Klávesnice herní

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
geef
Začátečník
Začátečník

Klávesnice herní

Příspěvek od geef »

Dobrý den,
rád bych vás požádal o pomoc a doporučení při výběru nějaké trochu lepší klávesnice, za účelem hraní, do 700Kč.Chci zásadně USB klávesnici která má malou odezvu.Volím radši kvalitu než podstvícení a další takové kravinky ikdyž bych i to podsvícení chtěl ale nemusí být.
Děkuji za rady.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Re: Klávesnice herní

Příspěvek od Hladis »

LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

čau, nacpu to sem doufám že to nevadí

Chtěl bych se vás zeptat na vaše klávesnice, mám Microsoft sidewinder X6 , nemůžu si stěžovat - i přesto že mi odešel jeden port na klávesnici pro připojení numercký části mi klávesnice perfektně slouží, má bindovatelný klávesy i ty blbosti na hudbu, má regulaci hlasitosti a podsvícení a čudlik na zlumení, prostě všechno až na nějakej displej, v neposlední řadě kůl design :D, jenom už má trochu nacvakáno - nekterý klávesy nereagujou tak dobře, mačkat jdou perfektně, některý čudliky maji odřenou barvu ( W, C, mezerník, pří podsvícení je vidět jak to prosvítá)

v jakym stavu sou vaše klávesnice ?
xecuttor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xecuttor »

ber tuhle a kup si na ní český popisky http://aukro.cz/microsoft-reclusa-klave ... 26973.html za tu cenu je to totálně bombová klávesnice! (výrobce je razer)

edit: jen dodám, že mi přišla hned druhý den, hodně pečlivě zabalená - origo krabice byla vložená do další krabice, vystlaný pěnou
AMD Phenom II X4 940 BE, Asus M2N-E, 4GB 800Mhz DDR2, Sapphire AMD Radeon 5770 1GB Vapor-X, Enermax Eco80+ 500W
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“