Lenovo G560 prosím o radu

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
michaelgelo
Nováček
Nováček

Lenovo G560 prosím o radu

Příspěvek od michaelgelo »

Ahoj, mám notbook Lenovo G560 Intel i3 2,4Ghz, VGA Intel HD, RAM 4Gb. Ale mám problém s VGA v několika hrách, kde by měla bez problémů chodit, ale hry mi jedou na malé FPS i když snížím deteily a rozlišení. Dá se nějak tato grafika přetaktovat nebo u ní zvýšit výkon? Moc děkuji za rady.
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Re: Lenovo G560 prosím o radu

Příspěvek od orgasmic »

Ja uz vazne z nekterych nemuzu. Muzes alespon napsat jakych her se to tyka? :roll:
Ano da se to udelat jedinym zpusobem a to koupi notebooku s dedikovanou GPU ;)
Asus Rog Strix G18
michaelgelo
Nováček
Nováček

Třeba ve Word of Tanks, tam se to nedá hrát ani po snížení rozlišení a ubrání všech detailů. Zajmaví je, že Crisis na tom funguje bez problémů a má vyší nároky jak WoT. Měl jsem na mysli jestli nejde nějakým programem to trochu poladit, protože v biosu jsem nic nenašel.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ten nb je po herni vykonostni strance srot, nechapu cemu se divis.

Kolega na pracovnim Lenovu T410i procak Intel i3-370, kde je podle me stejna integrovana grafika a taky se mu tam tanky sekaj jako prase. Jestli ti Crysis jede 20fps na low a rikas tomu plynule....

Na hry se da v nouzi pouzit az Intel HD 3000, ktera je v Sandy Bridge cpu v NB.
Take to neni zadne terno ale.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

michaelgelo: Nezlob se na me, ale co Ty jsi za vola? Crysis na GMA 4500MHD? To bezi i v nejnizsich detailech na cca 5FPS, tak se nediv, ze Ti ani mene narocny WoT nejde.
Nepis tu kraviny a spamuj radeji jinde.
Asus Rog Strix G18
michaelgelo
Nováček
Nováček

Chtěl jsem jen radu a né nadávky, matláku :x . Vím že notebook je na prd to jsem si přečetl, jen jsem chtěl ještě něco zkusit. Takže děkuji těm slušným a to hovado co píše u volu ať jde do pr... :angry2:
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Když tu píšeš lži, tak se nediv.
Asus Rog Strix G18
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Wot navíc využívá jen jádro jádro cpu 8-)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“