Zprvu jsem přemýšlel nad GTX 560, ale později jsem přehodnotil na GTX 560-Ti. I z důvodu poměru cena/výkon. Pakliže bych upgradoval pouze grafiku uvažoval jsem dokonce o 2 GB verzi.(přece jen v některých hrách se víc paměti údajně hodí, viz BF3) Buď MSI s Twin Frozrem nebo Asus Top. Jinej výběr moc není. A taky z důvodu, že kdybych upgradnul pouze grafiku tak aby mi chvíli vydržela...tak proto 2 GB verze. Možná bych zvýšil ještě ramku na 8 GB.
A druhá strana mince je asi taková, že jsem přemýšlel o takovém razantnějším upgradu. Pakliže bych neupgradoval pouze grafiku. Osadit novej procesor rovnou atd. Ovšem problém je, že mám desku na socket 1156, tudíš na výběr moc není. Max. i5 760....
A Abych mohl dat SB, popřípadě IB tak bych musel koupit jak grafiku, tak procesor a desku.
Jelikož netaktuju, tak asi nějak takle...http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 2P011KPI01
Otázka je, co se vyplatí víc. Samozřejmě, že kompletní upgrade je jednoznačně lepší. Ale na druhou stranu mi jde hlavně o zvýšení výkonu ve hrách, takže bych byl radši pouze pro upgrade grafiky, max. ještě ramek. Otázka je co na to můj současný procesor i3 530 2,9 Ghz. Ano je to fyzicky dvoujádro, ovšem s HT. Tudíž se to tváří jako 4-jádro
Díky za radu nebo názor a omlouvám se za slohovku