Dobrý den mohu požádat o radu při výběru?
Má hotovost končí při hodnotě 24000,-,
mezi základní podmínky patří asi 15,6 a aby to byl stroj který má nějaký výkon, jsem příležitostní hráč a rád bych na tom rozšlapal i nějaký ten aktualní titul a nebo i ty co vyjdou za rok dva.
Mazi mé favority patří lenovo Y570, který tak nějak splňuje mé potřeby a představy, docela dlouho jsem ho zkoumal a velice mě potěšilo že je zde dobře vyrobené chlazení a stroj nemá problémy s přehříváním. Bohužel na trhu došlel tento model s i7, 64GB SSD, jsou však dostupné i levnější konfigurace chtěl bych proto poradit zda se vyplatí "obětovat" i7 za i5 a ten SSD disk který lze dodat jestli se nemýlím. Rád bych poprosil zda by bylo možné poradit i nějaké alternativy.
Y570 a alternativy
Moderátor: Don
- Fler
- Nováček
-
- Langoniery
- Nováček
-
Re: Y570 a alternativy
y570 ma priserne chlazeni.. neutahne tak vykonou grafiku a zvlast modely s i7 maji tendenci throtlovat ve hrach, prekonat 95C pro ne neni problem..
na 555m nerozjedes poradne ani soucasne hry (tim myslim na high/ultra), natoz za rok dva (pokud mas na mysli nejake titulky typu Metro nebo tak).
Jako alternativu bych mohl uvest Asus n55sf nebo sl, maji udajne lepsi chlazeni...pripadne nove acery s Nvidia 640/650m, coz bych doporucil spis, maji mensi spotrebu nove kepler grafiky...
Jinak pokud chces notas na hry, tak si kup notas na hry, ne multimedialni, ale to uz je drazsi nez 24000.
na 555m nerozjedes poradne ani soucasne hry (tim myslim na high/ultra), natoz za rok dva (pokud mas na mysli nejake titulky typu Metro nebo tak).
Jako alternativu bych mohl uvest Asus n55sf nebo sl, maji udajne lepsi chlazeni...pripadne nove acery s Nvidia 640/650m, coz bych doporucil spis, maji mensi spotrebu nove kepler grafiky...
Jinak pokud chces notas na hry, tak si kup notas na hry, ne multimedialni, ale to uz je drazsi nez 24000.
- Fler
- Nováček
-
Nepotřebuju ultra detaily de mi o to aby to běželo třeba jen na low ale běželo, protože sem tam dostanu chuť;-) na nějak grafické orgie si nepotrpim. Jinak díky za názor a radu;-)
- Butch
- Středně pokročilý
Rozhodne nekupovat stare nb v dobe kdyz uz se prodavaji nb s Keplery....
Jako minimum bych videl nvidiu 640M, idelane na hry pak 660M - tam tusim se nb teprve zacnou prodavat.
Co se tyce tve maximalni ceny, myslim si ze nejaky notes s 650M by se do ni vejit mohl.
Jako minimum bych videl nvidiu 640M, idelane na hry pak 660M - tam tusim se nb teprve zacnou prodavat.
Co se tyce tve maximalni ceny, myslim si ze nejaky notes s 650M by se do ni vejit mohl.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Butch
- Středně pokročilý
http://www.czc.cz/acer-aspire-v3-771g-7 ... 31/produkt
by byl mnohem lepsi nez Y570 po vsech strankach...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Langoniery
- Nováček
-
Ty V3 me napadli, ale podminka byla 15.6 palcu.. ale 17ka je lepsi, umi to lip uchladit...Butch píše:http://www.czc.cz/acer-aspire-v3-771g-7 ... 31/produkt
EDIT: Koukam, ze se daji V3 sehnat i s 15.6
EDIT1: Lepsi budou ve vsem az na cenu , ale do limitu se samozrejme vejdou
- Fler
- Nováček
-
Nevíte kdy těmito grafikami a procesory začnou osazovat své ntb i jiné společnosti? Jinak ntb vypadá dobře akorát bych radši uvítal kdyby byl o něco menší sem tam si ho i přenáším a na to se mi 15" zamlouvá trochu víc
Edit: Tak hledam a nikde jsem nenašel nějakej pořádnej review, kde by ten noťas někdo pořádně protestoval. Přeci jen se bojím je to docela investice: ))
Edit: Tak hledam a nikde jsem nenašel nějakej pořádnej review, kde by ten noťas někdo pořádně protestoval. Přeci jen se bojím je to docela investice: ))