Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Re: Battlefield 3
me prijde ze veskery tezky kulomety napr. v tanku nebo jeepu jsou jen kapslikovky. kolikrat kazdym nabojem hituju typka, objevuje se ze ho hituju a po 5-8 vterinach mi nekam odbehne z mista kde jen stal a ne a ne chcipnout. navic vuci heli je to uplne k prdu pac se mi to 4x zakuckalo a nic...jen kourila
- LoCo99
- Začátečník

no to nevim teda, ale já těžkym kulometem střílim i stíhačky
- Atab
- Nováček

Přijde mi, ře v Rushi se výhry/prohry náhodně generujou, vypadáto, jako když se ve výsledné tabulce celé týmy prohodí (všichni hráči co útočili a měli vyhrát jsou najednou prohraní obránci).
i5 2500k, Noctua NH-D14, Sabertooth P67, Gigabyte 6950 Windforce 3x, SSD Samsung 830 - 128GB, NZXT Phantom + Noctua fans, Fortron AURUM 700W
- Nerboard
- Začátečník

-
To je len balance plugin ktory pouzivaju niektore servre. Prehadzuje hracov z jedneho teamu do druheho podla skore aby bola co najvyrovnanejsia hra.
- Atab
- Nováček

Ale když nakonci neumřu, nemá mě to prohodit. A určitě ne všechny hráče v týmu! 
i5 2500k, Noctua NH-D14, Sabertooth P67, Gigabyte 6950 Windforce 3x, SSD Samsung 830 - 128GB, NZXT Phantom + Noctua fans, Fortron AURUM 700W
- LoCo99
- Začátečník

to se ti asi zdá, dívej se na konci na tu tabulku a uvidíš to promíchání, na statistiky by to vliv nemělo mít
- Atab
- Nováček

Přece když nakonci neumřu, nemůžu být ve výsledné tabulce v druhém týmu ne? Jsem si jistý, že se mi to xkrát dneska stalo.
- LoCo99
- Začátečník

ale můžeš , ten balance proběhne až po skončení kola když všichni čučíte na výsledky, ale ty body za výhru bys dostat měl ještě předtim
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Zdá se mi to, nebo nějak "poštelovali" SCARH? Střílí se mi s ním hůř, přijde mi, že už nemá takovou dmg.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Nerboard
- Začátečník

-
"poštelovali" vsetky zbrane. Dmg u scar ostal rovnaky. Vsetky staty pre zbrane si mozes pozriet tu - http://symthic.com/charts.php
Inac v tom novom DLC ma byt SCAR-L co je dost fail kedze som pozeral ze to bude mat podhlavnovu listu = utocnik.
Inzinier mal dostat Lko a utocnik Hcko ale co uz... v DICE maju vsetko naopak.
Inac v tom novom DLC ma byt SCAR-L co je dost fail kedze som pozeral ze to bude mat podhlavnovu listu = utocnik.
- LoCo99
- Začátečník

no, sice to dává smysl aby Lko měl engineer a Hčko assault.... jenže Lko je v podstatě HK416 v těle scara, prostě další obdoba M16, je to všechno v týhle ráži až prvě na Hčko který se tak nějak rovná G3ce když je 7,62
jinak kdyz koukam na ty statistiky, nepochopim proc AS VAL musi byt nerfnuty, ma max damage 20, přitom má jen 20 ran v zásobníku, má stejny damage jako P90, a proč má PP19 bizon damage jen 16,7 když je to ruská obdova P90tky....
jinak kdyz koukam na ty statistiky, nepochopim proc AS VAL musi byt nerfnuty, ma max damage 20, přitom má jen 20 ran v zásobníku, má stejny damage jako P90, a proč má PP19 bizon damage jen 16,7 když je to ruská obdova P90tky....
- Nerboard
- Začátečník

-
AS val dostal rozsirene zasobniky a ma vysoku kadenciu a presnost. Preto nerfli recoil. Pokial dobre viem tak damage nemenili. Len chovanie zbrani.
- mouldy
- Pokročilý

Ježiši Kriste!!!
Ta M39 EMR je snad taky bugla!!! Vecne se mi stava, ze strilim jeden naboj za druhym primo do nej a proste nic ani jeden hit! A nebo ve druhym pripade predemnou lita zed, jako kdybych byl schovanej za zdi a byla tam spadne udelana textura, jenze se mi to stava i uprostred silnice. WTF?
Dalsi vec, nemam mit nahodou 2s po spawnu nesmrtelnost? Tak jakto, ze se spawnu a hned chcipnu?!
Ta M39 EMR je snad taky bugla!!! Vecne se mi stava, ze strilim jeden naboj za druhym primo do nej a proste nic ani jeden hit! A nebo ve druhym pripade predemnou lita zed, jako kdybych byl schovanej za zdi a byla tam spadne udelana textura, jenze se mi to stava i uprostred silnice. WTF?
Dalsi vec, nemam mit nahodou 2s po spawnu nesmrtelnost? Tak jakto, ze se spawnu a hned chcipnu?!
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
- Nerboard
- Začátečník

-
Ked strielas rychlo po sebe tak sa zvysuje random deviation a strely lietaju nahodne. To mas rovnako ako ked strielas full auto na inych zbraniach. Nepresnost sa stale zvysuje, treba strielat po davkach atd...+ ked si pod potlacovacou palbou tak mas tak 1000% k nepresnosti.
Tie textury nvm...mozno ovladace alebo co. Neviem ani co myslis, niekedy sa objekty z destrukcie zaseknu na divnom mieste a ide cez to prejst, strielat atd ale nevidno cez to.
Ked sa pohnes/vystrelis tak hned zmizne. Otacat sa mozes.
Tie textury nvm...mozno ovladace alebo co. Neviem ani co myslis, niekedy sa objekty z destrukcie zaseknu na divnom mieste a ide cez to prejst, strielat atd ale nevidno cez to.
Ked sa pohnes/vystrelis tak hned zmizne. Otacat sa mozes.
- mouldy
- Pokročilý

Ne, nekdy jdu a strilim pritom a kazda rana zasah, ted sem stal na miste a strilel stredne rychle a proste nic!
Myslim to, ze stojim uprostred silnice na mape, zacnu strilet a predemnou zacne litat omitka ze zdi i kdyz je tam vzduch, nepritel samozrejmne nedostane ani kulku...
Myslim to, ze stojim uprostred silnice na mape, zacnu strilet a predemnou zacne litat omitka ze zdi i kdyz je tam vzduch, nepritel samozrejmne nedostane ani kulku...
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
- LoCo99
- Začátečník

to se stává na metru , při 2 serii mcomů. hned při vlezu do toho metra je uprostřed takový "jeskyní průchod" , tam je asi pul metru od zdi chyba v tom že model je jinej než to co je zakrytý texturou takže se tohle děje, jinak se to taky stává při střelbě přes překážku, ale jnak nevim teda, mě se tohle nestává
už by mohly odbugovat tu M26 DART/MASS
už by mohly odbugovat tu M26 DART/MASS
- mouldy
- Pokročilý

Bylo v ulici hned vedle Seiny.
Odbugovat M26, nerfnout suppress, opravit hit detekci!
Odbugovat M26, nerfnout suppress, opravit hit detekci!
- LoCo99
- Začátečník

obávám se že maximálně ta M26 a supress půjde upravit, hit detekci určitě nechaj...
co hrajte radši ? conquest/rush , normál/HC ? Momentálně hraju s partou normal rush a občas squadrush nebo TDM, přijde mi že na normalu potkávám větši lamky
co hrajte radši ? conquest/rush , normál/HC ? Momentálně hraju s partou normal rush a občas squadrush nebo TDM, přijde mi že na normalu potkávám větši lamky
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já hraju radši conquest 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Genital
- Začátečník

-