Razer Blackwidow
- Semtexx
- Nováček

-
Razer Blackwidow
Zdravim. Chtel bych si koupit nejakou lepsi klavesnici do 2 tisic. Libi se mi prave tato od Razeru http://www.alza.cz/razer-blackwidow-ult ... 227925.htm . Je mechanicka a ma velky zdvih. Ma s ni nekdo zkusenosti? Taky mi jde o to jestli jde prenastavit Y a Z a prohodit tlacitka + nejak nastavit ěšč... jak to byva u klasickych cz klavesnic. Pripadne jestli nekdo nevi a podobne alternative.
MB: Asus P8P67 PRO CPU: Intel i7 2600k GPU: Gainward GTX 580 Phantom RAM: Kingston 4x2GB 1600MHz Zdroj: Corsair GS800 HDD: WD Caviar Black 640GB
- dEstr0y3r
- Začátečník

-
Re: Razer Blackwidow
Mám ji (v podsvícené verzi ultimate), je super, po chvilce si člověk zvykne na úplně jiný stisk tlačítek a už nechceš jinak. Vydrží taky mnohem dýl, akorát co je nevýhoda tak při stisku tlačítek je klávesnice mnohem hlučnější než klasické, ale není to nic hrozného...alternativy jsou Steelseries 6Gv2 a 7G (jsou taky super), Thermaltake eSports Meka (nemám zkušenosti) a třeba Ione X-Armor U9BL (taky prý hodně dobrá, ale v ČR pokud vím nedostupná)...osobně bych šel bych do Razeru znovu