Lenovo E320/325

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
vincik
Začátečník
Začátečník

Lenovo E320/325

Příspěvek od vincik »

Nemáte někdo zkušenost? Chci lehkou 13ku s matným displejem. Výkon je vedlejší. Na hry mám stolní pc. Nejvíc mě láká E325 protože je jen za 11k ale zase nadruhou stranu E320 o 4k dražší už má výkon skoro jak mé stolní pc. Zajímalo by mě jesli máte někdo zkušenosti s těmito modely nebo podobnými od Lenova a jestli se vyplatí připlatit si za verzi která se liší jen lepším CPU a GPU. Dá se vůbec na 13 palcovým displeji hrát hry? Sem zvyklí na 22 IPS :)
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Lenovo E320/325

Příspěvek od X-COM »

Mám E120 (11" varianta od E320). Velká spokojenost, výkon dostatečný, starcraft II jede v pohodě (minimální detaily), jen touchpad je úplně nepoužitelný, ale to je mi celkem jedno, protože když už na tom něco dělám používám myš.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Jestli jsou E320 stejne "kvalitni" jako E420 tak potes koste.
S E320 zkusenost nemam ale E420 jsou neuveritelne low-endy co se tyce spolehlivosti.
Poruchovost u nas je kolem 50%, vzdy kdyz nekomu predavam tenhle notes, rikam si jak dlouho mu vydrzi.

Konkretne problemy se modely: E420 1141-DCG, 1141-ALG
To jen kdyby jsi se rozhodl pro vetsi uhlopricku.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Paintsoldier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paintsoldier »

Řeším stejný problém, chci něco lehkého a přenosného s dobrou výdrží
Na hry mám XBOX360 a tohle má být pouze na stahování a prohlížení fotek z fotoaparátu, internet a kancelářskou práci na doma.

Taktéž mě zaujala E320, opravdu je tak poruchová? já měl Lenovo vždy za TOP, popřípadě co by jste doporučili? Spíš na co kladu trochu důraz je kvalitní display aby se na ty fotky dalo koukat.
Cena tak okolo 11 tisíc.

Nechci zakládat duplicitní téma, popřípadě jestli autor už něco zakoupil ?
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Edge jsou low endy, bohuzel i na ne Lenovo lepi nalepku Thinkpad - nechapu

V poslednich dvou dnech jsem resil ze dva edge nechtely startovat. Normalne jen svitila kontrolka a nic, muselo se natvrdo vypnput a znovu zapnout. A to je fakt kazdy tyden neco. Serou se proste, radsi bych sel do Aceru i kdyz tu znacku nemam rad nez koupil Lenovo Edge - jakykoliv.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Paintsoldier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paintsoldier »

Tak babo raď, v té cenové kategorii není moc na výběr, mohu finančně přitlačit, ale nechce se mě, jelikož takový malý NTB má pouze omezené využití.

Našel jsem tohle: http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge ... 277149.htm

láká mě to cenou i přestože je to třída EDGE, výbava super. Vím, že jdu teď proti tomu co psal Butch a rozhodně si poradit nechám a ještě se podívám jinde a Acer? Oproti tomu už mám výhrady sám od sebe, vím, že dneska už jsou kvalitou asi jnde než před lety, ale jde o princip.
vincik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vincik »

Nemá někdo zkušenosti konkrétně s modelem E325?
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“