Zdravím, mám problém s přideláním radiátorů na můj HAF 932 Advanced. Vodníka mám půjčeného od kamaráda, bohužel nevím co je to za radiátory, nedokázal sem z nich vykoukat jak se přidělávají na case, prozatím je mám jen položené na casu, dá se řict že sem celého vodníka tam dal pěkně "prasácky". Na posledních dvou fotkách jsem trochu předělal hadice
Na každý straně radiátoru máš čtyři díry, do kterých se šroubují ventilátory nebo se krátkými šrouby takhle radiátor uchycuje do case. Jinak ty radiátory jsou řekl bych aqua computer airplex EVO...
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Na jedný straně jsou závity na 120mm fan a na druhý, kde zrovna jsou díry na hadice, tak jsou závity, který mě příjdou, že by měly bejt na přišroubování na case. Bohužel mi kámoš žádný šrouby, který by tam pasovaly, nedal.
BTW ty radiátory vypadají hodně podobně, ale nejsou to oni.
A v tom je právě problém, když z tý strany kde nejsou výstupy jsou malý závity na 120mm fan a na druhý jsou závity větší, a vypadají jako by byly na 130 mm nebo 140 mm fan