PS.: občas se mi stává že když vypnu pc tak se monitor zapne, ale při startu nic.... a když zapnutí při startu vynutím tak samozřejmě ,, signal cable disconnect" ...... díky za každou radu
Grafika/monitor
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis
- Galax
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Grafika/monitor
Zdravím, sestavuji pc.... mam tu staré komponenty neznámého původu o kterých vím že ještě před týdnem v poho fungovaly. Jenže co se nestalo...... pc v poho jde ale grafika tak nějak stávkuje....- zahřívá se ale nezobrazuje....) zajímavé je, že včera se mi stalo že monitor normálně naběhl..... pak jsem pc vypnul a zas začala stávkovat.... tak že grafika vypadá že je ok ..... myslím že to bude něco ještě se starým AGPčkem...... nevíte o tom někdo něco? jak to vyřešit
PS.: občas se mi stává že když vypnu pc tak se monitor zapne, ale při startu nic.... a když zapnutí při startu vynutím tak samozřejmě ,, signal cable disconnect" ...... díky za každou radu
- Galax
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Grafika/monitor
předem říkám že jinou grafiku nemam a jiný monitor jsem zkoušel a to samé.....
- Ryzny7
- Nováček

Re: Grafika/monitor
Ahoj.
Já bych řekl, že grafika dosloužila. Osobně jsem si prošel tím samým s HD4850, když se stávalo, že nejdřívě se, tak každé 5 spuštění zapla jen černá obrazovka jako u tebe. Pak se při hraní začali objevovat artefakty (mrtvé pixely, pruhy na display,atd...) a nakonec odešla úplně.
Vzhledem k tomu, že jiný monitor dělal to samé je to určitě grafická karta
. Jestli neplánuješ nové PC, tak koukni na aukro jestli neseženeš nějakou postarší AGP slotovku. Pokud je to teda AGP.... 
Já bych řekl, že grafika dosloužila. Osobně jsem si prošel tím samým s HD4850, když se stávalo, že nejdřívě se, tak každé 5 spuštění zapla jen černá obrazovka jako u tebe. Pak se při hraní začali objevovat artefakty (mrtvé pixely, pruhy na display,atd...) a nakonec odešla úplně.
Vzhledem k tomu, že jiný monitor dělal to samé je to určitě grafická karta