Edit : po kliknutí na img sa zobrazí fullscreen z plochy
Prime FFT s :

IBT 10xVHi :

Aký máš Batch ? hodil by som to do zoznamuBabySport píše: max pri prime95 74stupnu-4,8ghz-1,296v chlazeno vodou s tim ze v okruhu chladim tez gk s oc:)
mereno core temp a nektere hodnoty cpu-z

v prime95 mam na max 1,296vcoreJesper22 píše:Čím to otestujem na maximum , Prime95 mi bude stačiť , nie? Čas 15 minút by mal stačiť , na zistenie vcore v maximálnej záťaži? Teploty sú do max 53C , len škoda , že tu nie je viac užívateľov s cpu i7 3770KJa si tiež myslím , že kvôli tomu HT si asi vypýta viac energie ako i5 a následne aj vyššie Vcore. Teraz neviem či tých 1,192V není náhodou iba v ľahkej záťaži , pretože od kedy ho mám ešte som ho na 100% neprehnal (veď len v základe x35 to má excelentný výkon) neviem aké budú potom tie teploty a navyše dneska je vonku aj dosť teplo , čo tiež není najlepšie

pogooglil jsem a tahle pasta tez lepta.... nhlede na fakt ze ji zakazujou pouzivat v blizkosti jineho kovu nez CU nebo AG tudiz bych mel tezke obavy z patlani ji do procesoru...flanker píše:bude to trochu OT, ale mně v teplotách taky ještě pomohla pasta Coollaboratory Liquid Pro, hodil sem ji na FX a teploty hlavně v loadu šly slušně dolů! Ale u Ivy by to bylo prd platné, leda zkusit Liquid Ultra, ta by neměla mít negativní vlastnosti s rozleptáváním....