Grafika/monitor

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
Galax
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Grafika/monitor

Příspěvek od Galax »

Zdravím, sestavuji pc.... mam tu staré komponenty neznámého původu o kterých vím že ještě před týdnem v poho fungovaly. Jenže co se nestalo...... pc v poho jde ale grafika tak nějak stávkuje....- zahřívá se ale nezobrazuje....) zajímavé je, že včera se mi stalo že monitor normálně naběhl..... pak jsem pc vypnul a zas začala stávkovat.... tak že grafika vypadá že je ok ..... myslím že to bude něco ještě se starým AGPčkem...... nevíte o tom někdo něco? jak to vyřešit

PS.: občas se mi stává že když vypnu pc tak se monitor zapne, ale při startu nic.... a když zapnutí při startu vynutím tak samozřejmě ,, signal cable disconnect" ...... díky za každou radu :-)
Galax
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Grafika/monitor

Příspěvek od Galax »

předem říkám že jinou grafiku nemam a jiný monitor jsem zkoušel a to samé.....
Ryzny7
Nováček
Nováček

Re: Grafika/monitor

Příspěvek od Ryzny7 »

Ahoj.
Já bych řekl, že grafika dosloužila. Osobně jsem si prošel tím samým s HD4850, když se stávalo, že nejdřívě se, tak každé 5 spuštění zapla jen černá obrazovka jako u tebe. Pak se při hraní začali objevovat artefakty (mrtvé pixely, pruhy na display,atd...) a nakonec odešla úplně.

Vzhledem k tomu, že jiný monitor dělal to samé je to určitě grafická karta :D. Jestli neplánuješ nové PC, tak koukni na aukro jestli neseženeš nějakou postarší AGP slotovku. Pokud je to teda AGP.... :D
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“