Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 3

Příspěvek od VictimCZ »

Krteq píše:A kdo zabírá vlajky?
ted litujes ze ses zeptal co :-D (nebo mozna presne tohle si cekal)
to vis "public" neni slang ale diagnoza :wink:
zkratku PTFO tady asi skoro nikdo nezna. casto me dostane kdyz s kamosema behame v jednom squadu jako jedini na serveru po vlajkach a zbytek tymu proste dela krovi a nechapou jak jsou neuzitecni. hlavne aby udelali ten jeden dalsi blbej a zbytecnej kill. nikdy jim nedojde ze na vlajkach je stejne nejvetsi provoz a dalsi body zadarmo.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Po dlhsom case som skusil hardcore a musim povedat ze ma to normalne zacalo bavit(BF3 :lol: ). Vozidla (specialne tanky) su silnejsie voci pechote kedze tam nieje ziadny regen, repair +60%hp tak sa ludia tankov viac boja co malo byt v normali. Vozidla mali byt silne a nie z papieru tak ako citit na normale.

60% hp som ja bral vzdy ako minus ale od posledneho patchu kde predstavili nenormalny blur + nahodne lietajuce gulky kvoli potlacovacej tak mi pride hardcore menej frustrujuci prave kvoli tomu ze sa menej casto stava to ze zacnem na niekoho strielat on sa otoci s gulometom a tak mi rozmaze obrazovku a netrafim uz nic kvoli tej potlacovacej. On ma zabije a kludne si odide. To ma vzdy dokazalo tak na*rat. :evil:

A samozrejme obrovske + za no auto repair, regen, trapny 3d spot(heliny/stihacky to maju tazsie na hladanie pesiakov, tankov atd). Proste ta hra ma zacala znova bavit.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

No asi taky skusim HC, je nejake omezeni u techniky, myslim 60%HP? Ze je vyply spotting mi nevadi, zamiloval jsem si laser painter, ktery tanky detekuje sam
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

VictimCZ píše:...casto me dostane kdyz s kamosema behame v jednom squadu jako jedini na serveru po vlajkach a zbytek tymu proste dela krovi a nechapou jak jsou neuzitecni. hlavne aby udelali ten jeden dalsi blbej a zbytecnej kill. nikdy jim nedojde ze na vlajkach je stejne nejvetsi provoz a dalsi body zadarmo.
Přesně tak jsem to myslel... je to smutný, ale je to realita.
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

durod: vozidla maju 100% hp ako v normali. Len pesiaci maju 60.
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Tak Durod to je něco pro tebe :)
BTW plánují někdy v DICE udělat něco s tou potlačovačkou ?
Jestli ne, tak to potěš panbůh, protu kuláši totiž nemá nikdo moc šanci pokud ho nedá zezadu nožem, nebo nerozstřílí kebuli na prach :roll:

BTW. z B2K mám nejradši mapu Sharqi 8-)
Miluji když se trotlové snaží dobít G zpátky a dáváme si je tam jako prase i ve dvou lidech :twisted:
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Potlacovaciu chcu trochu znizit ale stale bude vacsia ako pred tymto patchom. Kedy? Pravdepodobne ked vyjde to nove DLC lebo vydat patch na konzole stoji $$$ takze pockaju s tym do DLCcka. Mozeme sa tesit na "quality before rushing", "same experience across all platforms" a "X fixed, Y broken"
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

osobne vsadim boty na to, ze po dalsim patchi to jeste vic dosoulozej. fakt bych uvital stav jako pred patchem ale s tim, ze by se soustredovali na CHYBY misto toho, aby po kazdym patchy byl uplne jinej profil zbrani a komplet balancing :evil:
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

hele já nevim jestli si dobře pamatuju.... ale když hra vyšla - jedinej problem byl laser, baterka a moc velka učinost laseru na statistiky zbraně (přesnost střelby od pasu) ne ?
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Nie, chyb bolo a este stale je milion. Ci uz technicke bugy alebo hratelnostne/balance nezmysly atd.
Neviem co mate vsetci s tym laserom ved po patchi ho buffovali este. Predtym bol horsi.
- Baterka je stale facepalm cez den.
- Svetlice nefunguju na javelin ani po patchi.
- Com rose stale useless
- preskakovanie z targetu na target u lock on zbrani
- stinger/igla useless - nieje to 1 hit disable tak ako malo byt + smiesny range
- potlacovacia
- nekonecna cierna obrazovka "nacitam"
- oznacene ciele laserom niesu oznacene ikonkou pre ostatnych(niekedy, nie stale)
- user interface na pc je vtip
- spawn system... :blee:
- vypadavajuci zvuk
- slnko+modry filter(kazdy sa na to stazuje no oni stale hraju mrtveho chrobaka)
- zla hit-reg/bad luck su stale v hre
- driftujuce tanky/tanky sklzavaju aj ked ich zaparkujete. pasy su asi natrete vazelinou
- atd atd... uz to tu bolo spomenute 1000x :lol:
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Vy teda mate nervy to furt dokola resit. EA sou proste marny.Beztak uz na to s*rou a delaj dalsi dil aby si zas mohli poradne namastit kapsu,a ze to bude zase fail je nezajma,ty blby hraci si to stejne koupej.Kazdopadne me zkusenost s BF3 stacila.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
mouldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mouldy »

Jakej je vas nazor na fyziku v BF3? Muj nazor je, ze BC 2 ma daleko lepsi fyziku, celkove je prostredi ohledne fyziky lip vymakany. Zkousel jsem hrat Oasis a to je proste uplne neco jinyho. Na zemi hromada mrtvol... bouchne barak, litaj trisky, ty tela to odhodi... v BF3? Nic... hrac kdyz umre, tak obcas zustane stat, vybuch nevybuch... co by se hejbalo ze?
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Ban za to, že jsem nahrál velký skóre v tanku bez toho, aniž by mě někdo za dlouhou dobu zabil. Demence některých adminů nezná mezí.
mouldy: BBC2 je lepší skoro ve všech směrech :).
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

je lepší ale já už tam nahrál tolik že se mi k tomu nechce vracet, navíc nikdo už nehraje
jiricek_k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiricek_k »

Sir_-_Death píše:Ban za to, že jsem nahrál velký skóre v tanku bez toho, aniž by mě někdo za dlouhou dobu zabil. Demence některých adminů nezná mezí.
mouldy: BBC2 je lepší skoro ve všech směrech :).
jj, idiocie některých adminů je do nebe volající, když někdo dostane pár headshotů po sobě, tak to nervově nezvládne a pak se projeví...
Obrázek Obrázek
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Ještě že hrajem na vlastních :roll:
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Teda, já jenom žasnu, jak při vydání hry to byla samá chvála, v recenzích hra dostávala kolik že? 9/10 max nejmíň 8 z 10ti? A vy tady na to plivete, jak je to hrozný :lol:
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

no, tak ono žejo, podle mě se to dá hodnotit různě.... obecně tam problem neni, krom černý obrazovky a problemu s originem/battlelogem... jenže pak jsou tu ty hratelnostní chybky v podobě potlačovací palby, laseru atp., to určitě nikdo v recenzích nezkoumal
mouldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mouldy »

Demence adminu je fakt znacna, ted sem dostal kick za pouzivani granatu, zrovna kdyz sem ho hodil do hloucku asi 10 lidi, v pravidlech nic o granatech ale neni...
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
jiricek_k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiricek_k »

mouldy píše:Demence adminu je fakt znacna, ted sem dostal kick za pouzivani granatu, zrovna kdyz sem ho hodil do hloucku asi 10 lidi, v pravidlech nic o granatech ale neni...
no asi byli v hloučku minimálně dva admini :-D
Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“