konverze 2d obrázků do 3d modelů
- perwis
- Nováček

-
konverze 2d obrázků do 3d modelů
Zdravím, potřeboval bych software, který mi dokáže vytvořit z normálního 2d obrázku 3d model(s tím, že si tam nastavím nějakou tlouštku), postačil by mi 3D software, který umožnuje importaci 2d obrázků a potom jejich následnou editaci prosím o pomoc, našel jsem na internetu hafo 3d grafických softwarů, ale žádný z nich neuměl vytvořit z 2d obbrázku 3d model.
- veteran13
- Začátečník

Re: konverze 2d obrázků do 3d modelů
A co konkrétně potřebuješ? Protože s převodem 2d obrázku an 3d sem se ještě nesetkal a dle mě je to nemožné 
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
- perwis
- Nováček

-
To co potřebuji už přece bylo řečeno, 3d grafický editor, který umožnuje importaci 2d obrázků a jejich následnou editaci, jejímž výsledkem bude vytvoření 3d modelu importovaného 2d obrázku, který potom budu moci různě otáčet, prohlížet z různých stran atd...chci vytvořit flash hru a rád bych do ní přidal 3d rotace některých objektů.
- veteran13
- Začátečník

Tak to se začni učit modelovat.. Takhle jednduché to není 
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
- Woyta
- Středně pokročilý

Par takovych SW je ale potrebujes dost fotek. Cim vice tim lepe.
Free verze umoznuji pouziti jen par fotek a vysledky nic extra.
Co vyuzit nejakou databazi 3D modelu a nejakej si vzit a jednodusit?
Free verze umoznuji pouziti jen par fotek a vysledky nic extra.
Co vyuzit nejakou databazi 3D modelu a nejakej si vzit a jednodusit?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)