ASUS N50vc
Jako vždycky jsem ráno notebook zapojil do sítě (zatim nezapnul). Ucítil jsem smrad, bílej kouř a rychle vytáhnul z nb kabel. Musím říct, že ten camcour co se tam strká byl oblepený izolepou (ale fungovalo to takhle půl roku). Smrděl a smrděla i ta dírka (zdroj?). Samozřejmě nejde zapnout. Ptám se, je v háji ? Nebo je nějaká šance na opravu. Díky všem
z čistého nebe ze zakouřilo z notebooku HELP
Moderátor: Don
- Deutter
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- petr_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: z čistého nebe ze zakouřilo z notebooku HELP
No jo, takle to dopadá, když se to místo opravy zprasí izolepou. Většinou se ale tímto způsobem poškozená deska opravit dá (pokud je dostatečně kvalifikovaný servisák). Každopádně vyndej baterku a nic s tím nedělej, než se na to někdo podívá.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
- Highlander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tak tak... kdyby s tím lidi přišli hned... tak by se tyhle záludnosti nestávaly. ASUS N50VC jsou celkem přívětivý notebooky, co se týče opravy. Šance na opravu je určitě vysoká, pokud do toho nebudeš sám zasahovatpetr_ píše:No jo, takle to dopadá, když se to místo opravy zprasí izolepou. Většinou se ale tímto způsobem poškozená deska opravit dá (pokud je dostatečně kvalifikovaný servisák). Každopádně vyndej baterku a nic s tím nedělej, než se na to někdo podívá.
- Deutter
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Reaguji až teď, ale notebook se poté zase v pohodě rozjel . Díky za info jinak
- Mastodont
- Černá karta
-
Zasmrděla dírka z čeho se hulilo?
- Deutter
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Šteloval sem DVD a najednou kolem mě bílej kouř a smrad... kouknu a šlo to prostě z kabelu/zdroje u nb