Asus Eee 900 / 901 / 904

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Urbi14
Nováček
Nováček

Re: Potřebuju poradit netbook asus eee 901

Příspěvek od Urbi14 »

Moc díky za reakci..
No problém je, že nejde ta klávesnice. Takže se nedá dostat do BIOSU. Když zapojím klávesnici přes USB půjde ta klávesnice už v BIOSU? Mám tu, kdyžtak nějakou starou k NTB, ale to asi nemá stejný konektor a nebude to kompatibilní..
Na klávesnici nefungují tlačítka, takže se nejde v menu nikam dostat.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jakákoliv klávesnice do USB by měla jít, základně to je snad v BIOSu povolený, jinak se to pak dá zakázat
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

Jestli je to povolené, tak ano (USB BIOS support nebo podobně).
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
Dejv01
Nováček
Nováček

eee901-upgradovat či koupit něco jiného

Příspěvek od Dejv01 »

Zdravím všechny zde na pc tuningu. Patřím mezi lamy co se týče pc, veškeré technické specifika vše nb nebo pc mi připomínají spíše klínové písmo a nevím co je lepší co horší.

Teď k mému dotazu, mám skoro 5let EEE 901 s ssd diskem, jsem s ním maximálně spokojený až na jednu dost podstatnou chybičku a tou je nedostatek místa pro win XP. Zkoušel jsem už i ořezané verze, to sice pomohlo s místem ale nb se často zasekával a některé funkce nebyli spustitelné. Takže teď se rozohoduju že bych íčko přeci jen už nechal jako hračku pro děti a koupil si nějakký jiný. Enemže jaký si mám vybrat? možná bych šel i do trochu větších rozměrů, ale přitom bych chtěl zůstat u SSD disku kuli jeho otřesuodolnosti(klasické přenosné disky jsem zničil v jednom roce 2 a neřekl bych že jsem s nima zacházel nějak extra hrubě) Určitě bych chtěl aby baterie vydržela 4-5hodin. o výkonu se moc bavit nemusíme, to sem bohatě spokojený s tímto íčkem, vše co chci běhá naprosto luxusně(net,dokumenty videa i streamované).
cenová hladina samozřejmě přibližná íčku před těmi 5lety(tj nějakých 8tis.)

Najde se tu někdo ochotný který po miliontépáte s odpoví? :mrgreen:
(ps:pročítal jsem několik stovek témat na z5 abych se neptal zbytečně ale po dvou hodinách sem pátrání vzdal)
Naposledy upravil(a) Dejv01 dne ned 29. dub 2012, 22:35, celkem upraveno 1 x.
Oriwen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: další dotaz trouby

Příspěvek od Oriwen »

Trouba by mel jadro problemu popsat v predmetu ....
Dell Precision M6600 - Core i7 2720QM, Quadro 3000M, 16GB DDR3, 120GB SSD + 2x320GB HDD.
Acer Iconia A700 - RootBox Android 4.2.2
Dejv01
Nováček
Nováček

Re: eee901-upgradovat či koupit něco jiného

Příspěvek od Dejv01 »

stalo se.... :lol:
george123
Nováček
Nováček

Příspěvek od george123 »

Ahoj, na mem ASUsuse najednou mam tri ikony a nemuzu nic delat, vubec to nereaguje, nasel jsem, ze to ma problem ....no scren found a cislo 59.133 a potom sem nasel ....log-var-log-xorg.0-og for 59133...muzete prosim nekdo poradit, co stim udelat..nejsem zadnej prebornik v pc, ale dobry navod bych asi zvladl, dekuji movc
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“