Pokiaľ možno čo najtichšie.
Chladenie P4 3200 MHZ
Moderátor: morke
- Dr.Thrax
- Začátečník

Chladenie P4 3200 MHZ
Rád by som vedel aké chladenie zvoliť na P4 3200 MHZ aj na overclocking.
[/quote]
- kutil tim
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chladenie P4 3200 MHZ
[/quote]Dr.Thrax píše:Rád by som vedel aké chladenie zvoliť na P4 3200 MHZ aj na overclocking.
Pokiaľ možno čo najtichšie.![]()
Asi vodníka ale pokud nejsi kutil Tim
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chladenie P4 3200 MHZ
[/quote]ak fakt co najtichsie tak vodu nic ine tie hlinikove respektive nedene alebo hibridy nema zmysel to aj tak dost huci a vodnik je tichi aj pri OCDr.Thrax píše:Rád by som vedel aké chladenie zvoliť na P4 3200 MHZ aj na overclocking.
Pokiaľ možno čo najtichšie.![]()
- chodec
- Začátečník

Ticha je aj kombinacia co mam ja Thermalright SP94+Papst 8412 N/2GML ten vetrak ma 19dB , 2000rpm , teploty su v idle 27°C load 42°C.Akurat je to pomerne draha kombinacia a tazko sa zhana.Inac to ticho je dost subjektivny udaj zavisi od vela veci pre mna je tichy ventilator pod 25dB ale vela zavisi aj na akej frekvencii je vydavany zvuk neznasam vyssie frekvencie ak ventilator piska.
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
kde sa da ten chladic zohnatchodec píše:Ticha je aj kombinacia co mam ja Thermalright SP94+Papst 8412 N/2GML ten vetrak ma 19dB , 2000rpm , teploty su v idle 27°C load 42°C.Akurat je to pomerne draha kombinacia a tazko sa zhana.Inac to ticho je dost subjektivny udaj zavisi od vela veci pre mna je tichy ventilator pod 25dB ale vela zavisi aj na akej frekvencii je vydavany zvuk neznasam vyssie frekvencie ak ventilator piska.
pozeram ze mas dost zaujimave teploty ja mam bez oc pri normale okolo 50C a pri full load okolo 65C to sa my zda dost
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
a je lepsi ako ten box co dodava intel na 3.0 a vysie a preskoty ja tam mam dost velku teplotu aspon si teda myslimunnamed píše:vodini ale bo zalman 7000CU a to nie je ziadny hybrid ale celomedeny chladic