FB se nenačte
Moderátor: Don
- dajbeek
- Nováček

-
FB se nenačte
Omlouvám se, že otravuji zrovna s Facebookem, ale poslední 3 dny se mi nenačte správně, vypadá to takhle: http://dajbeek.rajce.idnes.cz/nastenka/#error.jpg, na notebooku a druhém PC jde facebook normálně. Několikrát jsem mazal cache, v Cleaneru jsem to taky zkoušel a nepomohlo. Děje se to i na Chromu tak i na Mozille.
- Kyselinka
- Začátečník

Re: FB se nenačte
Treba uplne odinstalovat prehliadac a vymazat rucne vsetko z registrov. Potom znovu nainstalovat. Toto som riesil v praci a toto mi pomohlo. Inak ked budes viac krat refreshovat stranku F5, tak sa ti to za chvilku chyti. Mozno je aj nejaky problem s proxy, skus nastavit na automatiku 
- KOFis
- Mírně pokročilý

ze nefunguje FB? to vidim spis jako vylepseni nez jako zavadu! 
- Kyselinka
- Začátečník

Presne tak, pekne si to vystihol
...no ked to robi na vacsine stranok, potom to je problem...ked iba na FB, tak to netreba riesit
...no ked to robi na vacsine stranok, potom to je problem...ked iba na FB, tak to netreba riesit
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mně se takhle (ne)načítá na tabletu s androidem 3 (jak v opeře tak v tom integrovaném prohlížeči) takže spokojenost
ale youtube vypadá stejně, takže to vidím na problém flashe nebo něco takového
ale youtube vypadá stejně, takže to vidím na problém flashe nebo něco takového
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64