UPC wifi nastaveni modemu Cisco DPC3925

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
namestekw123
Nováček
Nováček

UPC wifi nastaveni modemu Cisco DPC3925

Příspěvek od namestekw123 »

Ahoj potreboval bych poradit dostal jsem novy modem od UPC Cisco DPC3925 fse funguje dobre asi krome wifi tam budu mit neco asi spatne nastavene jelikoz kdyz v nastaveni modemu zapnu wifi a zabezpecim ji tak se pocitc po zadani hesla za chvilku pripoji ale internet nejde neprenaseji se data zrejme. kdyz wifi prepnu na nezabespecenou bezproblemu se da pripojit a internet jde normalne, neprisel jsem na to co mam kde blbe nastavene podle manualu jsem to nenasel vedel by nekdo kde muze bejt problem? dik.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: UPC wifi nastaveni modemu Cisco DPC3925

Příspěvek od KOFis »

jake zabezpeceni pouzivas? WEP/WPA? zkus prenout na nejake jednodussi. muze se stat ze starsi pocitace nezvladaji to nejnarocnejsi zabezpeceni - WPA2, etc. tak zkus prenout na nejake jednoduche WEP.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

co mas v pc za wifi kartu? takhle obcas blbnout sitovky se starsima cipama od broadcomu.

jakou mas silu signalu a jak je oblast zarusena? zkousel si pripadne i zmenit kanal?
namestekw123
Nováček
Nováček

No mam to na wpa2 na wep se me to nechtelo nejak vubec pripojit. signal je dobrej naplno. No zkousel jsem to na aceru aspire one s pevnym diskem tak ani nevim co tam je za wifi. mam jeste acer 5220 ten se taky nechtel pripojit no jeste to zkusim teda na ten wep.
namestekw123
Nováček
Nováček

tak jsem to prepnul na tu nizsi ochranu wep a a v podrobnostech se obevuje hlaska ze nebude mozne ziskat pristup k internetu, sit nepriradila tomuto pocitaci sitovou adresu. nevite nekdo proc a co tam mam spatne asi tak? a u obou notebuku stejne to hlasi.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

smaz sitovy profil a zadej znovu heslo/klic k wifi.
namestekw123
Nováček
Nováček

sitovy profil je co? jak smazat? heslo vim jak zmenit.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

ovladaci panely - site - bezdratove site - preferovane site - a tam si se pred tim udelala.

cesta mozna nebude presna, jsem na pc s anglickyma winama, tak nevim jak se to presne jmenuje v cestine.
namestekw123
Nováček
Nováček

No ja tam mam XP tam tohle neni nebo jsem to nenasel.
namestekw123
Nováček
Nováček

Nemuze to bet treba neco stim heslem nebo tak neco kdyz to beha kdyz neni wifi sit zabespecena?
namestekw123
Nováček
Nováček

tak jsem zkusil prepnout v modemu na wep zadal jsem heslo nejake potvrdil generate a prvni klic ktery jse vytvoril jsem pak pri pripojovani netebuku zadal jako heslo a jde to. Pocital jsem ze kdyz si zadam do modemu nejake heslo tak ze to se pak pouzije pro prihlaseni . vlastne pri zabespeceni wpa uz to negeneruje klice tak jak je to stema heslama abych si tam zadal svoje ktere si pamatuji a aby se to pak pripojilo se dela jak teda?
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“