Jak odstranit halsku v IE8

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jak odstranit halsku v IE8

Příspěvek od Zero »

Mam prosbu,
vedeli byste jak odstranit tuto hlasku - Chcete zobrazit pouze obsah webove stranky, ktery byl bezpecne dorucen? (je v priloze)? Zmena prohlizece neni bohuzel mozna, zkousel jsem povypinat co se da, beze zmen. Zdvojnasobuje mi to pocet kliku na netu, chodi mi s snad s 80% oteviranych webu.
Diky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Re: Jak odstranit halsku v IE8

Příspěvek od Wiruz »

A v ovladacich panelech pod moznostech internetu v urovni zabezpeceni se ti to nastavit nepodarilo? Mam tu sice IE9, ale muzu si pro vetsinu veci vybrat zda zakazat/povolit/dotazat. Takze pri zmene na povolit se to pak na nic nepta na co nechci...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zero »

Zkousel jsem to omezit jak to jen slo. Dokonce i v momente, kdy mi nastaveni internetu jiz zakazovalo spoustet jine programy tak tato hlaska vesele vyskakovala dal, poradte prosim nekdo
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Google hned první odkaz hledání hlášky nic?
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zero »

Vlastik80 píše:Google hned první odkaz hledání hlášky nic?
Dekuji, popravde me vubec nenapadlo hledat to anglicky ... tak jak tak pocet okne klesl zhruba na desetinu, ale objevuji se dal, ale to uz se da prezit.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“