Ahoj, mám počítač s: Intel celeron D (2,53GHz), desku asus asus p4r800-vm, hdd je wd (75gb)...

Grafickou kartu mam na desce, dříve vše běhalo v pohodě ale poslední 3-4měsíéce se vše seká. Dokonce se někdy i grafika u hry sekne tak že hru musím vypnout shozením a přes správce úloh. Čím to může být?
mlrs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Sekání videa a hry

Příspěvek od mlrs »

Tak že se ti vše seká s takovou slabou sestavou se nedivim, ale to zamrzani by mohlo byt treba prehrivanim...
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
acerr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od acerr »

No teploty jsou v pohodě ale i u hry metin2 to dělá i klasicky flashový jako je dobyvatel.cz a ten náročnost velkou nemá, dříve běhalo vššcko v pohodě. Nemůže to být tím, že je zaprášený? Či něco v ovladačích?
mlrs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mlrs »

Tak i kdyby byl zapraseny, tak pokud jsou teploty, vliv to nema. Spis jestli si nenainstaloval nejakou kravinku, co to brzdi - muze byt i spatny ovladac na grafiku (chipset), mi se tento tyden stalo pri instalaci SQL serveru, ze jsem musel preinstalovat net framework a pak mi nektere aplikace zacly celkem hodne blbnout - treba takovy afterburner mi zpusobil uplny pad systemu apod.

Takze se asi zamysli, co jsi v posledni dobe instaloval - ono cloveka obcas nenapadne, ze nejaky ovladac resp. mrkvosofti programek by mohly mit za nasledek zatuhavani.
Jinak flash je svinstvo - ten se dokaze sekat snad na cemkoliv, kdyz je to blbe udelany.
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

Doporučuji kompletní reinstal, pokud je windows stejně starý jak PC tak už to jistě bude potřebovat ;)
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“