NO NAME - by GRIBO
Moderátor: L4mka
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
Re: NO NAME - by GRIBO
tak jsem zacal strikat predek ale nechapu proc se mi na par mistech zakladova barva srazi jestli uz nemuze byt nejaka stara nebo co bo trebu 5 min svaly mam z toho napnute jak arnold odmastene neni to vlhke ale stejnak porad na picu
- veteran13
- Začátečník

zku ji ponořit na chvílu do horké vody
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
- LetisVT
- Začátečník

jj já jsem si dával sprej na balkon, kde bejvá horko a taky to pomohlo 
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
tak zjistil jsem ze sprejovani je asi ma velka slabina
nebo mozna spis smula
protoze ty plastove casti co tvori spodek a vrch cela jsou jakoby karbonove imitace a ikdyz jsem to brousil jak kar tak po naneseni dvou vrstev plnice se mi ukazala mala folie kterou jsem musel strhnout a zacit znova pak mi muj deda po nastrikani prvni cerne vrstvy otevrel dvere od garaze a jelikoz sme s otcem rezali drevo tak prach mi na to napadal a bylo vymalovano takze jsem to pod vodou obrousil do hladka a radeji jsem se zavrel ve sklepe kde nikdo skoro nechodi pres den a ze zacatku to vypadalo hodne kvalitne ale asi v pulce mi dosla barva
:D takze zitra zajdu koupit jeste jednu plechvku a doufam ze taky posledni
protoze me uz ten blbej predni kryt vychazi draz jak cela case kurde fix 
protoze ty plastove casti co tvori spodek a vrch cela jsou jakoby karbonove imitace a ikdyz jsem to brousil jak kar tak po naneseni dvou vrstev plnice se mi ukazala mala folie kterou jsem musel strhnout a zacit znova pak mi muj deda po nastrikani prvni cerne vrstvy otevrel dvere od garaze a jelikoz sme s otcem rezali drevo tak prach mi na to napadal a bylo vymalovano takze jsem to pod vodou obrousil do hladka a radeji jsem se zavrel ve sklepe kde nikdo skoro nechodi pres den a ze zacatku to vypadalo hodne kvalitne ale asi v pulce mi dosla barva
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
Tak pridam sem fotky jak zatim vypada nastrik ale jeste stejnak musim dokoupit tu jednu plechovku protoze mi to nevyslo nekde prosvita jeste zaklad takze to bude chtit tak dve vrstvy abych to pak jeste mohl lestit...

Tady de videt na kraji vrsku jeste prosvitajici zaklad i na boku hlinikove casti (delaj ty plechovky strasne male
...)

Fotky hlavne pro predstavu jak by to melo vypadat....
Tady de videt na kraji vrsku jeste prosvitajici zaklad i na boku hlinikove casti (delaj ty plechovky strasne male
Fotky hlavne pro predstavu jak by to melo vypadat....
- GraafDark
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Škoda že už jsou všecky fotky v rici....celkem bych se podíval, jak seš dobrej....
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
Takze po dlouhe dobe jsem se opet dostal k dodelani tohoto projektu. Vlastne zbyva dodelat predni cast a je hotovo....
Jelikoz mi zmizely fotky z webu tak nahodim nejake IMG s aktualnim stavem + zapocete prace na dodelavkach masky case. Celo jsem se rozhodl udelat uplne od "piky", proto jsem si z 2mm hlinikoveho plechu naohybal novy kus ze ktereho pokud mozno presne vyrezu HoneyComb mrizku v nekterych mistech masky. Nakonec to vemu do cerna a bude hotovo.

Jelikoz mi zmizely fotky z webu tak nahodim nejake IMG s aktualnim stavem + zapocete prace na dodelavkach masky case. Celo jsem se rozhodl udelat uplne od "piky", proto jsem si z 2mm hlinikoveho plechu naohybal novy kus ze ktereho pokud mozno presne vyrezu HoneyComb mrizku v nekterych mistech masky. Nakonec to vemu do cerna a bude hotovo.

Naposledy upravil(a) gribo dne čtv 9. srp 2012, 15:25, celkem upraveno 1 x.
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
Drzacek na ventilator pred HDD jsem udelal z tehoz plechu jako celo. Tady se vyskytla komplikace, musel se ventilator zapustit jakoby do te 5,25" diry asi 1cm aby se dalo celo v pohode zaklapnout a aby byla mezi nema alespon nejaka mezera....

Tak nakonec to vsechno prestrikame na cernou a bude to.....

Tak nakonec to vsechno prestrikame na cernou a bude to.....
- SquirrelCZE
- Začátečník

-
jak hodlas ten predek uchytit? 
P.S: navrh ale jinak vypada nadherne
P.S: navrh ale jinak vypada nadherne
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
PS... Diky 
No uchyceni je uz primo od Lianu jsou tam takovy cvoky z plastu, tezko se to popisuje, kdyz se kouknes na ten predek bez toho cela tak jsou tam takovy sedy dirky z plastu a do nich jsou zase jakoby takove hribky , ktere se tam nacvaknou...... Primo jak to bylo v povodni verzi..
No uchyceni je uz primo od Lianu jsou tam takovy cvoky z plastu, tezko se to popisuje, kdyz se kouknes na ten predek bez toho cela tak jsou tam takovy sedy dirky z plastu a do nich jsou zase jakoby takove hribky , ktere se tam nacvaknou...... Primo jak to bylo v povodni verzi..
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
Dalsi zapis v denicku:
Takze dneska jsem mel od rana volno a pustil jsem se do vyrezavani plastvicek a "diry" pro DVD mechaniku. Jelikoz nejsem CNC stroj tak uz toho mam plnou ASS a pokracovani bude az zase zitra. Z toho nekonecneho pilnickovani me boli i nohy
. Zatim nahazuju fotky poslednich uprav.

Nalepená zaslepka mechaniky na hlinikovy 2mm plech z ktereho se bude rezat po zaschnuti dvouslozkoveho epoxidoveho lepidla dvirka pro mechaniku.....
Takze dneska jsem mel od rana volno a pustil jsem se do vyrezavani plastvicek a "diry" pro DVD mechaniku. Jelikoz nejsem CNC stroj tak uz toho mam plnou ASS a pokracovani bude az zase zitra. Z toho nekonecneho pilnickovani me boli i nohy

Nalepená zaslepka mechaniky na hlinikovy 2mm plech z ktereho se bude rezat po zaschnuti dvouslozkoveho epoxidoveho lepidla dvirka pro mechaniku.....
Naposledy upravil(a) gribo dne čtv 9. srp 2012, 15:23, celkem upraveno 1 x.
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
Po delsi dobe zase pridavam mensi progres foto:
Dodelal jsem tedy vyrezani vsech děr. K rezani jsem pouzil CNC ruce
. Hrozna otrava to byla uz to mam z krku
. Pripravil jsem si i mrizku, kterou nalepim po astriku barvy zezadu lepidlem. Cele to nastrikam cernou matnou. A chtel jsem se zeptat co se stane s matnou barvou pokud se prestrika bezbarvym lakem? Jestli mate nekdo zkusenost tak mi pls napiste dik.

Mrizky jsem vybrakoval ze stareho radia panasonic a byly takove vypoukle takze bylo nutne pouzit trochu hrube sily aby to bylo alespon trosku rovne.
Dodelal jsem tedy vyrezani vsech děr. K rezani jsem pouzil CNC ruce

Mrizky jsem vybrakoval ze stareho radia panasonic a byly takove vypoukle takze bylo nutne pouzit trochu hrube sily aby to bylo alespon trosku rovne.
- tmaven
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Paradni prace 
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
- drdla5
- Nováček

-
Pěkné 
- veteran13
- Začátečník

to je sebevražda takové pilování 
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
To je! Z vlastni zkušenosti tímto radím nepouštějte se do toho
....
Takže další dokončovací práce probíhají. Celé jsem to přetahl jemnou vrstvou tmelu. Dnes jsem po dvou dnech schnutí tmel vybrousil a celkově všechny díly přebrousil pod vodou 800 a 2000 papirem. Nanesl jsem dvě vrstvy zakladové barvy ve spreji MOTIP zatim to vypada dost pekne tak doufam ze to nezakriknu... Zitra barvu trochu přebrousim zase tou 2000kou pod vodou a začnu nanášet finální matnou černou. Takze asi ve ctvrtek pridám nějaké foto. Zítra mi příjde nový foťák takže udělám pořádné foto...
Takže další dokončovací práce probíhají. Celé jsem to přetahl jemnou vrstvou tmelu. Dnes jsem po dvou dnech schnutí tmel vybrousil a celkově všechny díly přebrousil pod vodou 800 a 2000 papirem. Nanesl jsem dvě vrstvy zakladové barvy ve spreji MOTIP zatim to vypada dost pekne tak doufam ze to nezakriknu... Zitra barvu trochu přebrousim zase tou 2000kou pod vodou a začnu nanášet finální matnou černou. Takze asi ve ctvrtek pridám nějaké foto. Zítra mi příjde nový foťák takže udělám pořádné foto...
- veteran13
- Začátečník

jako v tomhle si fakt borec já nemám nervy pilovat ani delší hrany na všechno beru flexu 
- Mirek E.
- Začátečník

-
2000 je mooc, tou se leští
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
Tak jsem před chvílí nanesl poslední vrstvu. Nejsem expert přes lakování, ale když jsem to tou 2000kou vzal tak mi to jako leštěné teda nepřišlo... zitra bude foto.