Zdravím,
nainstaloval jsem novou verzi VLC 2.0.1. Pokud jej pustím na LCD v notebooku, tak je vše ok. Problém je pokud VLC chci pustit na externím monitoru (1920 x 1200), tak 100 % vytíží CPU a jsem rád, když se mi jej po několika minutách podaří shodit... Nevíte, kde je problém?
O titulkách ani nemluvím, podobný problém jako ve vedlejším vlákně.
PS: Prozatím jsem se vrátil ke starší verzi 1.9, kde funguje vše, jak má včetně titulků.
VLC - výkon
- xp__
- Červená karta

-
- zombux
- Odborník PCT

Re: VLC - výkon
možná drivery grafiky a konflikt s HD akcelerací? těžko říct, mě se VLC chovalo taky divně, tak jsem aktualizoval kodeky (Shark007 W7 Codecs), aktualizoval drivery VGA, asi dvakrát restartoval a pak se to chytlo
ignorelist: kremrole a dezoláti
- xp__
- Červená karta

-
Re: VLC - výkon
Je to divný na LCD přehrává v pohodě, když přesunu VLC na externí monitor tak dokud okno je roztažený tak do 300 x 300 px přehrává ok. Při roztahování okna přes monitor cca lineárně roste vytížení PC. Při dosažení 80 - 90 % plochy monitoru PC přestává reagovat, dokonce se seká i kurzor myši
.
Ovladače mám "nejnovější". On výrobce se zrovna s aktualizacemi moc nepáral, takže poslední verze je někdy z roku 2005. No každopádně v současnosti mám nainstalované Catalyst 8.12, které se mi podařily nainstalovat po úpravě programem Mobility Modder, když jsem měl před pár měsíci problémy s Minecraftem. VLC (tedy jen verze 2.0.1) jediná aplikace, která nefunguje řádně.
Ovladače mám "nejnovější". On výrobce se zrovna s aktualizacemi moc nepáral, takže poslední verze je někdy z roku 2005. No každopádně v současnosti mám nainstalované Catalyst 8.12, které se mi podařily nainstalovat po úpravě programem Mobility Modder, když jsem měl před pár měsíci problémy s Minecraftem. VLC (tedy jen verze 2.0.1) jediná aplikace, která nefunguje řádně.