Nepristupna IP adresa

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Nepristupna IP adresa

Příspěvek od J X P »

Ahoj,

obejvil se mi tu zvlastni problem a to v tom, ze se mi nelze pripojit na jednu IP kde je web, ale take TS3 server. Moje IP blokovana nijak neni, na web jsem se nemohl dostat uz delsi dobu, ale na TS az poslednich par dnu.

Ping se mi vubec nevrati a tracert mi skonci nekde v puli cesty.

jedna se o adresu 217.117.216.26.

Tracert mi dojde do 7 kroku (109.81.242.134), dal uz mi to vraci "vyprsel cas spojeni".

Nyni si s tim vubec nevim rady, ani kam se obratit, zda je to problem u meho providera, u providera daneho webu, nebo buhvi kde. Nemel byste nekdo nejakou radu jak v takovemto pripade postupovat?
---
ttx
Začátečník
Začátečník

Re: Nepristupna IP adresa

Příspěvek od ttx »

Je to problem providera, ktory ma v sprave problemovy usek siete od bodu kde ti tracert skonci. skus za chvilu, alebo za niekolko dni. Ak nedojde k naprave, kontaktuj svojho ISP so ziadostou o pomoc. Tvoj ISP ma moznost posunut problem po preskumani z odbornej stranky dalej.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

no cekani nepomuze, protoze na web se nemuzu dostat uz vice nez mesic, ale chodim tam pres proxy. to funguje. jenze ted uz nejde ani to TS, coz nevim jak obejit.

Neni nejaka moznost jak toto obejit?
---
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

zadny zpusob neni, musel by sis zridit placeny proxy server a prez nej presmerovat cely traffic, ale to je pomale a placene.

porid si jiny net nebo zadej po ISP slevu z ceny kvuli nefunkcnosti - tohle na ne dycky zabere jak jim sahnes na prachy.

pokud je problem na serveru a ma to vic lidi tak si zrid TS na jinem serveru ;-) osobne kvuli TS3, ktere stoji na kvalitnich hostincich 50 korun na mesic, bych si takove nervy nedelal. nejede? jdu jinam.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

tak uz vyreseno, provider to po mem oznameni odstranil.

vsem diky za rady
---
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“