Winamp - prolinani songu
- Twisp
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Winamp - prolinani songu
Urcite si pamatujete na defaultni nasteveni problemoveho winampu 3. Byla tam jedna vecicka, ktera se mi nedari najit v nastaveni petky. Kdyz dohravala pisnicka v playlistu tak aniz by jeste uplne skoncila tak se zacala prolinat se zacatkem dalsiho songu v playlistu. Vite negdo kde se mi to podari zapnout?
AMD 2400XP+, 512DDR(266),ASUS A7V8X-x,
Radeon 9800 PRO 256mb ddr,HDD seagate 160gb ,HDD seagate 40 GB7200bar., LCD FJS P19-2, SB5.1live 160p-
Radeon 9800 PRO 256mb ddr,HDD seagate 160gb ,HDD seagate 40 GB7200bar., LCD FJS P19-2, SB5.1live 160p-
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- roxik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Winamp - prolinani songu
zmackni ctrl+p, spusti se ti preferencies (moznosti), jdi na zalozku plug-ins/output, dej konfigurovat directsound a uvidis zalozku fading... tady si nastav prolinani skladeb (fade in,fade out)Twisp píše:Urcite si pamatujete na defaultni nasteveni problemoveho winampu 3. Byla tam jedna vecicka, ktera se mi nedari najit v nastaveni petky. Kdyz dohravala pisnicka v playlistu tak aniz by jeste uplne skoncila tak se zacala prolinat se zacatkem dalsiho songu v playlistu. Vite negdo kde se mi to podari zapnout?
Naposledy upravil(a) roxik dne pon 29. bře 2004, 20:42, celkem upraveno 1 x.
oldskool pc - xbox - xbox360
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Borec
- Začátečník

-
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Winamp - prolinani songu
daj si preferences tam daj Output nastav si tam waveOut predtym si tam mal DirectSound a prelinanie je precTwisp píše:Urcite si pamatujete na defaultni nasteveni problemoveho winampu 3. Byla tam jedna vecicka, ktera se mi nedari najit v nastaveni petky. Kdyz dohravala pisnicka v playlistu tak aniz by jeste uplne skoncila tak se zacala prolinat se zacatkem dalsiho songu v playlistu. Vite negdo kde se mi to podari zapnout?
- Wiruss
- Středně pokročilý

- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
pro 2.xx existoval, nějak jsem ho nainstaloval ani nevim jak a pak mi hozně chyběl ...Wiruss píše:Ty jsi určitě myslel nějaký dokonalejší plugin, který tam určitě je, že?sovicka2001 píše:...tak sem zas tolik neřek... ale myslel jsem si to... fakt!
Francie ... sladká Francie