Diablo 3
Moderátor: Baneshee
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Diablo 3
to s tim poctem hracu ma neco do sebe,ted jsme s kamosem davali nightmare butchera a droplo prd,2 modry...sel jsem tam sam a 2 zluty + 4 modry,tak co to je ?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Mastodont
- Černá karta

-
My už s kámošem jedeme inferno, právě padnul SK. Zatím 4 legendary itemky 2x HL a 2x shitky do začátku. Zatím docela spokojenost a inferno není zas takovej bubák.
- Fe3C
- Začátečník

-
no mne vcera v druhom acte na normal padli legendary rukavice. takze treba len skusat... a to sme hrali dvaja. nepadlo to z nijakeho bosa ale normalnej priserky
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Imo je to takhle zprasený kvůli AH. Prostě toho padá extrémně málo, protože Blizz počítá s tím, že si to všichni půjdou nakoupit do AH. Bohužel.
- Nerboard
- Začátečník

-
Somarina. Drop je uplne random. Moze ti dropnut 3x po sebe legendary na normale alebo nic az do inferna. Mne dropli jedne legendary narazniky na nightmare a odvtedy nic.
Inac kto ide barbara tak to prestante hrat lebo na hell+ je uplne naprd. Musite zmenit skilly na ignore pain + revenge a aj ostatne treba zmenit na defensivne a aj tak neprezijete viac ako 3-4 sekundy. Proste barbar je uplne useless. A to mam dost dobry gear. Narozdiel od mojeho wizarda ktory ma o 3 triedy horsi gear ma vacsi damage, ukitujem vsetko a nemam vacsi problem prezit. Barbar je one man army tak akurat na normale a nightmare sa este da. Na hell act 3 a dalej to je onicom a je len do poctu. (ak teda chcete hrat pre zabavu) lebo mna nebavi hrat barbara tak ze MUSIM mat urcite skilly aby som vobec prezil 3 sekundy. Chcem hrat barbara so skillmi co sa mi pacia a co mi vyhovuje mojmu stylu hrania ale nie. Musel som to zmenit aby som mal vobec nejaku sancu. Nakoniec to je dost naprd pretoze mam aj tak velku def, 40k hp ale dmg mam 3k takze nezabijem ani zombie a aj tak som mrtvy hned narozdiel od wizarda co ma 10k hp a 40k dmg. Navyse sa mi zda ze mobovia davaju damage v % a nie v cislach. Nieje mozne aby mi boss dal utokom 50% hp dole (20k) a wizardovi tiez (5k). Wizard by mal byt IKnuty...
ale ked ste masochisti tak kludne chodte barbara ale pripravte sa ze budete casto cumiet na "waiting for revive 36"
Inac kto ide barbara tak to prestante hrat lebo na hell+ je uplne naprd. Musite zmenit skilly na ignore pain + revenge a aj ostatne treba zmenit na defensivne a aj tak neprezijete viac ako 3-4 sekundy. Proste barbar je uplne useless. A to mam dost dobry gear. Narozdiel od mojeho wizarda ktory ma o 3 triedy horsi gear ma vacsi damage, ukitujem vsetko a nemam vacsi problem prezit. Barbar je one man army tak akurat na normale a nightmare sa este da. Na hell act 3 a dalej to je onicom a je len do poctu. (ak teda chcete hrat pre zabavu) lebo mna nebavi hrat barbara tak ze MUSIM mat urcite skilly aby som vobec prezil 3 sekundy. Chcem hrat barbara so skillmi co sa mi pacia a co mi vyhovuje mojmu stylu hrania ale nie. Musel som to zmenit aby som mal vobec nejaku sancu. Nakoniec to je dost naprd pretoze mam aj tak velku def, 40k hp ale dmg mam 3k takze nezabijem ani zombie a aj tak som mrtvy hned narozdiel od wizarda co ma 10k hp a 40k dmg. Navyse sa mi zda ze mobovia davaju damage v % a nie v cislach. Nieje mozne aby mi boss dal utokom 50% hp dole (20k) a wizardovi tiez (5k). Wizard by mal byt IKnuty...
ale ked ste masochisti tak kludne chodte barbara ale pripravte sa ze budete casto cumiet na "waiting for revive 36"
- Broxik
- Začátečník

no hraju z monka a st im dropem to bylo ze zacatku fajn(asi sem mel stesti) hodne zlutych ikdyz k hovnu ale aspon se dali prodat popr rozlozit :}. Tedka co hraju nightmare na act II sem za celou dobu videl asi 3 zlute. O tom ze legendary sem videl jen na AH ani nezminuju. Ted budem chodit v duelu z kamosem tak snad se to zlepsi. Ono i nektere ty moraky sou tak huste ze maj 1 stat... Jako s dropem by mel blizard neco urobit tohle je uplne nahouno abych prosel pulku hry a equipem se moc nepohl. Nebyt craft tak sem doslova a do pismene nuzny mnich :/
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, je tu někdo kdo by mi poslal jednu pozvánku pro guesty?
Chtěl bych se na nové diablo aspoň podívat, jak to vypadá... sice už žádnej pařan nejsem, ale ta nostalgie z D1 a D2 pořád zůstává
Kdyby byl někdo ochotný, tak prosím SZ.
Chtěl bych se na nové diablo aspoň podívat, jak to vypadá... sice už žádnej pařan nejsem, ale ta nostalgie z D1 a D2 pořád zůstává
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsem četl dobře tak magic find zvyšuje akorát to, že když ti spadne rare/unique/legendary, tak to má lepší statusy, né že bude např. legendárka padat častěji.
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky to tak chápu.
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mrkni na SZHighlander píše:Ahoj, je tu někdo kdo by mi poslal jednu pozvánku pro guesty?
- Alfajk
- Začátečník

-
ajaj,toho barbara jsem se bal,prave jsem to za nej dotahnul na normal...prej se ofensivne neda hrat vubec a defensivne vsechno zabiji pul hodiny...berserker babar a v diablu z toho udelali chodici jednohubku...takze barbara hrat nebudu
jeste mam wizarda a to je jinaci narez,naklada solidne...ale druhej char mel bejt barbar no,koho druhyho doporucujete? chtel jsem monka ale toho ma kamos s kerym hraju
jeste mam wizarda a to je jinaci narez,naklada solidne...ale druhej char mel bejt barbar no,koho druhyho doporucujete? chtel jsem monka ale toho ma kamos s kerym hraju
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
děkuju moc spajdrovi
Jdu si po 5 letech něco zapařit 
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to si me nepotesil.Nerboard píše:Somarina. Drop je uplne random. Moze ti dropnut 3x po sebe legendary na normale alebo nic az do inferna. Mne dropli jedne legendary narazniky na nightmare a odvtedy nic.
Ja jedu hell prvni act a je to celkem lehky.Ale musi clovek hrat sam.
V coop je to super mega tezky a nic z toho.
- Svata_Oresky
- Začátečník

-
Jde se vam přihlásit? Mě to hází eror 33 battlenet maintance.
CPU:AMD Ryzen 7 5800X3D + Be quiet! DARK ROCK PRO4 MB:ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM:G.SKILL 32 GB DDR4 3600MHz CL16 TRIDENT Z GPU:ASUS DUAL GeForce RTX 4070 12 GB OC Zdroj:Be quiet! PURE POWER 12 M 850W SDD:Samsung 870 EVO, M.2 250 GB + Samsung 860 EVO 1 TB HDD:WD -Blue EX 1 TB CASE:Be quiet! SHADOW BASE 800DX Black Periferie: ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red, CZ + Corsair Scimitar PRO RGB
- icebosss
- Začátečník

-
neměl by tu ještě někdo pozvánku? rád bych to zkusil, bo nevím, jestli to koupit, pokud je barbar fakt tak slabej jak říkáte..
- Shakall605
- Začátečník

Obvykle blizz nenechává playery na pospas a nerfnuté postavy (pokud se prokáže že barbar na vysoké obtížnosti je) se snaží dát do optimu v nejbližším větším patchi.
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Uvidíme. Imo by toho měli pačnout víc (hlavně loot). Klidně bych dal do hry klikátko "nechci provozovat AH" a postava s timhle by pak měla adekvátně lepší loot - dostat to na úroveň D2 LoD.
- GaGy
- Začátečník

prosim guest jeden
) piste do sz
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
- keistown
- Žlutá karta

-
barb
40k hp
7k armor
8k dps
30-40% resisty
a1 inferno
pack champu nedam a kdyz je nejakej co ma jednodussi ability tak se mi po minute fightu okamzite doplni do plna (wtf?)
docela me stve ze jsem nejel wize nebo dh
40k hp
7k armor
8k dps
30-40% resisty
a1 inferno
pack champu nedam a kdyz je nejakej co ma jednodussi ability tak se mi po minute fightu okamzite doplni do plna (wtf?)
docela me stve ze jsem nejel wize nebo dh