ja mam diky tomu ze jsem hral betu postavy na US serveru (nastesti kamarad taky
Diablo 3
Moderátor: Baneshee
- wallot
- Středně pokročilý

-
Re: Diablo 3
postavy se mezi serverama neprevadej, resilo se to mockrat na battle.net forech.
)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- zombux
- Odborník PCT

Diablo Inferno kill - zvládli to za 4 dny od vydání... http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... yAPdEB2tk8
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Cooper69
- Začátečník

- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Na US serverech bude ale o dost větší ping ne?
- wallot
- Středně pokročilý

-
tak neni to nic strasnyho, zalaguje to na chvilku treba jednou za hodinu, ale je pravda ze to nehraju hodiny v kuse.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Ták, diablo čmuchá kytičky ze spoda na normal a je vymalováno. Příběh mě teda dost zklamal, nenápaditej klišé maraton od startu až do cíle. Naštěstí diablo není moc o příběhu.
Teď zkusím multiplayer, to sem tedy zvědav.

Teď zkusím multiplayer, to sem tedy zvědav.
- Alfajk
- Začátečník

-
tak kdo by cekal slozitej a originalni pribeh od diabla...
...jakej char se vam zda nejvic pouzitelnej vzhledem k vysim obtiznostem ? wizard me prijde strasne slabej a papirovej uz na normal a barbar zase nema sanci vydrzet face2face...tak kdo ?
...jakej char se vam zda nejvic pouzitelnej vzhledem k vysim obtiznostem ? wizard me prijde strasne slabej a papirovej uz na normal a barbar zase nema sanci vydrzet face2face...tak kdo ?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Během ppl hodiny 2 žluté.. Nevím jak to HEADe dělám 
EDIT: behem 5 minut asi další tři..
EDIT2: Nevím zda něco Blizz dělal s droppem, ale během hodiny zhruba 10 žlutých..
EDIT: behem 5 minut asi další tři..
EDIT2: Nevím zda něco Blizz dělal s droppem, ale během hodiny zhruba 10 žlutých..
Naposledy upravil(a) Still.Lord dne ned 20. kvě 2012, 14:12, celkem upraveno 1 x.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja nachazim zluty furt, ale nic na barbara.Do hodiny cca 10veci zlutejch.Mozna jeste vic.
Kdyby nebylo aukce, tak porad jeste beham v equipu z normalu.
Behem dvou aktu, ktery sem uz prosel 2x, protoze prave farmim zluty veci a potrebuju lepsi equip a nic mi nepadlo.
Coz je hodne smutny, ze clovekovi s 80% magic find, kterej navic proleze oba dva akty dvakrat nepadne nic
.
Fakt zlata aukce.
Btw fungujou vam servery?
Kdyby nebylo aukce, tak porad jeste beham v equipu z normalu.
Behem dvou aktu, ktery sem uz prosel 2x, protoze prave farmim zluty veci a potrebuju lepsi equip a nic mi nepadlo.
Coz je hodne smutny, ze clovekovi s 80% magic find, kterej navic proleze oba dva akty dvakrat nepadne nic
Fakt zlata aukce.
Btw fungujou vam servery?
- Alfajk
- Začátečník

-
ne,zmizeli me postavy a smazali se achievmenty,nejlip investovany penize,co jsem kdy utratil...posledni hra co jsem koupil na dalsich 10 let
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pane bože už se to stalo asi tisíckrát, jak nahoděj servery, všechno se ti vrátí... furt dokola jak malý děti.
- Alfajk
- Začátečník

-
no to me je jasny ze jsem ve skutecnosti o nic neprisel,a i kdybych prisel,tak byto blizz obnovil ale jde o princip...
viz metacritic:
Diablo 3 - User score 4.0
Developer: Blizzard Entertainment
Employees over 4,800
Botanicula - User Score 8.3
Developer: Amanita Design s.r.o. (česká firma,btw)
Employees 8
viz metacritic:
Diablo 3 - User score 4.0
Developer: Blizzard Entertainment
Employees over 4,800
Botanicula - User Score 8.3
Developer: Amanita Design s.r.o. (česká firma,btw)
Employees 8
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak si kup tu dětskou pohádku a nehraj Diablo, ne?
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dělají udržbu zřejmě.. v breaking News píšou něco o Bnetu, moc sjem to nečetl..
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Alfajk: Většina useru na Metacritic, dala 0 jen z principu, že jim na Launch nejely pořádně serevry.. Ale jestli se člověk řídí jen podle hodnocení...
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Už to začíná bejt otravný. Ale Blizzu je to celkem jedno, peníze maj, když to nikdo hrát nebude, tim líp, servery prodaj/zrušej pronájem, vyhoděj networking team a je klid.
- Strellok
- Začátečník

-
Mám jeden volný Guest Pass.. kdo ho chce a napíše první, ten ho dostane 
- keistown
- Žlutá karta

-
Ano, na metacritic dostavaji zaslouzene nuly za to ze nedali moznost vyberu. Lidi jim dlabou na nejaky singl online. Velka cast nehraje MP vubec, a tusil bych ze zbytek hraje s friendama, coz by slo v pohode po LANu. Staci se podivat kolik lidi hraje public. Skoro nikdo.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak je překecej, A´t vyhážou RMAH a můžou to klidně dát singl bez netu... Ti nějvvětší křiklouni asi nehráli D2 přes Bnety (já ne) těm to asi vadí 
A o co jde? Však internet je dneska za hubičku a má ho každý..
A o co jde? Však internet je dneska za hubičku a má ho každý..
- keistown
- Žlutá karta

-
A k cemu ti je internet za hubicku kdyz jim JEJICH servery lagujou a ted nejdou.
To, ze po mojem LANu by mi to nelagovalo a mohl bych hrat je fakt a ne zadny kriklounstvi. Pointa je v tom ze pokud chci hrat MP na publicu tak musim jejich lagy prekousnout. Kdyz budu hrat private tak nemusim. Jenze tady musim hrat private hry po publicu. A neobejdu to.
HEAD: ale singl online je prece lepsi, muzes to mit s RMAH a bez cheateru. (i kdyz by me docela zajimalo jak by se do mojeho singlu nebo lanu dostal cheater)
To, ze po mojem LANu by mi to nelagovalo a mohl bych hrat je fakt a ne zadny kriklounstvi. Pointa je v tom ze pokud chci hrat MP na publicu tak musim jejich lagy prekousnout. Kdyz budu hrat private tak nemusim. Jenze tady musim hrat private hry po publicu. A neobejdu to.
HEAD: ale singl online je prece lepsi, muzes to mit s RMAH a bez cheateru. (i kdyz by me docela zajimalo jak by se do mojeho singlu nebo lanu dostal cheater)
Naposledy upravil(a) keistown dne ned 20. kvě 2012, 16:13, celkem upraveno 1 x.