Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- Nerboard
- Začátečník

-
Re: Battlefield 3
HC/normal - conquest
podla chuti. hral by som nonstop HC keby tam bolo HP 100% ako v normali. Uz aj normal je strasne maly TTK ale HC je v tomto smiesny. Ale regen off, spotting atd vypnute je velke plus takze niekedy to hrajem aj tak. Skoda ze neurobili este classic preset ako v BF2. Vsetky tie blbosti vypnute - hp 100%.
podla chuti. hral by som nonstop HC keby tam bolo HP 100% ako v normali. Uz aj normal je strasne maly TTK ale HC je v tomto smiesny. Ale regen off, spotting atd vypnute je velke plus takze niekedy to hrajem aj tak. Skoda ze neurobili este classic preset ako v BF2. Vsetky tie blbosti vypnute - hp 100%.
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hele víte tu novinu že se nesmí hrát knife servery? Prý vám mohou zakázat hrát BF3
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Nerboard
- Začátečník

-
To je stare. Nesmies hrat na serveroch kde sa zakazuju zbrane/vozidla atd lebo to ovplyvnuje "pozitok z hry" a robi to zlu reklamu a take srajdy(nieco v tom zmysle je napisane v tos).
Teraz len cakam kedy zabanuju polku hracov za to ze pouzivali M26 dart lebo oni su totalne neschopny to hotfixnut
.
Ale zaujimave ze legit stat padding ala op. metro je povoleny...maju to v hlave riadne poskodene.
Teraz len cakam kedy zabanuju polku hracov za to ze pouzivali M26 dart lebo oni su totalne neschopny to hotfixnut
Ale zaujimave ze legit stat padding ala op. metro je povoleny...maju to v hlave riadne poskodene.
- durod
- Středně pokročilý

v EA se zblaznili, to je jiste. Snad by meli zabanovat dany server, ktery to umoznuje ne? Resp. upravit kod tak., ze to nejde nastavit.
Nerboard, ale ve filtru mas "infantry only" moznost, tak na co to tam je??? Schizofrenie....Ale v podstate veci, proc jim vadi honeni bodu? Chleb jsi za to nekoupim...
Snad se nedockam banu, ze hraju jenom helinu a tim jsi kazim pozitek z tak dokonale hry
Nerboard, ale ve filtru mas "infantry only" moznost, tak na co to tam je??? Schizofrenie....Ale v podstate veci, proc jim vadi honeni bodu? Chleb jsi za to nekoupim...
Snad se nedockam banu, ze hraju jenom helinu a tim jsi kazim pozitek z tak dokonale hry
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Nerboard
- Začátečník

-
Upravovat kod? Co si sa zblaznil? To by trebalo zaplatit niekoho kto to urobit. Skoda penazi. Proste zabanujeme hracov a hotovo.
Infantry only ma tiez jeepy atd. Je zakazane obmedzovat vozidla/zbrane a ine veci proste. Ak sa pripojis na server kde je conquest ale su tam zakazane stihacky tak to mas to iste ako ten knife server. Proste nahlavu.
Keby som si chcel honit body tak staci ze budem hrat 10k ticket metro nonstop schody a spamujem rpg/m320/dart/miny/c4/gulomet/bednicky s municiou/ozivovanie atd atd...a im vadi stat pad lol. Nech zakazu metro potom.
Infantry only ma tiez jeepy atd. Je zakazane obmedzovat vozidla/zbrane a ine veci proste. Ak sa pripojis na server kde je conquest ale su tam zakazane stihacky tak to mas to iste ako ten knife server. Proste nahlavu.
Keby som si chcel honit body tak staci ze budem hrat 10k ticket metro nonstop schody a spamujem rpg/m320/dart/miny/c4/gulomet/bednicky s municiou/ozivovanie atd atd...a im vadi stat pad lol. Nech zakazu metro potom.
- eLPeCKo
- Začátečník

Tak to taky můžou dát BAN tisícům hráču co drtí SQDM, kde na většině servrů mají zákaz používat vozidlo a je za to aj auto-kick
To můžou dát ban prostě komukoliv se jim zachce, protože každý z nás už někdy drtil servr, kde je nějaká zbraň zakázána například mortary v bazaru, claymory v TDM, M26 na 99% servrech teď, vozidlo v SQDM.....jsou toho mraky....
Mně to už přijde, že někdo v EA úmyslně sabotuje BF3
To můžou dát ban prostě komukoliv se jim zachce, protože každý z nás už někdy drtil servr, kde je nějaká zbraň zakázána například mortary v bazaru, claymory v TDM, M26 na 99% servrech teď, vozidlo v SQDM.....jsou toho mraky....
Mně to už přijde, že někdo v EA úmyslně sabotuje BF3
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU: Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
PSU: Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To jako nesmím hrát ani metro kde je zakázané třeba M320, RPG/SWAM a granát?
Tak to to můžu rovnou zabalit
Tak to to můžu rovnou zabalit
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- pekelnik
- Nováček

-
Lidi víte co je nejhorší? Nedostal jsem se k BF3 cca 14dní (protože prostě nestíhačka v real life) a ... vůbec se mi po tom nestýská
V období kolem vánoc by se mi tohle stát nemohlo (že by mi to nechybělo), to jsem do toho byl zažranej jak... prostě moc
. To je fakt smutný
že s novějším a novějším patchem to odrazuje lidi hrát. Většinou to bývá naopak...
To s tím BANem mi přijde divný - spíš jestli ten týpek nepoužíval nějakého toho pomocníčka (skriptík, autoAIM, ...) a pak jen remcal, že ho vyhodili... Protože jinak bych musel bejt zabanovanej už dávno.
BTW - podařilo se někomu vydržet u serveru kde je 25k tiketů? pokud ano, jak dlouho trvá jedno "kolo"?
V období kolem vánoc by se mi tohle stát nemohlo (že by mi to nechybělo), to jsem do toho byl zažranej jak... prostě moc
To s tím BANem mi přijde divný - spíš jestli ten týpek nepoužíval nějakého toho pomocníčka (skriptík, autoAIM, ...) a pak jen remcal, že ho vyhodili... Protože jinak bych musel bejt zabanovanej už dávno.
BTW - podařilo se někomu vydržet u serveru kde je 25k tiketů? pokud ano, jak dlouho trvá jedno "kolo"?
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
25K tiketů jsem hrál na metru a po 5 hod jsem to zabalil zbývalo ještě 5K tiketů. Já hraju tak max 3K.
- Butch
- Středně pokročilý

Mam z toho stejne pocity jako pekelnik. Hry jsem se nabazil a nejak neni motivace to hrat dal.
Jednou za 14 dnu si neco na chvili zahraju a po hodine to vypnu protoze me to nejak nudi.
Kdyz jsem se k tomu 3 tydny nedostal, taky jsem zjistil ze mi to vubec nechybi.
Dobry to bude asi s nekym v parte a voice chatu(treba ta helina jak litate), jinak sam je to dost o nicem.
Nejak dolevelovavat nebo dojet vsechny zbrane u vsech profesi a jejich prislusenstvi...nevim nevidim v tom zadny cil. Co pak az to clovek dodela? Jedinna mapa ktera me fakt bavila byla Caspian a docky na TDM, pak jeste Bazar. Ty nove Back to Karland mi vubec nic nerikaly.
Zase po 14 dnech jsem se logl a zjistil ze vsechny zbrane nejak divne kopou...takze stejne nakonec z toho vseho clovek vybere jednu se kterou hraje.
Prijde mi to jako ze hodne dobre zacali(lidi si kvuli BF3 zacali kupovat nove compy, nebo alespon nove grafiky), clovek se nabazil a ted to podelali par patchema a uz je z toho zase tuctovka na kterou pulka lidi nadava a druha ji miluje.
Budu se muset vratit k oblibenym mmorpg, tam mam alespon moznost vice postav
Jednou za 14 dnu si neco na chvili zahraju a po hodine to vypnu protoze me to nejak nudi.
Kdyz jsem se k tomu 3 tydny nedostal, taky jsem zjistil ze mi to vubec nechybi.
Dobry to bude asi s nekym v parte a voice chatu(treba ta helina jak litate), jinak sam je to dost o nicem.
Nejak dolevelovavat nebo dojet vsechny zbrane u vsech profesi a jejich prislusenstvi...nevim nevidim v tom zadny cil. Co pak az to clovek dodela? Jedinna mapa ktera me fakt bavila byla Caspian a docky na TDM, pak jeste Bazar. Ty nove Back to Karland mi vubec nic nerikaly.
Zase po 14 dnech jsem se logl a zjistil ze vsechny zbrane nejak divne kopou...takze stejne nakonec z toho vseho clovek vybere jednu se kterou hraje.
Prijde mi to jako ze hodne dobre zacali(lidi si kvuli BF3 zacali kupovat nove compy, nebo alespon nove grafiky), clovek se nabazil a ted to podelali par patchema a uz je z toho zase tuctovka na kterou pulka lidi nadava a druha ji miluje.
Budu se muset vratit k oblibenym mmorpg, tam mam alespon moznost vice postav
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Nerboard
- Začátečník

-
Tak oni tu hru urobili presne tak aby do 6 mesiacov zdochla a ovecky boli pripravene kupovat novy titul. DLCcka su uz len posledne pokusy o vytrieskanie este viac penazi z ludi ktorych to este bavi.
Keby ta hra mala aspon polovicu ficur co mala BF2 tak by ta hra vydrzala roky. Takto je to u mna rovnako ako u vas. Sem tam si zahram s kamosom ale hra nieje stavana na nejaku timovu hru. Proste bez a strielaj umries, spawnes bez a strielaj...
Vozidla uplne dodrbali, tanky su z papieru, jeepy su vtip, nedostatok transportnych vozidiel, stihacky su implementovane uplne zle (kruzive dogfighty). Fyzika v hre je horsia ako v mafii 1. Uber duper destrukcia HD superfull80pHD je tiez nejaka divna este stale po 3+ patchoch nejdu znicit niektore ploty a strielat cez nich atd atd...
Ale na take zapnutie, postrielanie si 1-2 hod a koniec to nieje zle(podmienka je hrat s niekym cez voice) inac to je nuda. Nulove moznosti komunikacie s random ludmi. Nech uz tu je to diablo 3.
Keby ta hra mala aspon polovicu ficur co mala BF2 tak by ta hra vydrzala roky. Takto je to u mna rovnako ako u vas. Sem tam si zahram s kamosom ale hra nieje stavana na nejaku timovu hru. Proste bez a strielaj umries, spawnes bez a strielaj...
Vozidla uplne dodrbali, tanky su z papieru, jeepy su vtip, nedostatok transportnych vozidiel, stihacky su implementovane uplne zle (kruzive dogfighty). Fyzika v hre je horsia ako v mafii 1. Uber duper destrukcia HD superfull80pHD je tiez nejaka divna este stale po 3+ patchoch nejdu znicit niektore ploty a strielat cez nich atd atd...
Ale na take zapnutie, postrielanie si 1-2 hod a koniec to nieje zle(podmienka je hrat s niekym cez voice) inac to je nuda. Nulove moznosti komunikacie s random ludmi. Nech uz tu je to diablo 3.
- mouldy
- Pokročilý

Zda se mi to, nebo je M16 strasne OP?
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
- LoCo99
- Začátečník

to zas ne, ale prostě je nejlepší z assaultek... ale já hraju s tim co nemam kompletně odemčený takže pro mě je to tabu 
- Atapi
- Začátečník

ty vole co to zase je, chtěl jsem si zahrát zas po třech měsících BF3, už se zase seru s černou obrazovkou a teď se pro změnu ani nepřihlásím na origin. Ten co to takhle vymyslel by zasloužil facku přes celou hubu...
//Tak po hodině jsem si dokonce i zahrál, 20 minut a pak DC, nebo možná kick za camp (nikdo nechtěl bejt v AA na základně...), super hra
//Tak po hodině jsem si dokonce i zahrál, 20 minut a pak DC, nebo možná kick za camp (nikdo nechtěl bejt v AA na základně...), super hra
- Wiruz
- Pokročilý

no ja si nemuzu pomoct, me to proste porad bavi, sice uz u toho netravim tolik casu jak kdyz to vylezlo, ale jednou, dvakrat tydne si to proste na dve hodky hodim. Je fakt ze chodim na Gulf of Oman only server a sabotuji techniku se zenistou, nebo s klukama z prace do squadu, ale proste je to porad bugfield a tak to proste beru...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Taky mě to baví pořád stejně,jen času není tolik...dneska sem dal dohromady asi 4h a paráda 
//dostanu něco za odjetí všech coop misí na všechny obtížnosti?
//dostanu něco za odjetí všech coop misí na všechny obtížnosti?
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- icebosss
- Začátečník

-
myslím, že nedostaneš.. máš akorát víc bodů, za který se ti pak odemykají věci
- LoCo99
- Začátečník

ne, jde jen o to nahrabat body abys odemkl G3A3 
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
pozor na hrace [eS]ko0n a dalsi retardovany xindly z toho "klanu" ! je to votovaci retard
- mikecv
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vratil jsem se k hrani po cca 3-4 mesicni pauze, no povim Vam, ze me pripada ze tu hru uplne dojebali ... chyb porad miliony, vozidla jsou snad "gumovejsi" nez kdy driv, to co predtim fungovalo nefunguje, proste to z 3,14
posledni vec, co jsem od nich koupil ...
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD