nenajede os

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Vesel
Začátečník
Začátečník

nenajede os

Příspěvek od Vesel »

Zdravím vespolek rád bych se zeptal a poprosil o pomoc. Koupil jsem si nový nyní asus řady n55sf. Problém jako vždy bylo tam nainstalováno mnoho blbostí které zpomalují chod rozhodl jsem se nahodit nový OS. V tom je problém pač když nainstaluju OS tak se to resetuje a pak už vždy každý 4 sekundy reset co mám dělat abych to rozpohyboval prosím o pomoc.
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: nenajede os

Příspěvek od Maranov »

NB má aktivní UEFI nebo BIOS? Jaký OS? Smazal jsi celý HDD vč. patritions? Výrobce tam bude mít vlastní zavaděč
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
Vesel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vesel »

problem vyresen pomoci cmd a bootrec /fixboot kdyby nekdo mel podobny problem. Byl sem uz zoufaly nastesti nedam pokoj dokad na to neprijdu :)
pepek77
Nováček
Nováček

Příspěvek od pepek77 »

ahoj mam uplne ten samy problem,co presne mam udelat?sem uz nestastnej
Vesel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vesel »

nastartovat znovu jakoby instalaci z bootovaciho dvdcka a misto instalovat zmacknout dole v okne opravit najede se bod obnoveni to zrusis a vyjede ti tabulka se 7mi as moznostmi a posledni je pustit prikazovy radek do ktereho napises bootrec /fixboot enter reset a melo by to abehnout. Zda se mi ze vyrobci si kopou jamu jelikoz znemoznuji instalaci windowsu z krabicove verze kdyz si clovek koupi s linuxem nenainstaluje tam windwosi bez nejakych bypassu. Rekl bych ze to maji primo v biosu danou cestu odkad se bootuje coz je hodne zapeklita vec. Hodne zdaru kdyztak napis
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“