Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Diablo 3

Příspěvek od Exp »

Mam mnicha lvl 46, DPS asi 900 a je k ničemu. (Nepoužívám AH, nebavilo by mě to). Pokud nakoupíš gear v AH, pak asi v pohodě.
balaam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od balaam »

Na co je exploding palm? Není lepší si místo toho dát onen kop z otočky? :-) Mně se strašně nelíbí, že je to jen pro jednoho nepřítele, takže jakmile na mě naběhne skupinka nepřátel, exploding palm je úplně k ničemu. Jinak taky nechápu účel inner sanctuary - i když jsem ti pod sebe hodil, nepřátelé na mě útočit mohli, takže mi přijde, že heal je daleko vhodnější.
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja sem se rozhod, ze si koupim gold find veci a budu farmit goldy takhle.
Treba na nightmare to proletet a vydelat co nejvic penez.. :)
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Les v prvnim aktu, hledani tech kouli ve dvou jeskynich.
1. jeskyne - v kazde na 100% jedna elitka, dropujou tam hromady penez
2. ten event na kopci na zacatku lesa - taky hodne penez
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

balaam píše:Na co je exploding palm? Není lepší si místo toho dát onen kop z otočky? :-) Mně se strašně nelíbí, že je to jen pro jednoho nepřítele, takže jakmile na mě naběhne skupinka nepřátel, exploding palm je úplně k ničemu. Jinak taky nechápu účel inner sanctuary - i když jsem ti pod sebe hodil, nepřátelé na mě útočit mohli, takže mi přijde, že heal je daleko vhodnější.
If the target dies while bleeding, it explodes and deals 30% of the target's maximum Life as Physical damage to all nearby enemies.

Na to je...
Shift
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shift »

Ještě k těm nepravidelným rare dropům na vyšších úrovních obtížnosti...Zjistil jsem, že padají častěji pokud nemáte na sobě výstroj a výzbroj pouze z rare itemů, ale máte tam aspon jeden magic (ale neplatí to u prstenů a náhrdelníků), či něco jiného ...zkoušel jsem to , mně to funguje :)
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

tak jsem diablo 3 poprve ochutnal[barb 9 level]leoric me daval zabrat,dojmy zatim ok ...
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

2Shift: :roll:
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

wolf00 píše:tak jsem diablo 3 poprve ochutnal[barb 9 level]leoric me daval zabrat,dojmy zatim ok ...
wazaaaap ? vzdyt je to za kazdej char uplnej fejsrol na normal...barbar je celej normal tank n spank,vubec se nemusis uhejbat

dotaz k wizardovi:
mam to takhle - http://eu.battle.net/d3/en/calculato...dOm!YTb!cYccYc co je spatne? co vymenit ? zatim jedu hell konec 3. aktu uplne bez problemu...
a jeste jeden dotaz k vypoctu dmg...jak me,jako wizardovi,muze bejt prospesnej attack speed bonus ? to jediny co me zajima,je vysledny cislo DAMAGE a z nej se vsechno potom prepocitava do spellu? (ktery treba vemou 200% DAMAGE - tudiz proste vse z dmg vcetne aspd?)
jak muze byt toto v krouzku lepsi nez to co mam equiply,vzhledem k dmg? hp nepocitam http://img804.imageshack.us/img804/3979/wtfly.jpg
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Je to trochu komplikovanější. Damage se počítá i z Attack speed, jenže pokud používáš channeled spelly, tak attack speed chceš co nejmenší jinak ti takovej disintegrate vysaje AP během 3 sekund.

Důležitá je "bílá" damage na zbrani, potom stackovat int a vit, +damage etc.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

no prave i u chaneled spellu je aspd dulezitej,vzdyt je uplne jedno jak rychle to vysaje AP,jde o to,ze to natika za kratsi dobu,tudiz stojis mensi dobu bez pohybu a s vetsi pravdepodobnosti prezijes

jestli das za 10 sekund 5 000 dmg a nebo za 7 sekund 5 000...aspd je dobrej porad
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Právě, že takhle to nefunguje. Netiká to rychleji, jen to žere víc AP.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Koukam ze itemy na gold find za normalni cenu se skoro nedaj koupit.
Neco najdu a nez stacim kliknou na buyout uz je to prodany :x
Uz mi takhle nekdo sebral boty a helmu.
Sileny..
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

ono kdyz mas jenom zakladni vybavu tak to takovy tank neni,co me ale potesilo ze vsechny tridy postav ti daji na vyber jestli chces hrat za chlapa nebo zenskou,konecne na to blizardi prisly....
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

stackovat goldfind je podle me k nicemu...s valorem mam nejakejch 100% a to bohate staci
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

a jakej hell valor run doporucujete ? ted zkousim azmodana od toho s tim pavukem jak tu nekdo rikal,neni to uplne spatny,ale chci vic...nic lepsiho neni ? idealne aby se dalo jit jak pavouka tak potom neco dalsiho,vzit to se stacklym valorem vic najednou
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Alfajk píše:
wolf00 píše:tak jsem diablo 3 poprve ochutnal[barb 9 level]leoric me daval zabrat,dojmy zatim ok ...
wazaaaap ? vzdyt je to za kazdej char uplnej fejsrol na normal...barbar je celej normal tank n spank,vubec se nemusis uhejbat

dotaz k wizardovi:
mam to takhle - http://eu.battle.net/d3/en/calculato...dOm!YTb!cYccYc co je spatne? co vymenit ? zatim jedu hell konec 3. aktu uplne bez problemu...
a jeste jeden dotaz k vypoctu dmg...jak me,jako wizardovi,muze bejt prospesnej attack speed bonus ? to jediny co me zajima,je vysledny cislo DAMAGE a z nej se vsechno potom prepocitava do spellu? (ktery treba vemou 200% DAMAGE - tudiz proste vse z dmg vcetne aspd?)
jak muze byt toto v krouzku lepsi nez to co mam equiply,vzhledem k dmg? hp nepocitam http://img804.imageshack.us/img804/3979/wtfly.jpg
viac atk speed = rychlejsi cooldown na kuzlach = rychlejsie castis. ziadna velka veda. mozes si tam dat masivny obojrucak s vacsim dmg ale nebudes pouzivat kuzla tak casto.

ten skill build link nejde. hod to cez url tag. a inac ten amulet co mas je lepsi lebo mas vitalitku + resist + 3% armor.

najlepsi run je inferno. staci opakovat reign of king. portnes catedral truhla. old ruins. dark cellar niekedy tam je goblin + dalsi dark cellar je kus dalej cestou spat do mesta a tam je treasure monster. zakoncis to zabitim headrigovej zeny. 1 run mas 10k+- gold. zalezi ci sa ti spawne goblin/treasure prisera.

alebo este ked mas fakt good gear tak chod hocijaky quest na inferne :-D goldy padaju po 1k+ a priserky maju fajny drop. nastackujes si 5x neph. valor a ides.
Naposledy upravil(a) Nerboard dne sob 26. kvě 2012, 17:11, celkem upraveno 1 x.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

jojo amulet co mam ted je lepsi,ale mate me ze ten pro low lvl me prida o tolik vic dmg... skilly takto http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... YTb!cYccYc
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

alfajk: ja by som akurat zmenil arcane orb na poslednu runu co prechadza cez enemacov. ked chytis velky huf nepriatelov tak to je pecka ked to prejde cez vsetkych a da vsetkym dmg.

a energy armor by som zmenil za mirror image alebo ten vybuch
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

s tim energy armorem docela prezivam,mam 35K hp a 17000dmg,no ozkousim i mirrory

jo ten orb jsem si vyzkousel,tezko rict co je lepsi,do bosse je jednoznacne lepsi mit levnejsi orby,ale behem pruchodu lokacema se vic vyplati prulet...skoda ze nejde menit runy u bosse :x
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“