FB se nenačte

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
dajbeek
Nováček
Nováček

FB se nenačte

Příspěvek od dajbeek »

Omlouvám se, že otravuji zrovna s Facebookem, ale poslední 3 dny se mi nenačte správně, vypadá to takhle: http://dajbeek.rajce.idnes.cz/nastenka/#error.jpg, na notebooku a druhém PC jde facebook normálně. Několikrát jsem mazal cache, v Cleaneru jsem to taky zkoušel a nepomohlo. Děje se to i na Chromu tak i na Mozille.
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Re: FB se nenačte

Příspěvek od Kyselinka »

Treba uplne odinstalovat prehliadac a vymazat rucne vsetko z registrov. Potom znovu nainstalovat. Toto som riesil v praci a toto mi pomohlo. Inak ked budes viac krat refreshovat stranku F5, tak sa ti to za chvilku chyti. Mozno je aj nejaky problem s proxy, skus nastavit na automatiku :)
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

ze nefunguje FB? to vidim spis jako vylepseni nez jako zavadu! :-P
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kyselinka »

Presne tak, pekne si to vystihol :-D
...no ked to robi na vacsine stranok, potom to je problem...ked iba na FB, tak to netreba riesit :-D
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Mně se takhle (ne)načítá na tabletu s androidem 3 (jak v opeře tak v tom integrovaném prohlížeči) takže spokojenost :lol: :lol: :lol:
ale youtube vypadá stejně, takže to vidím na problém flashe nebo něco takového
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“