Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Re: Diablo 3

Příspěvek od Mastodont »

Takže hovno hovno zlatá rybko, zase jim to padlo.
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Snad si nečekal že ty miliony requestů za vteřinu ty servery vydržej :D
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Myslel jsem, že si to blizz ošéfuje nějakou frontou.
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Fronta pravděpodobně je, ale my evidentně nejsme vepředu.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Ja myslim ze neni, v bete taky nebyla. Davat ju az za logovaci server by bylo divny.
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

No tak sa na to vyprdim a skusim to uz rano. Som sklamany cakal som od blizzardu ze sa na to pripravia. Co uz.
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Amíci to opět posrali.
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

První dojmy z plný - vykašlal sem se na čekání, ještě po jedný hodině to nešlo. Před čtvrtou po vydatnym spánku už to šlo, odezva cca 50-70 ms - perfektně hratelný.
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

S kámošem jsme jeli asi od 2:45 doteď, zabili Maghdu a jdeme chrápat. :wink:
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Exp píše:Já měl objednaný dva od bezkrabice.cz, jenže samozřejmě dnes nic nedodají a budou mít k dispozici asi 20 kódů, pak 14 dní nic. Takže jsem to hned zrušil a koupil na battlenetu a mam klid.
taky mám otamtud koupeno a ráno přijdu k mailu a nikde nic, to mě teda pěkně nasrali
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Bohužel, to je nevýhoda nakupování v malým shopu. Na klíče byl pořadník a samozřejmě větší a silnější hráči (mmoboost např.) se ke klíčům dostali podstatně dřív a na drobný prodejce nedošlo. Nicméně ani ty čtyři kila navíc za battlenet verzi mi nevadí, hra rozhodně stojí za to.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

nějak nechápu systém distribuce kódů a pořadníky... jako by se nedalo vygenerovat libovolný množství klíčů
asi taky koupím na bnetu, nebo se skáknu podívat do kamenýho obchodu jestli nemaj
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

taky mate problem s low fps ? ja mam proste porad 30 fps,potom prijde velkej boj bum a mam 60 fps...a co jsme vypozoroval,tak za to muze procesor,protoze on se klidne podtaktuje na 1200MHz a to na diablo nestaci(proto 30 fps) a v boji nahodi plnej takt a jede to v pohode

jak muzu donutit procesor,aby jel na plnej takt? a treba jen v diablu? prece kvuli tomu nebudu vypinat setrici funkce,kdyz polovinu casu pc idluje
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

ja to beru z SK Tesco, jak mely akci pro prvnich 200 lidi za 39,99 €...stihnul jsem se zaregistrovat a ze mi prijde e-mail...nic neprislo a ani odpoved na dotaz...tomu rikam dobre sluzby. Jsem zvedavej, jestli mi to daji...

EDIT: konecne mi napsali e-mail, ze si to muzu vyzvednout...snad to nebude vypadat jako ten obrazek nize :-)
Naposledy upravil(a) goelr dne úte 15. kvě 2012, 13:58, celkem upraveno 1 x.
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

goelr píše:ja to beru z SK Tesco, jak mely akci pro prvnich 200 lidi za 39,99 €...stihnul jsem se zaregistrovat a ze mi prijde e-mail...nic neprislo a ani odpoved na dotaz...tomu rikam dobre sluzby. Jsem zvedavej, jestli mi to daji...
Hlavně, aby ti nepřišlo tohle:
Obrázek

:-D
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
balor2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od balor2 »

Divný že tu píšete že jste to hráli až od 2:45, já jsem byl online v 00:34 :idea:
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

To neni divný, bylo to o náhodě, protože login servery byly přetížený.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Mě má přijít krabice zítra nebo pozítří, tak snad nebudu muset čekat ve frontě u spadlého serveru to už bych asi nevydržel :)
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

CE doma :) Počkám na kámoše, spolu to vybalíme a budem pařit až do zejtra :)
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

JRC vyprodáno :-)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“