Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Diablo 3

Příspěvek od Still.Lord »

CE taky doma... pěkně nafocená.. no škoda že si zahraju až v pátek večer :(
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

OMG ceska posta.

Vážený zákazníku,

omlouváme se, ale z technických důvodů nebude zásilka Do ruky od odesílatele Expres Stores s.r.o. www.GameExpres.cz doručena v avizovaném termínu dne 15.5.2012, jak jste byl již informován.
O náhradním termínu a času doručování Vás budeme informovat.
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Battlenet FTW.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jo, taky nechápu proč mají všichni tendenci kupovat si fetiše a lapače prachu, když digitálně to je nejjednodušší a instantní
ignorelist: kremrole a dezoláti
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zombux: Tak sběratelská edice se ,zaprvé, nedá koupit digitálně, zadruhé, je to něco jako známky, Merkur, sbírání polévkových mís :D
Ale krabička je krabička, u jiných her ale taky asi volím digitální distribuci..

HEAD: No dneska mě vyjímečně ČP potěšili, protože mi to dovezli Nebo jsem si ho spíše odchytil mimo bydliště) a řidič se děsně divil že nejsem doma (+- ve 12:00, kdy normální lidi chodí do práce..a to to chtěl dat ještě sousedce!!)
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Co je navíc v ce? já to kupoval u xzone a tam měli jen jednu verzi, koukám že už tam taky mají vyprodáno, když sem to objednával v pátek tak to tam ještě neměli, tak doufám že sem se vešel.

zombux: Když za něco dám tolik peněz tak za to chci mít něco na co si můžu sáhnout.. tedy krabici se hrou kterou můžu strčit do regálu a mít ji k dispozici pro případnou instalaci na další pc, nebo jen na ukazování kámošům :)
Normálně si hry co vyžadují online přístup pro singl nekupuju, jelikož je pak člověk vystaven na milost korporace, která ho může kdykoliv zabanovat a krabici se hrou se pak může vyhodit (jasně můžu to cracknout, ale to sem si to pak nemusel kupovat), ale D3 je vyjímka.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Spalovac_mrtvol píše:Co je navíc v ce? já to kupoval u xzone a tam měli jen jednu verzi, koukám že už tam taky mají vyprodáno, když sem to objednával v pátek tak to tam ještě neměli, tak doufám že sem se vešel...
obsah CE
Ke krabičkám - jsou lidi, co to holt chtěji pevně držet v rukou, jako já :roll: .
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Tak to koukám že jsem o nic nepřišel, figurky, helmy atd mě nikdy nebraly a rozhovory z natáčení a soundtrack mě taky moc nezajímá.. asi jediná věc co bych z tý CE chtěl jsou ty křídla do D3 ale za to si skoro 2k připlácet nebudu :?
Měli tam dát víc herních itemů to jsou aspoň praktické věci co člověk zužitkuje :sad:
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

Kooperace ve dvou, barbar + monk,hraci doba 13hodin :)
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Je tam kladen větší důraz na děj misí? Nebo to jede podle šablony dvojky, kde si hraju na kombajn a nepřátelé předstírají že jsou obilné pole a když po hodině zastavím tak si všimnu že jsem náhodou splnil dva questy při cestě..?
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Jojo, je to takový izometrický wowko.
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

jak vam to bezi na kompoch? Co naroky? Je to rovnake ako beta, alebo doslo k nejakym zmenam?
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Textury sa mi zdaju byt ostrejsie oproti bete a to je asi vsetko :) Beha to rovnako skvele ako beta. Teda nie zeby som mal nejaky srot, ale zahra si to podla mna kazdy. A konecne som sa z mojim barbarom dosekal ku skeleton kingovi. Teraz uz je ta hra zaujimavejsia kedze neviem co bude dalej.
Btw Diablo 3 urcite z obchodu. Ta krabicka je nadherna a pekne doplnuje moju zbierku :)

EDIT: teraz spozoruvavam slowdowny ked behavam po mape :( Idem zapnut fraps aby som si bol isty. Potom napisem.

EDITn2: tak podla frapsu to beha od 60-55(v-sync) :P Pri vytazeni grafiky na 35% a CPU na 15%. Zrejme to bude lagom zo servera. Ping 180-200 :( Aj ked fps je v pohode tak ta hra spomaluje..
Ale to sa zrejme vylepsi a blizzard popracuje natom. Je zrejme, ze napor nezvladaju :)
Oh, a od bety sa mi to zda byt tazsie :) uz som 2 krat umrel. Zrejme Hardcore odlozim na neurcito :)
Naposledy upravil(a) T1ger dne úte 15. kvě 2012, 17:02, celkem upraveno 2 x.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

tak to sa tesim, krabicku uz hladim dobrych par hodin v praci :D
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

když jsem šel z posšty, tak jsem ten můj palíbil políbil a pohaldil.. No jestli mě někdo ještě na té poště viděl, ťukal si asi na čelo :lol:
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hm vsem to prijde jen me ne :angry2:
Zatim zadny zpravy od posty.Vubec netusim co se stalo a kdy to prijde.
Ja uz chci taky hraaat. :(
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

zrovna vyčuchávám CE krabici, nejvíce "smrdí" ta diablo lebka, no nic, jdu pařit, čus za rok :mrgreen:
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shakall605 »

Tak jsem si donesl domů krabici. Koupil jsem v Alfě, kde ručili že pokud objednáte do 14.5., tak 15.5. máte krabici. Nevím jestli to tu někdo psal, ale v krabici je guest pass diablo 3 - první akt: skeleton king(2x) a WoW:BC guest pass (1x).
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

spajdr: Blizz nám to dodal i s trochou smradu z pekla... no kdo z vás to má? :))
Taky jsem tu krabici raději hned zavřel.. i Ten Art Book zrovna dvakrát nevoní :)
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Nemozem sa prihlasit do hry :P
Poprosim vsetkych co maju originalky Diablo 3 aby prestali hrat a uvolnili mi miesto :)
Btw tento obrazok sa teraz hodi :)
http://images.eurogamer.net/2012/net/2vdqr02.gif
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“