Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Re: Diablo 3

Příspěvek od eLPeCKo »

Aj jsem si myslel :)
Díky za potvrzení domněnky :wink:
Po ukončení Inferna, snad někdy i to nastane :lol: , se pustíme s kámošema do HC 8-)
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
balaam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od balaam »

Jen tak pro zajímavost, chce někdo otevřít cow level? Získal jsem čirou náhodou leoric's shinbone a rainbow v lahvi, takže jsem se rozhodl, že to začnu farmit a otevřu si cow level :-). Prý se v něm pak výborně farmí na hell a inferno :-)
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Vyborne farmi leda ten, kdo prodava za 100k otevreni portalu tem co si mysli, ze se tam vyborne farmi.

Aukce tomu dneska dava, dva 900 dps twohandy uplne zmizely, kamosovy 2 miliony taky a 200k je zaseklych a nejde vyplatit. 8-)

Jo a btw to co barbar v gearu za 2 mega neutankuje (A2 start-magda) to DH projede v gearu za 100k bez vitality. Balance po blizzardovsku.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Hůlku mam klidně ti ho otevřu, ale farmí se tam teda dost na prd, prokombajnoval sem ho 3x na normal a ani jeden dobrej drop.
kozel97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kozel97 »

Hoši čau!

Diablo 3 mám koupené, ale přes net. (Za 1500 a nedostanu k tomu nic, co už) A kamarád stále otravuje jestli bych mu nesehnal guest pass.

Kdyby byl někdo ochotný, budu rád. :-)
i5 2500k @ 3.3 GHz | Gigabyte Z68XP-UD4 | MSI 560Ti-Hawk OC | 2x4GB RAM | Intel 320 SSD 80GB | WD Blue 1TB | Fractal R3 white | Hackintosh OS X 10.10.2 - Windows 8.1 dualboot
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

keistown píše: Aukce tomu dneska dava, dva 900 dps twohandy uplne zmizely, kamosovy 2 miliony taky a 200k je zaseklych a nejde vyplatit. 8-)
Prave sem si koupil 1H 900Dps a 21% attack speed za 900k a jaksi se nic nestalo.Penize se odecetli, ale sekera mi neprisla..
Naposledy upravil(a) HEAD dne pon 28. kvě 2012, 22:11, celkem upraveno 1 x.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

me se stalo taky,ale penize jsem mel pak druhej den na ucte,bohudik
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

oni teď připravují aukci na real money tak aukce za goldy dost blbne
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

HEAD: Asi zajístě véš že se ti oběví v záložce Completed a musíš si jí poslat do truhly. Já jen tak pro pořádek :) Peace
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Do patche 1.0.3 nemá smysl hrát, viz. novinky.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Hm vracet goldy predpokladam asi nebudou tem co vyskillovali BS za draho....jsem zvedavej na to jejich zlevneni skillu tedy.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Asi tak.
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

A to JW zlevnili podivnym zpusobem. Snizili pocty gemu na lepsi misto penez :-(

U BS me stve, ze za wizzarda jsem snad ani jednou nevytvoril vec s int+vit (dex+vit nebo str+vit mraky). AH je lepsi nez craft.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

já naopak vyrobil celkem slušný věci a asi dvě nebo tři žlutý nosim, gemy imho vůbec nemá cenu sbírat a dávat peníze do JW, když jsou v AH za pakatel...
keri
Nováček
Nováček

Příspěvek od keri »

Zdravím, :)
vážně přemýšlím o koupi Diabla 3, ale přece jenom bych si ho rád vyzkoušel, než do něj vrazím zhruba 1300, může mi někdo prosím poskytnout klíč k starter edition? Budu vám moc vděčný :)
Naposledy upravil(a) keri dne úte 29. kvě 2012, 11:44, celkem upraveno 1 x.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

No já jen doufám že vtom patchi opravěj legendary itemy protože je dost směšný mít 99% leg. věcí který jsou (čast o dost) horší než jejich modrej soused.
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Hlavně by měli upravit drop rate, k čemu mi bude, když legendary budou konečně aspoň použitelný, když žádný nebudou padat.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

1. předtím psaly, že nalezení Legendary itemu bude chtít opravdu štěstí (Ano, mělo by to být, od toho jsou legendary, že je nikdo nikdy neviděl :lol: )
2. Já si pod pojmem Legendary item představuju item, který nosil nějaký hrdý válečník/kdokoliv a prostě ten item je jen item který má za sebou nějakou historii, protojsem rád i za low lvl Legendary itemy
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

padly me uz 3 legendarky a 2 setovy veci, z toho jen jedna jedina vec je pouzitelna...bida s nouzi...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Omg lucker..
Barbar 100hodin odehrano z toho 30-40hodin farmim hell a 1act inferno zadna legendarka/setovka.
Wizard 20lvl zadna legendarga/setovka.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“