Nekupujte si nové Call of Duty, nepodporujte zloděje !
Moderátor: Baneshee
- falty20
- Nováček

-
Nekupujte si nové Call of Duty, nepodporujte zloděje !
Mnozí lidé asi tento názor nemají, ale já se již nemůžu dívat, jakým směrem se série Call of Duty vydává a každý rok servíruje v podstatě to samé, za nehorázné peníze. Pokud vás toto téma zajímá podívejte se na naší stránku na facebooku a přidejte se. Je velmi malá šance, že tímto hneme s vývojáři, ale můžeme se o to alespoň pokusit ! http://www.facebook.com/NekupujteSiNove ... jteZlodeje
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Nekupujte si nové Call of Duty, nepodporujte zloděje !
dohral jsem vsechny call of duty a nekoupil jsem zadny,staci to? 
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- tmaven
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
to neni moc hezke alfajku
Ja koupil cod4 kvuli multiplayeru, ale nasledne jsem to prodal.. Neumi to kluci
Ja koupil cod4 kvuli multiplayeru, ale nasledne jsem to prodal.. Neumi to kluci
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
- veteran13
- Začátečník

Koupil sem si poctivou ruskou verzi
Na vyblbnutí po volných večerech mi to uplně stačí. Ale že to sjou svině to potvrzuju, už ani s těma mapama si nedávájí tolik práce
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
- mango12
- Nováček

-
To jo. Lidi si to budou kupovat pořád, i kdyby to bylo pořád to samé (Což už je
). A Activison nemá pak důvod dělat třeba nový engine, když si to lidi pořád kupujou... 
Btw já osobně jsem si koupil jen CoD 2 a 4. Protože tyhle díly aspoň stojí za to.
Btw já osobně jsem si koupil jen CoD 2 a 4. Protože tyhle díly aspoň stojí za to.
CPU: Intel Core i7-6700K, CPU cooler: Noctua NH-D14, GPU: MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G, MB: MSI Z170A GAMING PRO, RAM: Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200, SSD: Samsung SSD 850 EVO - 1TB, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 750W, CASE: Fractal Design Define R5, bílá
- Kyselinka
- Začátečník

No ja mam kupenu MW2, ale vobec to nehram. Sami hackeri, lagy, obmedzenie fps na 90..no proste
Activision dokonca nariadilo zrusenie AlterIW, kde som hraval pravidelne roky a to bola jedna basen...to sa s originalkou porovnavat neda...hold smola, Activision su svine...suhlasim, nekupovat a nepodporovat ich
Activision dokonca nariadilo zrusenie AlterIW, kde som hraval pravidelne roky a to bola jedna basen...to sa s originalkou porovnavat neda...hold smola, Activision su svine...suhlasim, nekupovat a nepodporovat ich
- mango12
- Nováček

-
AlterIW je zpet. Vcera jsem zrovna hral.
Maji jiny web a staci stahnou asi 3 soubory ktery nezabiraj ani 10MB a da se hrat dal. 
CPU: Intel Core i7-6700K, CPU cooler: Noctua NH-D14, GPU: MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G, MB: MSI Z170A GAMING PRO, RAM: Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200, SSD: Samsung SSD 850 EVO - 1TB, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 750W, CASE: Fractal Design Define R5, bílá
- keistown
- Žlutá karta

-
Tak jestli nekomu stoji vysolit 9 tisic (vsechny dlc za oficialni ceny) za komplet hru a nebo 1500 za zakladni verzi je na jeho uvazeni. Pokud mu to vyhovuje a nevadi mu ze to je to samy co COD4 tak si tu hru zaslouzi.
Druha strana mince ale je ze 10M lidi kupujicich tenhle hnuj ma za vysledek dalsi tvojbu hnoje, jak je krasne videt v dnesni "hudbe".
Nicmene stavet na tom nejaky fanclub, nebo hateclub na facebooku mi prijde stejne ujety.
Druha strana mince ale je ze 10M lidi kupujicich tenhle hnuj ma za vysledek dalsi tvojbu hnoje, jak je krasne videt v dnesni "hudbe".
Nicmene stavet na tom nejaky fanclub, nebo hateclub na facebooku mi prijde stejne ujety.
- tmaven
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak na tom cod je nejzabavnejsi single player, to musim proste prepnout do stavu "hraju akcni film"... stejne to nezabere zadny cas (posledni cod jsem se divil ze uz je konec po par hodinach)..
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
- Frky
- Začátečník

-
Cod1,2 a 4 tj. první MW... Ty za něco stály, jak MP tak SP. Zbytek je strašnej...
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
5ka je na multak perfektni tak nemel
to aby autor zalozil i obdobny tema na xichtoknizce o Battlefieldu
to aby autor zalozil i obdobny tema na xichtoknizce o Battlefieldu
- falty20
- Nováček

-
No tu stránku na facebooku jsme udělali proto né, aby jsme se zviditelnili, ale proto, že nás to už s kámošem sere a prostě jediná cesta asi vede přes sociální sítě, stejně to nijak nepomůže, ale aspoň to zkusíme, jinak souhlasim, že COD po MW2 byly celekem dobrý (COD 4 forever
), ale ty poslední dva díly stojí za starou bačkoru. A ještě více mě mrzí, že například Crysis 2, které je oproti Call of Duty úplně na jiném levelu nemá takovou prodejnost, jako tahle hloupost. A když si porovnáte Call of Duty oproti Crysis nebo Battlefieldu nebo třeba Deus Ex, tak rozdíl je vidět na první pohled, kteří z autorů si dali více záležet.
- TankGeorge
- Začátečník

-
CoD nesnáším, symbolizuje pro mne konzolovou zhovadilost a demolici celého slavného FPS žánru, který umřel, protože se všichni snaží být jako CoD. Řev, cutscény, stříkací pistolky místo zbraní, nemožnost mít střelbu pod kontrolou, design levelů 10x tupější, než Unreal z roku 1998 ... uf to by byl dlouhý seznam. Poslední FPS, kde se dalo radovat z přestřelek byl první FEAR... dokud z dalších dílů neudělali hádejte co. Každý COD si stáhnu z torrentu a hned ho bez instalace smažu jen pro dobrý pocit!
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- jakubom
- Začátečník

-
To jsi teda pán že ho stáhneš a pak smažeš 
Osobně s CoD jsem měl nejradši první dva díly, potom jsem hrál až MW2 která se mně líbila celkem i hratelností a příběhem. Samozřejmě porovnávat třeba dnes S BF3 se CoD prostě nedá...
Osobně s CoD jsem měl nejradši první dva díly, potom jsem hrál až MW2 která se mně líbila celkem i hratelností a příběhem. Samozřejmě porovnávat třeba dnes S BF3 se CoD prostě nedá...
- havli
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo, COD5 MP je super, obzvlast bolt-only servery.Flegy píše:5ka je na multak perfektni tak nemel![]()
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
- veteran13
- Začátečník

Yop, COD 1 a UO si držím v šuplíku až bude konec světa a já ukořistím elektrocentrálu 
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak původní cod těžilo ze zachraňte vojína Ryana, to vlastně i mody typu day of defeat atd, 2. Sv se prostě čas od času vrací do kurzu. United offenzive už bylo dost přeskriptovaný a když člověk předbqhl skript čekala ho smrt, dvojka celkem ušla, až na některé vyloženě jatkové pasáže. Modern warfare je asi nej díl série hlavně mp je dobrej. World at war ma dobrý mp singl mě nebral. Treyarch no.
Mw2 neexistence dedik serverů, hostování hry debilem co stahuje atd...celkově nic moc, ikdyž se snažili o perky, customizaci, ale zase singl byla dobrá jízda.
black ops to je recyklát nejvyššího kalibru. Sp sem nehrál mp trochu, nic nového až na opět vracející se zombie mod, který je celkem sranda.
Mw3 šlo mimo mě a dalši skvosty půjdou taky.
Mw2 neexistence dedik serverů, hostování hry debilem co stahuje atd...celkově nic moc, ikdyž se snažili o perky, customizaci, ale zase singl byla dobrá jízda.
black ops to je recyklát nejvyššího kalibru. Sp sem nehrál mp trochu, nic nového až na opět vracející se zombie mod, který je celkem sranda.
Mw3 šlo mimo mě a dalši skvosty půjdou taky.
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- pute
- Začátečník

Původní CoD těžilo třeba z filmu "Nepřítel před branami", viz scéna v ruský kampani, kdy likvidujete puškou německý vojáky na náměstí při zvuku dopadajících bomb.
Bohužel s dalšíma dílama z docela těžký hry kde člověk musel hodně přemýšlet udělali arkádu alá Quake (nic proti němu).
MW3 jsem dostal, dedikované servery jsou, ale musíte si je pronajmout, nebo hostovat sami, navíc nejsou ranked, takže žádné XP, odemknutí čehokoliv na nich nehrozí.
Navíc v každé cca 4-5. hře je cheater, fakt super. Když byl nedávno free weekend, byl cheater de facto v každé hře.
Bohužel s dalšíma dílama z docela těžký hry kde člověk musel hodně přemýšlet udělali arkádu alá Quake (nic proti němu).
MW3 jsem dostal, dedikované servery jsou, ale musíte si je pronajmout, nebo hostovat sami, navíc nejsou ranked, takže žádné XP, odemknutí čehokoliv na nich nehrozí.
Navíc v každé cca 4-5. hře je cheater, fakt super. Když byl nedávno free weekend, byl cheater de facto v každé hře.
Casio SF-4300R, 32kB + PANASONIC CR2032 3V Lithium
- Strellok
- Začátečník

-
Za největší srdcovku považuji CoD 1.. v multiplayeru jsem nahrál tisíce hodin a když si vzpomenu na to, že už se to nehraje, tak mě to vždycky zamrzí.
CoD 2 multiplayer.. směr -> hnůj. Singl ale ušel.
CoD 4 se jim velmi povedlo, singl parádní a multiplayer dokonalej, hraje se pořád.
CoD 5 dobrej singl.
Hrál jsem ještě MW2, lagy lagy, cheateri ale hratelnost velmi dobrá.
Ostatní už šlo mimo mě.
Nic podobně dynamického a rychlého jako COD tu není, nebo se pletu?
CoD 2 multiplayer.. směr -> hnůj. Singl ale ušel.
CoD 4 se jim velmi povedlo, singl parádní a multiplayer dokonalej, hraje se pořád.
CoD 5 dobrej singl.
Hrál jsem ještě MW2, lagy lagy, cheateri ale hratelnost velmi dobrá.
Ostatní už šlo mimo mě.
Nic podobně dynamického a rychlého jako COD tu není, nebo se pletu?
- Alfajk
- Začátečník

-
battlefield...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A