odolna mys

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
kubisz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

odolna mys

Příspěvek od kubisz »

Cus,

prosim o radu. Uz pouzivam asi "patou" mys. Hry prilis nehraju, ale neustale vyuzivam kolecko, naklapeni, stisk prostredniho tlacitka a pokazde se do cca pul roku kolecko desne vychodi a nasledne se pak generuji nahodne otacky (MS mysi), nebo kolecko prestane brat otacky (vetsinou logitech). Nemate sim nekdo tip na nejakou bytelnejsi mys, ktera by dlouhodobe vydrzela "denni" napor? Zkusenosti mam jen s MS, Logitech a nejaky ten Genius ci jiny Taiwan a tam proste nic nemuzu najit. Uz jsem mel i herni Logitech, ale tam to dopadlo zcela katastrofalne :P. Mys nemusi byt bezdrat a nemusi byt herni / prilis citliva, ale hlavne musi byt bytelna. Naklapeci kolecko taky neni podminkou, pokud by mys mela kolem 5 a vice tlacitek. Diky moc.

Kuba
tmaven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: odolna mys

Příspěvek od tmaven »

Kolecko je dneska silena slabina. No treba razer deathadder mel dobre kolecko, ale otazka je kolik toho vydrzi po tvrdem pouzivani... :/
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
kubisz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubisz »

Diky za tip. Podivam se, celkem neni moc skladem. Lachesis bude asi ze stejneho soudku, ne?
xecuttor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xecuttor »

hehe... já mám Logitech MX310 už skoro 9 let, několik hodin denně jsem s ní hrál na vysoký úrovni, zažila nespočet LANek, mezihernových turnajů, pár invexcupů... Barva je sice trochu ošoupaná, ale NIKDY mě nezklamala. Kolečko i tlačítka mají pořád stejný odpor jako když byla nová, teflony jsem nikdy neměnil (ale to bude tím, že jsem vždycky používal kvalitní, vysoký látkový podložky)..

Sice nemá naklápění a kolečko je herní - má trochu větší odpor než běžný, ale spíš jsem chtěl jen sdělit moje zkušenosti :-)

Co jsem četl v recenzích tak Logitech G9 má luxusní kolečko, a podle mejch zkušeností co jsem jí měl párkrát půjčenou bych s tím rozhodně souhlasil. Navíc má funkci volnýho protáčení bez krokování, což bys dost možná využil.
AMD Phenom II X4 940 BE, Asus M2N-E, 4GB 800Mhz DDR2, Sapphire AMD Radeon 5770 1GB Vapor-X, Enermax Eco80+ 500W
Obrázek
kubisz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubisz »

na to volne krokovani si prilis nemuzu zvyknout (maji je nektery Logitech a MS mysi)...mel jsem MX510 a perfektni byl sensor i vaha mysi, ale prave to kolecko bylo uplne na houby...nevim, jestli byla chyba v senzoru otaceni, ale generovali se nahodne kroky a kolecko bylo vychylene do strany...po reklamaci (v polsku bohuzel) se mys vratila v jeste horsim stavu, takze nasledovalo vraceni...jinou uz jsem si nebral...G9 vypada celkem v pohode, ale dat za mys 2,5 tis. uz mi pripada trochu moc :roll: moc diky za zkusenost, to je asi to nej...driv podle me byly mysi takovy nejaky kvalitnejsi, bezdratovou MS mys sem mel predtim celkem hodne dlouho, ale i po vycisteni senzoru se zacaly generovat nahodne stisky... :(
xecuttor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xecuttor »

Kde jsi vzal 2,5k za G9x je mi celkem záhadou, stojí kolem 1500,- :-)

každopádně taky záleží na tom, jak jsi zvyklej myš držet... Já mám styl Claw (držím myš jen prsty, loket položenej, hýbu zápěstím) a na to je ta g9 přímo jak dělaná... I když ty gripy jsou i na jiný styly držení...
AMD Phenom II X4 940 BE, Asus M2N-E, 4GB 800Mhz DDR2, Sapphire AMD Radeon 5770 1GB Vapor-X, Enermax Eco80+ 500W
Obrázek
kubisz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubisz »

no vypadlo to jako prvni pri vyhledavani :) uz sem na to taky koukal, ze je to levnejsi...

ani nevim, jaky mam styl, ale mensi mysi mi nevadi, i kdyz jsem spise mel ty vetsi...dokud clovek ale nevyzkousi, tak nevi...asi by to melo jit zjistit pri nejakym podrobnejsim zkoumani konstrukce, ale k tem udajum se clovek bezne neodstane :(
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“