Panasonic Viera connect

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
jardafox
Začátečník
Začátečník

Panasonic Viera connect

Příspěvek od jardafox »

Měl bych dotaz pro majitele nebo znalce týhle televize....vierra connect nabízí mimo jiné i možnost přehrávání videí z youtube, ale některá tam z mně neznýmýho důvodu prostě nejsou i když na počítači je vidím...
Nepomůže ani to že si je na pc dám přes svůj youtube učet do oblíbenejch - i přesto že je tam mám, na televizi se ten seznam jeví jako prázdný.
Čím to je a dá se to nějak odstranit? Díky
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Re: Panasonic Viera connect

Příspěvek od Wiruz »

Taky jsem si toho vsiml, prijde mi ze to neni uplne stejna stranka youtube jako je pro web a dost veci tam neni. Ono by bylo lepsi kdyz by tam byl obycejny brouser a neobstaraval to ten jejich tool pro youtube. Bohuzel ten tam neni...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
pNxioO
Nováček
Nováček

Příspěvek od pNxioO »

Přesně tak, v oblíbených v profilu cca 50% videí chybí a ostatní jsou duplikovaná, co ovšem považuji za větší problém je nemožnost nastavení kvality z defaulní low. Díky tomu je to vlastně k nicemu. Snad nějaký firmware...
t-alva
Nováček
Nováček

Příspěvek od t-alva »

Ahoj všem.
Mám takový dotaz a nechci kvůli tomu zakládat nové téma: Před nedávnem sem připojit tuto TV (konkrétně model Panasonic TX-L32E5E) na NET. No a když si chci z jejich "marketu" stáhnout nějakou aplikaci, tak to po mě chce vytvořit "viera connect account", aby mě to pustilo dál. Je možnost si zřídit tento účet přes WEB nebo musím přes TV? Třeba u Samsungu to aplikace stahuje i bez vytváření jakéhokoliv účtu, což se mi zdá snadnější.
A to mě přivádí k další otázce - jak můžu smazat nainstalované aplikace, když už je nechci?
Děkuji za odpověď! :wink:
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“