NFS Underground
Moderátor: Baneshee
- Vocko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Vocko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nechcem hnevat, no podarilo sa mi 20,08 so SkylineJirik píše:na highway mam
na 14andVine mam s rx7 20,13 ale jeste nemam screen na webu
screen bude, len sa mi zosypal komp, tak musim restornut fotky
BTW, dohral som to 7x /nechtiac, rachali mi windowsy/ a teraz mám stále 206tku a mienim to s ním dohrat
dohral som to vsetko na hard
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
- hippygamer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kolik z vas to hraje porad na hard? ja to parim od pulky ledna a jsem u 73 trati... (medium jsem pouzil jen u jednoho dragu a jednoho driftueraser007 píše:nechcem hnevat, no podarilo sa mi 20,08 so SkylineJirik píše:na highway mam
na 14andVine mam s rx7 20,13 ale jeste nemam screen na webu
screen bude, len sa mi zosypal komp, tak musim restornut fotky
BTW, dohral som to 7x /nechtiac, rachali mi windowsy/ a teraz mám stále 206tku a mienim to s ním dohrat
dohral som to vsetko na hard
btw. jak se zapina zobrazovani FPS? hledal jsem to a nic
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
1. nic na tom nie je tazkého - jedine v tých posledných závodoch /105 a hore/ som sa zapotil ale uz to mam za sebou
- BTW, neviete preco nemam odomknute vsetky casaky ? vsetko som hral na HARD s vypnutým STABILITY CONTROL
2. to sa stáva aj mne - skús si znížit ROAD REFLECTION DETAIL na polovicu alebo si dat detonátory 53.03 - tam sa mi to nestávalo
a co myslís tým sekaním ?
stiahni si FRAPS a ten ti FPS ukáze - a presne povedz kolko FPS je to SE-KA-NIE
- BTW, neviete preco nemam odomknute vsetky casaky ? vsetko som hral na HARD s vypnutým STABILITY CONTROL
2. to sa stáva aj mne - skús si znížit ROAD REFLECTION DETAIL na polovicu alebo si dat detonátory 53.03 - tam sa mi to nestávalo
a co myslís tým sekaním ?
stiahni si FRAPS a ten ti FPS ukáze - a presne povedz kolko FPS je to SE-KA-NIE
- Vocko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jak se má nastavit nfs aby jsme mohli hrát tři jde nam to vzdycky jen pro dva jak na to??
CPU - Intel Core i5-11400 - Arctic Freezer 7 X CO MB - ASUS PRIME B560M-A RAM - 2x Transcend 8GB DDR4 2666 CL19 GPU - MSI nVidia GTX 1060 3GB iGPU - Intel UHD Graphics 730 HDD1 -HSK Hynix PC801 1TB HDD2 - Kingston NV1, M.2 - 500GB CASE - 1stCool STEP 2, USB 3.0, černá ZDROJ - 1stCool White Storm - 450W Monitor - LCD 22" Samsung
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
to je krasne polozenej dotaz..Vocko píše:jak se má nastavit nfs aby jsme mohli hrát tři jde nam to vzdycky jen pro dva jak na to??
ASUS F3T
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- harkonnen69
- Nováček

Nedokážem to pochopiť, ako môže byť niekto z toho taký nadržaný.
Tá hra je neodladená. Dohral som to na hard, ale šmyky som na hard nehral, to je riadna hovadina. Dohral som to iba z povinnosti.
Správanie sa tých ostatných áut je totálne nereálne. V zákrute, kde ja brzdím a vynáša ma ako sviňu si to ostatní šinú brutálne rýchlo vnútorným oblúkom. Dokážu v zlomku sekundy brutálne spomaliť alebo zrýchliť. Platia pre nich totálne iné zákony ako pre mňa.
Niektoré kolá som išiel čistého času povedzme 2-3 hodiny a iné som prešiel (časovka, sprint, drag) na prvý krát.
Áno, je treba sa naučiť tie trate a podobne, ale aj tak je to vyložene hra na náhodu.
Som zvedavý, kedy zase bude tak spracované NFS s takou atmosférou ako bolo Porsche. Krásne rôznorodé trate a nie stále iba to isté nudné mesto, len iné uličky.
Teda odhliadnuc od grafiky. To MotionBlur si zaslúži pochvalu, ale to je asi tak všetko.
Tá hra je neodladená. Dohral som to na hard, ale šmyky som na hard nehral, to je riadna hovadina. Dohral som to iba z povinnosti.
Správanie sa tých ostatných áut je totálne nereálne. V zákrute, kde ja brzdím a vynáša ma ako sviňu si to ostatní šinú brutálne rýchlo vnútorným oblúkom. Dokážu v zlomku sekundy brutálne spomaliť alebo zrýchliť. Platia pre nich totálne iné zákony ako pre mňa.
Niektoré kolá som išiel čistého času povedzme 2-3 hodiny a iné som prešiel (časovka, sprint, drag) na prvý krát.
Áno, je treba sa naučiť tie trate a podobne, ale aj tak je to vyložene hra na náhodu.
Som zvedavý, kedy zase bude tak spracované NFS s takou atmosférou ako bolo Porsche. Krásne rôznorodé trate a nie stále iba to isté nudné mesto, len iné uličky.
Teda odhliadnuc od grafiky. To MotionBlur si zaslúži pochvalu, ale to je asi tak všetko.
Let the spice flow...
P4 2,4GHz, (TopOC@3,24GHz, HT dis), ASUS P4P800, Dual 512MB TwinMos 400MHz CL2,5, SATA Maxtor 80GB, TeacCD-W552E-reklam-nahradená 552G, SamsungDVD, Legend 6600GT, CRT 17"
P4 2,4GHz, (TopOC@3,24GHz, HT dis), ASUS P4P800, Dual 512MB TwinMos 400MHz CL2,5, SATA Maxtor 80GB, TeacCD-W552E-reklam-nahradená 552G, SamsungDVD, Legend 6600GT, CRT 17"
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
oni nevedeli spraviť SUPER Inteligentné A.I. tak to museli riesit takto
ja osobne sa zo zaciatku na Hard nudím, lebo vsetci sú 100-200m za mnou a ja len cumím na krajinkz s plynom.
pri 95a viac je to uz hra
samozrejme na hard
ja osobne sa zo zaciatku na Hard nudím, lebo vsetci sú 100-200m za mnou a ja len cumím na krajinkz s plynom.
pri 95a viac je to uz hra
samozrejme na hard
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zdravím, mám ještě jeden problém. Když dám v ovladačích frekvanci monitoru na 85Hz, tak mi NFSU jede neuvěřitelně rychle, nedá se to ovládat, jako by se vyplna vertikální synchronizace, ale pod ovladači ji mám zaplou. Dělá to jen u NFSU, všude jinde to jede krásně v poho. Když to dám na třeba 70Hz, tak to jede o trošku rychleji, než by to mělo, no a když to nechám na default, tak to jede reálně. Nevíte, dalo by se s tím něco dělat, abych to mohl hrát i na 85Hz?
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

Přesně tohodle jsem si všiml také. Počítač prostě cheatuje.Bathory píše:.,. Čím jedu rychleji, tím zrychluje i počítač, když zpomalím, zpomalí i on, už sem na prášky. Co s tím?
Člověk jede co může a najednou jakoby auta řízena PC použila nitro a přitom z výfuku nic. Některé hry jsou takhle udělané a přizpůsobují se umění hráče i za cenu podvodu...
Některé Moto GP zase dělají opak, když člověk spadne, tak ostatní zpomalí a jakoby čekají na něj až se zvedne.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06