Jakou grafickou kartu

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Hecis
Nováček
Nováček

Re: Jakou grafickou kartu

Příspěvek od Hecis »

DOC_ZENITH píše:
Hecis píše:Je to sice s jinou grafickou kartou,ale tohle jsem dnes našel.Phenom II o proti I5 třeba v diablu III s GF 580 není zas tak špatnej ne?

http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry ... ku?start=5
Ano třeba v diablu III kterej má s dvoujádrovou K10 na 2,8Ghz 100fps... tam fakt potřebuješ silnej CPU...

Zkus si třeba zahrát Starcraft 2 a poslat proti sobě dvě 200/200 armády, pak pochopíš že solidní herní CPU je třeba.
Myslle jsem srovnáni phenomu II a I5.Že je to skoro podobné.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

z toho testu jasne vyplyva ze diablo je naprosto cpu nezavisli a pobezi na kazdym...

ty ses proste blbej,az to mlati dverma,kdyz ti tady neco rikame,tak je to pravda,ale ty si furt myslis ze phenom staci
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Hecis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hecis »

Alfajk píše:z toho testu jasne vyplyva ze diablo je naprosto cpu nezavisli a pobezi na kazdym...

ty ses proste blbej,az to mlati dverma,kdyz ti tady neco rikame,tak je to pravda,ale ty si furt myslis ze phenom staci
Tak za 1.že je někdo blbej,tak to říkej svojí máti nebo fotrovi.Né mě.Chci si tady nechat poradit a pokud to nebudu vědět na 100% ptát se nepřestanu.Tak asi tak k tobě.Všiml jsem si,že podobné řeči vedeš i jinde,tak si to nech pro sebe pls.Na silácké řeči machýrků jen za klávesnicí nejsem opravdu zvědavej.Díky moc.

za 2.díval jsem se teď po procesorech.I5 je asi volba pro mě.Do amd už se mi nechce.Buď I5 2500K nebo novej I5 ivy bridge.Byl by někdo ochotnej mi pomoct s výběrem základní desky a ramek.Opravdu jedu dlouho na amd a intel jsem měl naposledy P4 tak nevím na co se dívat a tak.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

kdyz ti to reknou 5x a ty se zeptas po sesty,tak hadej co si asi myslej i oni :lol:
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Hecis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hecis »

Alfajk píše:kdyz ti to reknou 5x a ty se zeptas po sesty,tak hadej co si asi myslej i oni :lol:
Třeba že seš asi sakra nevychovanej a potřeboval bys dělo.Kdybych byl frajer jak ty,nepíšu tu o radu.Tak asi tak.
Jinak tohle řeším i na jiném forku a tam třeba jedou s Phenoomem II a 7950 a tvrdí,že jako ok.Proto se zeptám klidně i 7x......
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Hecis píše:..
hlavne ze me poucujes,ale sam tu mas nejsilactejsi reci,salate :lol:

samozrejme ze kombinace phenom + 7950 je v pohode,kdyz hrajes pampucha,tam cpu stiha :-D
Hecis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hecis »

Alfajk píše:
Hecis píše:..
hlavne ze me poucujes,ale sam tu mas nejsilactejsi reci,salate :lol:

samozrejme ze kombinace phenom + 7950 je v pohode,kdyz hrajes pampucha,tam cpu stiha :-D
Ne,hraje BF3 a crysis warhamed(nevím jak se píše přesně)a hraje na ultra.

Jinak tě chci poprosit,zdrž se tohodle topicu,opravdu na takové jako ty nejsem zvědavej.Děkuju.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Jestli jsi si prisel obhajit nasazeni high-end karty na stary CPU a hledas duvody ,tak zde nepochodis.Odpoved jsi dostal ,takze delej jak chces, jsou to tvoje penize. Pak si ale nestezuj.
Hecis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hecis »

Hladis píše:Jestli jsi si prisel obhajit nasazeni high-end karty na stary CPU a hledas duvody ,tak zde nepochodis.Odpoved jsi dostal ,takze delej jak chces, jsou to tvoje penize. Pak si ale nestezuj.

Nic si tady neobhajuju.Jen jsem reagoval na drzého smrada,co si nevidí do huby :angry2:

Když si to přečteš celé,tak jsem se ptal na procesor a někoho,kdo by mi pomohl něco složit :!: Protože o intelu nemám přehled!Do AMD už nechci jít.
Ptal jse se taky na rozlišení a kartu 7950.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Na vyber ostatnich komponent jsou tu jine sekce. Pokud budes delat vetsi upgrade ,tak v Pocitacovych sestavach.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Bud i5 2500k/2550k nebo ted ivy bridge 3570k, kterej by mel stat stejne.
Grafiku bych vzal 7950 ted po slevach za 8800kc.
7870 je draha.
Hecis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hecis »

Ok.Děkuju.Přesunu to tam.
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“