Upgrade Procesor
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee, PKBO
- Lokomotiva
- Začátečník

Re: Upgreade Procesor
Ten druhý Fortron je vlastně totéž co BSII - takže zase záleží na tom, co najdeš vevnitř.
Ten Coolermaster neznám, nikdy jsem ho neměřila.
Kupodivu dobrou pověst má ten Arctic, mně se ale nelíbilo moc velké zvlnění, které jsem naměřila na některé jeho +12V větvi a taky do každé skříně není vhodný.
Ostatní je šunt.
Ten Coolermaster neznám, nikdy jsem ho neměřila.
Kupodivu dobrou pověst má ten Arctic, mně se ale nelíbilo moc velké zvlnění, které jsem naměřila na některé jeho +12V větvi a taky do každé skříně není vhodný.
Ostatní je šunt.
- Lovectony
- Černá karta

-
Tak to asi vidím na ten corsair a nebo
tento fortron myslíš ? http://pocitace.aukro.cz/novy-fortron-5 ... 56576.html píše, že nebyl moc používaný.
tento fortron myslíš ? http://pocitace.aukro.cz/novy-fortron-5 ... 56576.html píše, že nebyl moc používaný.
- Lokomotiva
- Začátečník

Co by taky psal jiného, když ho chce prodat?
Umíš si vyměnit kondenzátory ve zdroji?
Ten Corsair má většinou kondenzátory Samxon - to snad bude bez problémů.
Umíš si vyměnit kondenzátory ve zdroji?
Ten Corsair má většinou kondenzátory Samxon - to snad bude bez problémů.
- Lovectony
- Černá karta

-
Asi neumím
je k tomu něco extra ? Ale asi ten Corsair je nejlepší volba, zvládne tu sestavu v pohodičce ?
Ale mám strýca Elektrikáře, tak ten asi bude vědět při nejhorším co s tím
Tak zdroj asi vyřešený.
Ale mám strýca Elektrikáře, tak ten asi bude vědět při nejhorším co s tím
Tak zdroj asi vyřešený.
- Lokomotiva
- Začátečník

Ani ne. Jen je třeba mít kondenzátory vhodné kapacity a napětí (dimenzované na 105 st.C) na výměnu.
Tomu Corsairu bych věřila, ale můžeš mít taky smůlu - snad má nějakou záruku, ne?
Tomu Corsairu bych věřila, ale můžeš mít taky smůlu - snad má nějakou záruku, ne?
- jakubom
- Začátečník

-
Ježiš to je fakt hrůza celé dopoledne mu píšu to stejné co lokomotiva a on stejně založí další vlákno... tohle je na přes **** ne reálně všichni ti tady poradí to stejné... kvalitní zdroj jsem ti napsal v jiném tématu, poslal linky a ty stejně hledáš šunty z bazaru
Já se divím že lokomotiva má nervy na tohle
asi nečetla ten ranní topic kde už všechno bylo řečeno...
A to jsi mně psal že se orientuješ v cenách bazarových věcí... koupit takový zdroj co máš za 600Kč může fakt někdo kdo nemá ani tušení že mu to může odpálit celou sestavu.
Já se divím že lokomotiva má nervy na tohle
A to jsi mně psal že se orientuješ v cenách bazarových věcí... koupit takový zdroj co máš za 600Kč může fakt někdo kdo nemá ani tušení že mu to může odpálit celou sestavu.
- Lokomotiva
- Začátečník

A to by ráno mělo být moudřejší večera...jakubom píše:Já se divím že lokomotiva má nervy na tohle asi nečetla ten ranní topic kde už všechno bylo řečeno...
- Lovectony
- Černá karta

-
Myslím, že to není tvoje starost kde co hledám a na co se ptám.jakubom píše:Ježiš to je fakt hrůza celé dopoledne mu píšu to stejné co lokomotiva a on stejně založí další vlákno... tohle je na přes **** ne reálně všichni ti tady poradí to stejné... kvalitní zdroj jsem ti napsal v jiném tématu, poslal linky a ty stejně hledáš šunty z bazaru![]()
Já se divím že lokomotiva má nervy na tohleasi nečetla ten ranní topic kde už všechno bylo řečeno...
- Lokomotiva
- Začátečník

Nezlob ho.
Jestli s tím strávil dost času a má pocit, že zbytečně, tak není čemu se divit, ne?
Jestli s tím strávil dost času a má pocit, že zbytečně, tak není čemu se divit, ne?
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No taky nechápu proč, máš založené 2x téma
, dostává mě to "Upgreade"
Radši bych volil Seasonic aspoň F3, lépe S12
- Lovectony
- Černá karta

-
jj fail jsem udělal 2x po soběSuke001 píše:No taky nechápu proč, máš založené 2x téma, dostává mě to "Upgreade"
- jakubom
- Začátečník

-
Re: Upgrade Procesor
Omluva za OT doporučuju zadat nick tazatele do googlu a mrknout na extra hardware forum na dalsi z jeho upgreadu..
Komu není rady tomu není pomoci
Komu není rady tomu není pomoci